• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Buyutme maratonu basladi :)

Merhaba kizlar size bi haberim var
Goguslerimin arasi resmen dolmus ya :) sadece arasinda bi basparmagi kadar bosluk var. onceden nerdeyse bi karisti :D

Elmasekeri canim cok sevindim senin adina cok da ozendim.

Bende durum tam tersi anlamis degilim cumartesi gecesinden beri sadece 3 kez masaj ve kremi yapmadim, kuc ve keten tohumum da 1 haftadir bitmisti yenisini de alamamistim ama caylarimi eksitmeden iciyordum.. O kadar solgunlar ki resmen bikac gundur bugun dayanamayip olctum ve 76 ile baslamisken su an 74.5u zor gordum!! Gozlerim doldu resmen o kadar uzgun hissediyorum ki.. Tabii hemen basladim masaja ve kreme.. Ama 79a cikmisken nasil ilk basladigim olcunun bile altina dusebildim aklim almadi, ve bariz goruntude cook fark var!

Vucudum bi garip zaten son zamanlarda karnim durduk yere her yemekten sonra sisiyor ve 45 kilo bi insan olamama ragmen resmen gobegim varmis gibi duruyor bu gogus kuculmesinin uzerine iyice kotu bir goruntu oldu yani :-/

Neden boyle sizce kizlar ya cok umutsuzlyga kapildim cidden hic iyi hissetmiyorum. :(

Bende durum tam tersi anlamis degilim cumartesi gecesinden beri sadece 3 kez masaj ve kremi yapmadim, kuc ve keten tohumum da 1 haftadir bitmisti yenisini de alamamistim ama caylarimi eksitmeden iciyordum.. O kadar solgunlar ki resmen bikac gundur bugun dayanamayip olctum ve 76 ile baslamisken su an 74.5u zor gordum!! Gozlerim doldu resmen o kadar uzgun hissediyorum ki.. Tabii hemen basladim masaja ve kreme.. Ama 79a cikmisken nasil ilk basladigim olcunun bile altina dusebildim aklim almadi, ve bariz goruntude cook fark var!

Vucudum bi garip zaten son zamanlarda karnim durduk yere her yemekten sonra sisiyor ve 45 kilo bi insan olamama ragmen resmen gobegim varmis gibi duruyor bu gogus kuculmesinin uzerine iyice kotu bir goruntu oldu yani :-/

Neden boyle sizce kizlar ya cok umutsuzlyga kapildim cidden hic iyi hissetmiyorum. :(

Canım sen 76yla başladın 79a çıktın ama son durumda 74.5a mı düştün doğru mu anladım? Çok ilginç bende şaşırdım,kilo verdinmi belki ondan küçülmüştür? Yada programında sonradan bişeyi mi değiştirdin çünkü önce cm artıp sonra azalması ilginç yani

Baya solgun duruyo ama eskiye gore farkli hissediyorum.
Canim nasil daha kucuk ya sen kesin ilkinde yada 2. Sinde yanlis olcmussun
Moralini bozma wowo yla calismalarimiz var
Cok yakinda mucizelet yaratcaz :D

arkadaşlar merhaba ben geldim nasıl gidiyo diye bi okudum elmaşekeri maşallah sana, ben masajı falan bıraktım o kadar sıkıldım ki ara verdim şimdi tekrar başlıyorum. benim de başladığım haliyle şimdiki hali arasında çok fark var, gene çok küçükler, çok büyümediler ama gene de soyunduğumda nedense rahatsız olmuyorum yavaş yavaş ilerlicez artık benim de elimde kalan 4 cm canım:) olsun olmamasından iyidir öptüm hepinizi. İNŞALLAH HEPİNİZİN MEMELERİ KOCAMAN OLUR :) AMİN. benimki de ideal boyutta olsun:):1:

Baya solgun duruyo ama eskiye gore farkli hissediyorum.
Canim nasil daha kucuk ya sen kesin ilkinde yada 2. Sinde yanlis olcmussun
Moralini bozma wowo yla calismalarimiz var
Cok yakinda mucizelet yaratcaz :D

:D:D aynen kızlar puzzleın parçalarını tek tek birleştiriyoruz dua edin formülü bulalım:D elmasekerı formulu bulunca işi ticarete dökelim iyi para kazanırız :P tabi burdaki yol arkadaşlarımıza beleş:D

:D:D aynen kızlar puzzleın parçalarını tek tek birleştiriyoruz dua edin formülü bulalım:D elmasekerı formulu bulunca işi ticarete dökelim iyi para kazanırız :P tabi burdaki yol arkadaşlarımıza beleş:D

Kesinlikle dusunmuyo degilim :) ama burdaki tum emekcilere ucretsiz gindercem soz veriyorum :)) yapcaz bu isi gor bak. Babam
Fabrikaya yarin gitcekmis haber veririm bakalim neler alabiliyoruz :) eger bulursak birazcik fazla mi alsak. Cunku bi daha bulma firsatimiz olmayabilir. Bi de deneme yapicaz ya offf valla heyecanlaniyorum :))

Ya canim hoc bisey yapmak istemiyo su bitkileri bulup alip kullanim durumina getirene kadar birakiyom programi. En azindan herseyi uygulayarak baslariz ya. Parca parca sevmem ben oyle

Ya canim hoc bisey yapmak istemiyo su bitkileri bulup alip kullanim durumina getirene kadar birakiyom programi. En azindan herseyi uygulayarak baslariz ya. Parca parca sevmem ben oyle

Ben şimdi yeni şerbetçiotu kremi yaptım sallama çaylardanda koydum ama baya baya sulu oldu yinede sürdüm soya sütüde içtim bide spor yapıyorum günde 1bardak sallama ot çayları içiyorum bakalım nolcak onlat elimize geçince yine yeni bi program bizi bekliyo:D of büyüsünler ya inşallah büyüler çok istiyorummmmmm,onlardan çok alsak mı bilmiyorumki çok pahalı olabilir ama:/

Kızlar tek bildiğim,bi kaç faydalı yöntemi biaraya getirip hergün ama hergün en az 2 kere yaparak mutlaka sonuç alırız.
Alışkanlık kazanması zordur...çoğumuz için.

zaten kim burda 5-6 ay gerçekten düzenli yaptıda sonuç alamadı?:53::53:

İnşallah ilk örneği ben olurum:16::16: ve yardımcı oluruz birbirimize..ben forumu mutlaka takip edicem..
sağlıkla ve umutla kalın:40::40:

Selam kizlar! Nihayet maratona basladim az once.serbetci otu adacayi rezene e vitamini ve cilek yagi iceren kremimi yaptim ve surdum simdi yatiyorum.bir de bir tatli kasigi kuc yedim.zaten hergun 1 kupa adacayi iciyorum onu 2 yapicam, hurma da alicam yarin.anneme de nar suyu yaptiricam yakin zamanda:) suanda olcum 81 umarim en kisa zamanda 85i gorurum cok sabirsiz biriyim normalde o yuzden hemen olcmicem.sizdeki guzel gelismeleri gorunce cok hevesleniyorum cok tesekkurler:) hemencik buyutelim yarebbim amin:)

merhaba arkadaşlar ben de şimdi sizlere katılıyorum yaklaşık 1 aydır burayı alt üst ettim bütün forumu okudum. küç adaçayı rezene şerbetçi otu ve krem aldım bugün. ayrıca telkin dinliyorum 4. günümdeyim :) yalnız mezurem yok ölçemiyorum gelişmeleri cm olarak takip edemicem :(

Selam kizlar! Nihayet maratona basladim az once.serbetci otu adacayi rezene e vitamini ve cilek yagi iceren kremimi yaptim ve surdum simdi yatiyorum.bir de bir tatli kasigi kuc yedim.zaten hergun 1 kupa adacayi iciyorum onu 2 yapicam, hurma da alicam yarin.anneme de nar suyu yaptiricam yakin zamanda:) suanda olcum 81 umarim en kisa zamanda 85i gorurum cok sabirsiz biriyim normalde o yuzden hemen olcmicem.sizdeki guzel gelismeleri gorunce cok hevesleniyorum cok tesekkurler:) hemencik buyutelim yarebbim amin:)

bombshel birlikte başlıyoruz yani :) her gün birbirimize destek olalım ve mutlaka en az 2 ay uygulayalım aralıksız.:7:

merhaba arkadaşlar ben de şimdi sizlere katılıyorum yaklaşık 1 aydır burayı alt üst ettim bütün forumu okudum. küç adaçayı rezene şerbetçi otu ve krem aldım bugün. ayrıca telkin dinliyorum 4. günümdeyim :) yalnız mezurem yok ölçemiyorum gelişmeleri cm olarak takip edemicem :(

Canım bence yarın ilk iş mezuro al ölçmek aradaki cm değişimini görmek çok önemli çünkü

Back