- Konu Sahibi elmasekeri3535
deli gibi kaşınıyorummmmmm hiç geçmicek mi bu kaşıntı sabaha kadar!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
deli gibi kaşınıyorummmmmm hiç geçmicek mi bu kaşıntı sabaha kadar!!
Canım ben de şimdi sürdüm yattım pek kaşınmıyor. Acaba çok katı halde mi bıraktın şerbetçi otunu?
evet ama krem de var altlarında yağı görebiliyorum.. böyle olması gerekmiyor mu
Kızlar hepiniz buzdolabında mı saklıyosunuz şerbetçiotu kremini? Ben koymuyorum buzdolabına bozulur mu etkisini kaybeder mi sizce?
Ben fazla yaptığımı koydum ama 1-2 gün kullancağım kadarı dışarda. Ayrıca dolaptakini sürmek iyice işkence buz gibiii! Ama ben de emin değilim nerde durmalı
Benimki 6gündür dışarda öyle sürüyorum umarım etkisini kaybetmez
benimki de dışarda duruyor dolaba koyamam görürler. introm buzdolabına koyun diye belirtmemiş sorun olmaz bence.
Canım zaten en çok östrojen soya sütünde ve keten tohumunda var soya sütüdür en çok etki eden,düzenli içiyosun dimi?
soya sütü tadı nasıl? besin değeri yüksek mi? bir de pahalı bir şey mi acaba?:26:
Kizlar ya biraz dolgunluk belki toplamda 10 cm falan elde edebiliriz bu sekilde ama sanirim protez disinda hic bisi yapimizi degistiremiycek, ne yazikki bu boyle. Ama ugrasmaya devam ediyorum. En kisa zamanda erkek arkadasimin beynini yikamaya baslicam . Seneye falan evlilik dusunuyoruz. Zaten ben cocuktan sonra buyuk olmazsa kesin protez taktircaktim ama bu sureci beklemeye gerek var mi bilmiyorum. Meme estetigi bolumunde geziniyirum bir suredir. Bir yil sonra en dogal seklini aldigini falan soyluyorlar. Ayrica proteze sicak bakmamin diger sebebi de 1 kilo dahi versem direk gogus dokum yok oluyo. Spor yapmak istiyorum ama memem erir korkusuna cok verimsiz oluyor. Sıkı, fit ve saglikli bir vucudum olsun istiyorum. Yarin oburgun dogumdan sonra aldigim kilolari verdigimde meme namina hic biseyim kalmiycak. Bilemiyirum yani herseyi dusunuyorum su siralar. Bakalim hayirlisi...
evet tatlım her sabah kahvaltıda içiyorum tadı gayet güzel ilk başta biraz önyargıyla yaklaştım ama sonra normal sütten daha güzel geldi vanilyalı şekerli süt gibi.Keten tohumunu denemedim ama soya sütünün yanında 3 4 tane çörek otu tohumu atıyorum ağzıma
Canım kaç gündür içiyosun ve cm olarak ölçtünmü?
3 hafta ama son 1 buçuk haftadır düzenli içiyorum canım ondan önce içesim yoksa içmiyodum ama etkili olduğunu anlayınca düzenli içmeye başladım.Bayramda ailemin yanına gittim orda sürekli nar yedim gelince o bile farketti başta anlamadım neyin etkilediğini internetten bakınca nardada östrojen varmış ama bence mutlaka hormon testinize baktırın çünkü benimki çok düşüktü 1 buçuk hafta kullanmam bile azda olsa etki etti.Sütün şöyle iyi yanı var östrojen takviyesi olduğu için yağlar gibi anlık şişkinlik yapıp sönmüyor vücudunun eksiğini tamamladığı için kalıcı.Açıkçası hiç ölçmedim cesarette edemedim aşırı küçük çıkarsa yıkılmim diye :) cm olarak değiştirdimi bilmiyorum ama bakınca etki ettiğini farkediyosunuz zaten şişlik oluyor
3 hafta ama son 1 buçuk haftadır düzenli içiyorum canım ondan önce içesim yoksa içmiyodum ama etkili olduğunu anlayınca düzenli içmeye başladım.Bayramda ailemin yanına gittim orda sürekli nar yedim gelince o bile farketti başta anlamadım neyin etkilediğini internetten bakınca nardada östrojen varmış ama bence mutlaka hormon testinize baktırın çünkü benimki çok düşüktü 1 buçuk hafta kullanmam bile azda olsa etki etti.Sütün şöyle iyi yanı var östrojen takviyesi olduğu için yağlar gibi anlık şişkinlik yapıp sönmüyor vücudunun eksiğini tamamladığı için kalıcı.Açıkçası hiç ölçmedim cesarette edemedim aşırı küçük çıkarsa yıkılmim diye :) cm olarak değiştirdimi bilmiyorum ama bakınca etki ettiğini farkediyosunuz zaten şişlik oluyor