- Konu Sahibi elmasekeri3535
Sagol canim, ben bikac sayfa once yazdigin testleri bulup yaptirdim,sonuclari aldim ama hic bisry anlamiyorum :S
Cek fotosunu koy. Reglin 3. Gunu yaptirdin deme. Eger cekemiyosan yaz degerlerini bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canim, ben bikac sayfa once yazdigin testleri bulup yaptirdim,sonuclari aldim ama hic bisry anlamiyorum :S
Merhaba kizlar :)
1 aydir yapmis oldugum uygulamalari ve sonuclari sizinle paylasmistim.
Bkn: 20 gunde 86 cm' den 90 cm' e konusuna
Burada bir cok kisi bir uygulamaya basliyor ama ne sonucunu soyleyen var ne de istikrarla devam eden. Buyuten yazmadan gidiyor (cok
Az kisi haric) kimi artik bikmis ( hakli olarak) gidiyor.
Yasim 23 ve gelisim surecimi tamamlamis bulunmaktayim. Yaklasik 3 yildir bu forumda debelendim durdum. Sonuc aldiysam da heeep gecici oldu. Sunu anladim ki kalici tum sonuclar 6 ay 1 yil gibi uygulama sureci gectikten sonra olmus.
Yaptigim arastirmalar sonucunda gogus gelisiminin hormonal ve genetik olarak degistigini gordum. Ve tabiki kilo da etkili ancak nice sifir beden olup kafam kadar memesi olan arkadaslarim da oldu.
Benim uyguladigim program masaj, beslenme ve krem desteginden olusuyor. Kilom 54 boyum 166 alt gogus olcum 73 ust 86'ydi 91 oldu suanda. Benim dusunun artik hergun buyusunler diye dua etme noktasindaydim, Disi gibi hissetmiyo insan kendini. Bu program size agir gelmis olabilir ama baska turlu etki goremiyorsun dort bir taraftan destek gerekiyor malesef. Bir cok yabanci forumlarda da gezdim. Buyutenlerin programinda gunde neredeyse 10 a yakin bitkisel tabletler falan vardi ve evet 2 bedene yakin buyumeden bahsediyorlardi. Biz kullandigimiz bitkilerin ancak bir kismini sindirip fayda saglayabiliyoruz. Kalani vucuttan atiliyor.
Isteyen hormon tahlillerini yaptirsin derim, ben yaptiriyorum mesela.
Uzun lafin kisasi maratona katilmak isteyen bizimle birlikte baslasin. Gelismelerimizi takip edelim moral verelim ve birlikte sevinelim. Program belli kizlar bizler basladik :) hepiniz gun gun bizi buradan takip edebilirsiniz.
# elmasekeri3535 -23. Gun 5 cm
# helpmeee
# crpdm1234
Merhaba bende katilmak istiyorum.Masaj,krem ve beslenme takviyesi mi yapacagiz sadece?Krem nedir? Simdiden tesekkurler
Cek fotosunu koy. Reglin 3. Gunu yaptirdin deme. Eger cekemiyosan yaz degerlerini bana
Evet canim, 3. Gunumde yaptirdim.
Fotosunucektim de nasil gondericem burdan?
Kızlar hepinize selam uzun zamandır burda yoktum(1 ay kadar) bazı kişisel problemlerimden dolayı... ilk zamanlar aksatsamda 2 haftadır yine düzenli devam ediyorum şerbetçi kremini bıraktım ilk baslarda olan gelişme sonraları durdu bende. Elmasekerindede böyle olmuştu ama daha fazla sabredemedim ben.Bi süre bırakıp sonra tekrar başlamamın vücudum açısından iyi olacağını düşündüm.şimdi üzüm yağıyla masaj yapıp streç folyoyla sarıp 2 saat bekliyorum gün içinde sonra adaçayı içiyorum her gece bu ara bol bol nar yiyorum dolgunluğu koruyorum en azından. birde elma sirkesiyle suyu karıştırıp içiyorum 1 bardak. şimdilik bunlar var programımda. 1 hafta sonra serbetci kremine tekrar baslıcam yeniden gelişmelerin devam edeceğini düşünüyorum.Hepinize sevgiler
Ya varya serbetciotu harika otesi bisey. Bende insallah haftasonu tekrar yapip baslicam. Serbetciotu ve masaj duzenli olunca ise yariyor
Kızlar selam. Sırf bu konu için aranıza yeni katıldım. Ben de şimdiye kadar pek çok şey denedim lisedeyken adaçayı içiyordum hafif dolgunluk veriyodu ama bırakınca geçiyodu.bikaç ay önce 2 ay dogum kontrol hapı kullandım en işe yarayan o oldu baya dolgunlardı ama bırakınca eski hallerine dondulerzararı olur kilo aldırır diye devam etmedim. Herşeyi bırakmıştım artık uğraşmıyodum ama elmaşekeri sağolsun tekrar umutlanmaya başladım. Ölçüm de 81, 85 e rağzıyım ben
bugün listeyi yaptım öbür hafta maratona başlıcam ben de şuanda hasta olduğum için biryere kıpırdayamıyorum. Tüm yazılarınızı okudum son zamanlarda biraz ümitsizliğe kapılmışsınız sanki? Olumlu dönüşlerinizi bekliyorum tekrar umutlanmışken pes etmek istemiyorum. Paylaşımlar için teşekkürler :)
Hoşgeldin canım :) umutsuzluk değil ben yıldım artık uğraş,araştır,uğraş,araştır sonuç yok senin ölçülerin kaç? Ben kendime çizelge yaptım tam 1senelik yaptığım şeylere tik atıcam 1sene sonunda bakıcam sonuç ne ve ben hergün göğsümü ölçüyordum şimdi 3ayda 1ölçücem inşallah yapacaklarım işe yarar ya bide büyümeler kalıcı olsa geçici büyümenin ne faydası var ki dimi :/ sende program yap başla umarım büyütürüz ben kolay kolay vazgeçen biri değilim ama hiç mi gelişme görmez insan kızlar ya sıfır gelişme ama yinede devam edicem tam 1sene sonunda bakalım en az kalıcı 4-5cm olsa bari 1senede ya
Hoşbulduk canım:) benim ölçüm 81, gögüs altı da 72. Hayatımda en fazla 83ü gördüm o da dogum kontrol hapıylaama şimdi şerbetçiotu kremi, adaçayı, keten tohumu ve küçe başlıcam inşallah işe yarar. Cidden ben de estetik yaptırmayı düşündüm ama cesaret edemiyorum bi de çocuk falan olsa acaba zararlı olur mu diye korkuyorum. Bakalım bu sefer bi ümitliyim en azından dolgunluk bile iyi geliyo şuan ben de uzun süre ölçmeyi düşünmüyorum:) buarada herkes şerbetçiotunu bıraktı mı?
Merhaba kizlar.
Itiraf etmeliyim ki son bur aydir programim cok fazla aksadi. Bu surecte gerileme yasadim ancak 86 ile baslayip 93 e cikmistim suanda 90 cm. hala mutluyum cunku eskiye donmesi bana kalanlar var. daha fazla kuculmez suan cook sonukler ama buyume asil burdan belli zaten. Kof sislik yok bana gercek oarak kalan 4 cm. bu surecte tahlillerim yapildi hersey yolunda. Evet bende yine serbetci otuma geri donusu yaptim :)
Kremi hazirlayisimi anlatayim; serbetciotunu blender dan gecirdim sonra onlari elekten gecirdim. Buyuk parca asla yok. Poset caylardan olan rezene ve adacayini kesip doktum posetin icindekileri. Eger bitkinin kendisi varsa onuda blender dan gecirmeniz bence daha faydali olur. Bir cay kasigi corek otu da attim icine bir cay kadigi kuc de attim ( bu ikisini neden koydum bilmiyorum elim gitti icimden geldiyapmak zorunda degilsiniz). Doktum cok az kaynar suyu kapadim agzini soguyana kadar beklettim. Sonra 3 kapsul e vitamini ni deldim kaba doktum. Bir tatli kasigi nar cekirdegi yagi bir o kadar da soya yagini ekledim. Sonra soguyan serbetciotlu karisimida o kaba doktum ve goz karari dermokil kremi koyup bi guzel karistirdim.
Evet krem bu sekilde kizlar.
Yiyeceklerime gelince;
Gunde 5 hurma,
1 kupa adacayi
1 kupa karabas otu cayi
Polen ve pekmez
1 ymk kasigi keten tohumu
Tuketmeye calisacagim besinler;
Nar,
Dereotu,
Maydanoz,
Avokado,
Ceviz,
Tuketmemeye calisacagim besinler;
Patates
Cips
Cikolata
Kesilikle cekirdek cigdem cerez vs.
Asitli icecekler
Masaj yagimin icerigi;
Narcekirdegi yagi soya yagi ve bebe yagi. Bunlari fis fisli bi siseye doktum oradan pusurtup yapiyorum.
Her aksam mutlaka masaj ve serbetciotu kremi surulup yatilacak. Sabah kalkinca gogus egzersizi yapilacak.
1 ay sonra tekrar olcucem 1 aylik hedef 95 cm ye ulasmak. Isteyen olursa bana katilsin :))
Sevgilerimle...
Kizlar yazmayi unutmusum cemen ve saw palmetto kapsul aldim gunde 3 er tanede ondan iciyorum
Gerçekten seni tebrik etmek istiyorum çok güzel şeyler paylaşmışsın ve hepiniz çok iyi devam ettiriyorsunuz:) bugün bn de başlıyorum paylaşmlarınz için çok teşekkr ederm:) 1.68 boyum 51 kiloym. 80 destekli sütyen kullanıyrm ama ona zor dolduruyolargelişmelerimi sizlerle paylaşacağım sonuç vereceğine inanıyorum:)
Merhaba kizlar size bi haberim var
Goguslerimin arasi resmen dolmus ya :) sadece arasinda bi basparmagi kadar bosluk var. onceden nerdeyse bi karisti![]()