• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyümüyor, çatlamiyor ne yapacagim böyle böyle...

hahaaahaaaaaa gariban gibimi :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
banada eczanedeki kızlar öyle klomen alırken öyle bakıyolar sanki bide bişeyler soruyolar niye olmuyo falan :9::9::9:

aynen yaa gariban gibiymişimm gibi bakıolarr sinir oluyorummm...kimsede anlamıyor neden kan vermek istemediğimiii :19::19:

aynen yaa gariban gibiymişimm gibi bakıolarr sinir oluyorummm...kimsede anlamıyor neden kan vermek istemediğimiii :19::19:

bi gün bizde idrar testinde çift çizgiyi görür sonrada kan vermeye koşarız ve bi açıklamamız olur inşşş
bize gariban gibi bakanlarada sonucu kapak yaparız teyyy teyyyy :32::32::32::32:

bi gün bizde idrar testinde çift çizgiyi görür sonrada kan vermeye koşarız ve bi açıklamamız olur inşşş
bize gariban gibi bakanlarada sonucu kapak yaparız teyyy teyyyy :32::32::32::32:
inş canım öğlen 2 den beri 3 kez wc ye gittimm..kahve mahve hiçbirşey gelmiyorrrr :52::52:

evet tatlım yeni ay yeni umut bu ayda klomen kullanıcam günde 4 taneye çıkıcak dozu bu seferde büyümezse nolucak bilmiyorum :31: arkadaşım tüp bebek merkezinde hamile kaldı ikizlerine banada önerdi çok iyi bi prof var Bülent bey duymuşsundur ona gidicem muayene olucam ve eşimin testlerini orda yaptırıcaz yeniden bakalım o ne dicek

yok canim duymamistim, yeni bir doktorun görmesi her zaman iyidir ama insallah o acigi yakalayip en yakin zamanda kavusursunuz evladiniza :31:

kızlar evet bende çok uğraştım 2. çocuğumda bütün hapları kullandım ama fayda etmedi
sonra bitkisel olarak internetten araştırdım ve ne varsa uyguladım ve İbrahim saraçoğlu kolay hamile kalmak için olan bitkisel yöntemi denedim ya 2 ya 3 ay rabbim verdi ve bir oğlum oldu ( kaan emirim ) arkadaşlarıma dedim onlarında oldu bakın bi deneyin derim

Allah bagislasin evlatlarini canim, ben denedim o yöntemi fayda etmedi bana :25::25:

inş canım öğlen 2 den beri 3 kez wc ye gittimm..kahve mahve hiçbirşey gelmiyorrrr :52::52:

:18::18::18::18: hobaaaa insallah güzel bi sebepten dolayi gelmiyordur :52: yarin haberlerini bekliyoruz :16:

Kizlarrr hala gelen giden yok..ama arada peceteye kahve akinti geliyorr:36:

Selam hanimlar :3:

Rahim filmi çektirdim de geldim :52::52::52:

Allah'ima sonsuz sükürler olsun ki bi sorun yokmus. Kanallar tamamen normal ve açik dedi doktor. Bu ay ilaç kullanmicam yalniz, klomen için gecikmisim :26: Gonal-F de doktor istemedi kullanmami, bu ayi bos geçir dedi.

Bakalim neler olcak :31:

Selam hanimlar :3:

Rahim filmi çektirdim de geldim :52::52::52:

Allah'ima sonsuz sükürler olsun ki bi sorun yokmus. Kanallar tamamen normal ve açik dedi doktor. Bu ay ilaç kullanmicam yalniz, klomen için gecikmisim :26: Gonal-F de doktor istemedi kullanmami, bu ayi bos geçir dedi.

Bakalim neler olcak :31:

Çok sevindim tatlı kedi sorun olmadığına inş. tez vakitte güzel sonuçlar alırsın...Rahim filmi zor oluyor mu?Canın acıyor mu?

Çok sevindim tatlı kedi sorun olmadığına inş. tez vakitte güzel sonuçlar alırsın...Rahim filmi zor oluyor mu?Canın acıyor mu?

Cok sükür canim bende cok sevindim gerçekten, insallah hepimizde hayirli sonuclara ulasiriz en yakin zamanda :16:

Rahim filmi zor olmuyor dogrusu gitmeden inanilmaz korkmustum burdaki yazilanlari okudukça falan ama cidden alakasi yokmus yahu :53: anesteziye bile gerek yok benim doktorum sormadi bile ister misin diye :31:

Sadece 10-15 saniye boyunca reglin baslamadan önce agrilarin olur mu bilmiyorum onun gibi bisey hissediyorsun, onun disinda hic bir zorluk yok :31:

Yapman gerekiyorsa erteleme mutlaka yaptir ki için rahatlasin :31: korkulcak hiç bir sey yok inanki :31:

Selam kizlar

Nasilsiniz ne var ne yok sizlerde ? Ben bu ay ilaçsiz devam ediyorum bi sonraki adetime kadar.
Ama bal çörek otu tarçin kürünü birakmadim hiç insallah faydasini görmüsümdür.
Cuma 19uncu günüm oluyor doktora gidicem bakalim ne var ne yok, büyüme olmus mu :26:

...
Ve unuttum söylemeyi Meryem suresine basladim dün Allah'in izniyle...

Son düzenleme:
Selam kizlar

Nasilsiniz ne var ne yok sizlerde ? Ben bu ay ilaçsiz devam ediyorum bi sonraki adetime kadar.
Ama bal çörek otu tarçin kürünü birakmadim hiç insallah faydasini görmüsümdür.
Cuma 19uncu günüm oluyor doktora gidicem bakalim ne var ne yok, büyüme olmus mu :26:

...
Ve unuttum söylemeyi Meryem suresine basladim dün Allah'in izniyle...

Merhaba tatlıkedi inş. herşey yolunda gider bu kez istediğini veri Rabbim...
Benim bugün çatlatma iğnemin 12. günü 15. günü bekliyorum klan teti için doktorum öyle söylemişti ama ben dayanamadım bu sabah idrar gebelik testi yaptım merak ettim negatif çıktı :( kan testi de negatif çıkacak belkide :( :14:

Merhaba tatlıkedi inş. herşey yolunda gider bu kez istediğini veri Rabbim...
Benim bugün çatlatma iğnemin 12. günü 15. günü bekliyorum klan teti için doktorum öyle söylemişti ama ben dayanamadım bu sabah idrar gebelik testi yaptım merak ettim negatif çıktı :( kan testi de negatif çıkacak belkide :( :14:

selam aydunya,

Insallah cümlemizede verir Rabbim istedigimizi...

12inci gün erken ama canim, dur bakalim belki test yaniliyordur ki insallah öyledir, moralini bozma hemen :5:

selam aydunya,

Insallah cümlemizede verir Rabbim istedigimizi...

12inci gün erken ama canim, dur bakalim belki test yaniliyordur ki insallah öyledir, moralini bozma hemen :5:

inş. canım inş. test yanıılmıştır da kan testi pozitif çıkar yoksa çok üzülürüm:14:

Arkadaslar merhaba. Yumurtanin buyuyup catlamasini istiyorsaniz adetin 2gununden itibaren ovulasyon gununuze kadar gunde 2 defa ac karnina (yemeklerden once ) 1 yemek kasigi temiz bal icinde 1 tatli kasigi tarcin tozu ile 1 tatli kasigi corek otu tozu. Bu kuru uygulayin 2 hafta sonuclariniza sasiracaksiniz. Corek otunda buyutme ozelligi tarcinda ise catlatma ozelligi var. Ayrica ben kendimde bu kurun endometrium kalinligina da iyi geldigini tespit ettim. Henuz hamile degilim ama yumurtam gelisip catliyor en azindan . Insa Allah hepimiz birgun hamile kaliriz rabbimin izniyle

Back