• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyümüyor, çatlamiyor ne yapacagim böyle böyle...

Tatlikedi aydunya kızlar bende hamileyim çok mutluyum yaa yerimde duramiyorum 238 degerim normalmi sizce 15 günüm gecti Karnimdan Ultrasondada baktı kese var dedi 10 gün sonra gel tekrar bakalım kese dolumu bosmu dedi çok heycanliyim yaa sizin degerler nasildi nezaman kalp atışını duydunuz

Cnm bende hamileyim bugün öğrendim kan degerim 238 cikti

Harika bi haber bu canoooo çok çok çok sevindim ya, Rabbim hayirlisi ile kucagina almayi nasip eder insallah saglikla sihhatle!

Nasil oldu tedavi oldun mu yoksa kendi mi geldi bebegin? Harikaaa ya, biliyo musun aydunya da hamile :) bu topikte baslayan hepimizde hamileyiz çok güzelll :KK36:

Tatlikedi aydunya kızlar bende hamileyim çok mutluyum yaa yerimde duramiyorum 238 degerim normalmi sizce 15 günüm gecti Karnimdan Ultrasondada baktı kese var dedi 10 gün sonra gel tekrar bakalım kese dolumu bosmu dedi çok heycanliyim yaa sizin degerler nasildi nezaman kalp atışını duydunuz

ya senin geç döllenme olmus sanirim canim simdi ne desem bilemedim ben son adet tarihime gore hesapladigimda 6+0 da duydum kalp atislarini..
Yaklasik keseyi gordukten 10 gun sonra duymustum bende kalp atislarini.. Sende oyle git duyarsin insallah bebegin sagliklica tutunmustur annesine :)

ya senin geç döllenme olmus sanirim canim simdi ne desem bilemedim ben son adet tarihime gore hesapladigimda 6+0 da duydum kalp atislarini..
Yaklasik keseyi gordukten 10 gun sonra duymustum bende kalp atislarini.. Sende oyle git duyarsin insallah bebegin sagliklica tutunmustur annesine :)
Sağol kuzum çok mutluyum Rabbime şükürler olsun ♡♡
6 ay klomen kullandim bebek olmadı bende ara verdim 3 aydır bişey kullanmıyorum kendiliğinden geldi süpriz yaptı meleğim ;) bugün yine kan vericem bakalım değer yukselmişmi bu arada kasiklarimda çok ağrı var netten araştırdım normal yazıyo ama çok korkuyorum kucağıma almak nasip olur inşallah

Sağol kuzum çok mutluyum Rabbime şükürler olsun ♡♡
6 ay klomen kullandim bebek olmadı bende ara verdim 3 aydır bişey kullanmıyorum kendiliğinden geldi süpriz yaptı meleğim :KK66: bugün yine kan vericem bakalım değer yukselmişmi bu arada kasiklarimda çok ağrı var netten araştırdım normal yazıyo ama çok korkuyorum kucağıma almak nasip olur inşallah

yerim ben onuu çok sevindim ya gerçekten, tedavisiz olmasida ayri bi mutlu edici, çok sükür canim :)
kasik agrilarindan korkma hiç, çok normal, hem kullandigin ilaçlarin etkisinden olabilir hemde bebek yerlestikçe agri yapiyor olabilir... Aktif yani kirmizi kanaman olmadigi sürece korkma canim Allahin izniyle... Sen Allah'a birak canim, tedavisiz veren Rabbim onu korusun kollasin insallah annesine, sevdiklerine kavustursun... :nazar:

yerim ben onuu çok sevindim ya gerçekten, tedavisiz olmasida ayri bi mutlu edici, çok sükür canim :)
kasik agrilarindan korkma hiç, çok normal, hem kullandigin ilaçlarin etkisinden olabilir hemde bebek yerlestikçe agri yapiyor olabilir... Aktif yani kirmizi kanaman olmadigi sürece korkma canim Allahin izniyle... Sen Allah'a birak canim, tedavisiz veren Rabbim onu korusun kollasin insallah annesine, sevdiklerine kavustursun... :nazar:
İnşallah cnm Allaha emanet bebeğim ♡♡ bugün yine kan verdim 238 den 787 ye yükselmiş teyzesi iki gün arada iyi artmış çok şükür Rabbime herkese nasip etsin inşallah

İnşallah cnm Allaha emanet bebeğim ♡♡ bugün yine kan verdim 238 den 787 ye yükselmiş teyzesi iki gün arada iyi artmış çok şükür Rabbime herkese nasip etsin inşallah
Rabbim kucağına almayi nasip etsin. . Biz de belki bir gün bu sevinci tadariz inşallah sağlıklı Bebeklerimız olur.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

hadı ınsallah kulun kula ettiği dua olurmus ınsallahh haberını beklıyorum

harika bi haber canim masallah büyüsün kocaman olsun o degerler :))
yakinda keseyi görürsünüz insallah, aldin mi doktordan randevunu?

Rabbim kucağına almayi nasip etsin. . Biz de belki bir gün bu sevinci tadariz inşallah sağlıklı Bebeklerimız olur.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sağol cnm Allah razi olsun sanada tattirsin inşallah ♡♡

harika bi haber canim masallah büyüsün kocaman olsun o degerler :))
yakinda keseyi görürsünüz insallah, aldin mi doktordan randevunu?
Bugün gittim teyzesi kese çok küçükmüş haftaya gel dedi doktor ozaman belli olurmuş beklicez bakalım büyüsün kuzum ben beklerim ;)

Bugün gittim teyzesi kese çok küçükmüş haftaya gel dedi doktor ozaman belli olurmuş beklicez bakalım büyüsün kuzum ben beklerim :KK66:

Erken gitmissin canim bhcg degeri 1500'ün üstündeyken kese belli oluyor iyice..
Bekle bakalim insallah saglikla büyür küçük insan :KK68:
:nazar:

Erken gitmissin canim bhcg degeri 1500'ün üstündeyken kese belli oluyor iyice..
Bekle bakalim insallah saglikla büyür küçük insan :KK68:
:nazar:
Ben o küçük insanı yaradana Kurban olurum ♡♡♡ çok şükür Rabbim banada tattirdi ;) sende anlat balım yeğenim nasıl yerim ben onun küçük suratini ;)

Ben o küçük insanı yaradana Kurban olurum ♡♡♡ çok şükür Rabbim banada tattirdi :KK66: sende anlat balım yeğenim nasıl yerim ben onun küçük suratini :KK66:

Ah canim Rabbim tamamina erdirir insallah, saglicakla kucagina alirsin sende, bende, isteyen herkeste...

Benim küçük surat iyidir insallah uzun zamandir göremedim... Cinsiyetini ögrendik en son bi kizimiz olcakmis Allahin izniyle...

Pazartesi kontrole gitmeyi düsünüyorum, umarim hersey yolundadir...
Zor bulunan bebek olunca insan endise ediyor sürekli acaba iyi mi diye..

Seninkisi bi mucize oldu çok sükür :) Allah tamamina erdirsin..
Aileye söylediniz mi naptiniz?
kardesin nasil? evliligi nasil gidiyor :) taze gelin taze teyze oluyor desene :)

Ah canim Rabbim tamamina erdirir insallah, saglicakla kucagina alirsin sende, bende, isteyen herkeste...

Benim küçük surat iyidir insallah uzun zamandir göremedim... Cinsiyetini ögrendik en son bi kizimiz olcakmis Allahin izniyle...

Pazartesi kontrole gitmeyi düsünüyorum, umarim hersey yolundadir...
Zor bulunan bebek olunca insan endise ediyor sürekli acaba iyi mi diye..

Seninkisi bi mucize oldu çok sükür :) Allah tamamina erdirsin..
Aileye söylediniz mi naptiniz?
kardesin nasil? evliligi nasil gidiyor :) taze gelin taze teyze oluyor desene :)
Oyyy yerim yaa kız olcak öylemi ♡benim kocada kız istiyo benim yerime sev annesi karnını okşa cano teyzenin yerine dee ;)
Kardesimde iyi bitanem çok sevindi teyze olucani duyunca hergün ariyo msj atiyo abla iyimisin canın bişey istiyomu diye ;) kan sonucunu alır almaz bikaç kişiye soyledik bütün sulaleye yayıldı gece ikiye kadar arayanlar msj atanlar bitmedi facelerde mutlu haberler aldık diye paylaşımlar yaptılar ağladilar benimle sevincimi paylaştılar çok güzel bi duygu yaaa anlatilmaz yaşanır..

Oyyy yerim yaa kız olcak öylemi ♡benim kocada kız istiyo benim yerime sev annesi karnını okşa cano teyzenin yerine dee :KK66:
Kardesimde iyi bitanem çok sevindi teyze olucani duyunca hergün ariyo msj atiyo abla iyimisin canın bişey istiyomu diye :KK66: kan sonucunu alır almaz bikaç kişiye soyledik bütün sulaleye yayıldı gece ikiye kadar arayanlar msj atanlar bitmedi facelerde mutlu haberler aldık diye paylaşımlar yaptılar ağladilar benimle sevincimi paylaştılar çok güzel bi duygu yaaa anlatilmaz yaşanır..

valla tüylerim diken diken oldu okurken, ne büyük bir mutluluk masallah, nazar degmesin insallah canim benim !:nazar:

Allah gönlünüze göre versin cinsiyetide ama inan ilk evlat ilk can, hiç mi hiç önemli degil Allah'in izniyle saglikli olsun, hayirli bir evlat olsun yeter... Tabi benim yinede bi tarafim kiz istiyordu ne yalan söyleyim... Cok sükür Rabbim gönümüze göre verdi :nazar:

valla tüylerim diken diken oldu okurken, ne büyük bir mutluluk masallah, nazar degmesin insallah canim benim !:nazar:

Allah gönlünüze göre versin cinsiyetide ama inan ilk evlat ilk can, hiç mi hiç önemli degil Allah'in izniyle saglikli olsun, hayirli bir evlat olsun yeter... Tabi benim yinede bi tarafim kiz istiyordu ne yalan söyleyim... Cok sükür Rabbim gönümüze göre verdi :nazar:
Allah saglikla kucagimiza almayı nasip etsin kuzum.. isim düşündünüz mü bari prensese ayy çok heycanli ; )

Back