• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyümüyor, çatlamiyor ne yapacagim böyle böyle...

Yazarim insallah canim, rapor almayi dusunuyorum; haftalardir gribim geçmedi yeniden basliyor gibi bu aralar o yuzden 1 hafta evde dinlenmek isticem.. Birde ne kadar uyursam uyuyayim yetmez oldu hep yorgunum :KK43:

Aynen canim Allah canlarini sag etsin bebislerimizin insallah...
çok öpüyoruz siziii kendinize iyi bakin, kuzucukla Allah'a emanetsiniz
:KK68::KK15:
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine Allah a emanetsin....Takip etmeye çalışıyorum,yazamasam da....Dualarınızda unutmayın beni inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş...

Canım geçmiş olsun dikkat et kendine Allah a emanetsin....Takip etmeye çalışıyorum,yazamasam da....Dualarınızda unutmayın beni inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş...

aydunyam Allah razi olsun, inan hep aklimdasin hiç unutmuyorum, hep dualarimdasin canim benim.. Sende Allah'a emanetsin.. Insallah güzel haberlerinide aldigimiz günleri gösterir Rabbim..

Ayy ne güzel bi duygu seni hissetmesi :KK66: bende görürüm o günleri inşallah :KK66: çok şükür bebiş iyi cnm gelişiminde kalp atışında problem yok Allah canını sağ etsin sağlıklı olsun yavrum ben katlaniyorum bu duruma.. çabuk geçer inşallah. . Doktordan gelincede yazsana prenses nasılmış çok merak ettim ayy yerim yaa :KK66:

Selam canim yazicam diye söz vermistim ama 1 hafta rapor almistim o randevumda, biraz evde dinlendim, biraz tasinmak için islerimi hallettim derken vaktim olmadi yazmaya :)
unutmadan yazayimm 26+2'deyken 1kg olmus kizim masallah :nazar: hersey yolunda çok sükür bi yaramazlik yokmus :)

Bugün 28'inci haftamiza girdik Allah'in izniyle.. dogum yaklasiyor insallah son 13 hafta kaldi zamaninda gelirse insallah :oops:

Senden ne var ne yok gördün mü minigini bu aralar? umarim hersey yolundadir canim :KK15:

Selam canim yazicam diye söz vermistim ama 1 hafta rapor almistim o randevumda, biraz evde dinlendim, biraz tasinmak için islerimi hallettim derken vaktim olmadi yazmaya :)
unutmadan yazayimm 26+2'deyken 1kg olmus kizim masallah :nazar: hersey yolunda çok sükür bi yaramazlik yokmus :)

Bugün 28'inci haftamiza girdik Allah'in izniyle.. dogum yaklasiyor insallah son 13 hafta kaldi zamaninda gelirse insallah :oops:

Senden ne var ne yok gördün mü minigini bu aralar? umarim hersey yolundadir canim :KK15:
Ayy maşallah kucağınada alırsın inş ;)
bende cuma günü gittim cnm herşey yolunda çok sükür 3 aylık olduk sürekli gidip görmek istiyorum özlüyorum bebeğimi çok güzel bi duygu Allah herkese tattırsın..Aminn

Ayy maşallah kucağınada alırsın inş :KK66:
bende cuma günü gittim cnm herşey yolunda çok sükür 3 aylık olduk sürekli gidip görmek istiyorum özlüyorum bebeğimi çok güzel bi duygu Allah herkese tattırsın..Aminn

insallah canim sende bende, bekleyen herkeste saglikla kucagina alsin insallah :KK68:
:nazar: Masallah ne ara 3 aylik oldunuz zaman çok çabuk geçiyor valla masallah size :KK15:

Evet 20inci haftalara kadar özleniyor sürekli göresin oluyor ama ondan sonra ultrasonda kocaman gözüküyo biseye benzetemiyorsun, hem zaten tekmelerini hissedeyim yeter diyorsun :KK48: yani gidip görme istegi azaliyor hissettikçe :KK51:

Allahim her isteyene yasatsin bu duygulari, sag salim evlatlar nasip etsin insallah...

insallah canim sende bende, bekleyen herkeste saglikla kucagina alsin insallah :KK68:
:nazar: Masallah ne ara 3 aylik oldunuz zaman çok çabuk geçiyor valla masallah size :KK15:

Evet 20inci haftalara kadar özleniyor sürekli göresin oluyor ama ondan sonra ultrasonda kocaman gözüküyo biseye benzetemiyorsun, hem zaten tekmelerini hissedeyim yeter diyorsun :KK48: yani gidip görme istegi azaliyor hissettikçe :KK51:

Allahim her isteyene yasatsin bu duygulari, sag salim evlatlar nasip etsin insallah...
Amin cnm.. bende 20. haftaları görcekmiyim çok var daha vakit geçmiyo sanki yada bana öyle geliyo..sayılı gün geçer elbet ama ucunda kuzular olunca sabırsızlanıyoruz işte. .

Amin cnm.. bende 20. haftaları görcekmiyim çok var daha vakit geçmiyo sanki yada bana öyle geliyo..sayılı gün geçer elbet ama ucunda kuzular olunca sabırsızlanıyoruz işte. .

O haftalarda hiç geçmiyor canim haklisin, gobusum ciksin, hamileligim belli olsun, cinsiyeti ogreneyim diye sabirsizlaniyor insan kesinlikle.. hayirlisiyla geçiyor ama insallah o zamanlarda :)

O haftalarda hiç geçmiyor canim haklisin, gobusum ciksin, hamileligim belli olsun, cinsiyeti ogreneyim diye sabirsizlaniyor insan kesinlikle.. hayirlisiyla geçiyor ama insallah o zamanlarda :)
Slm cnm nerelerdesin küçük prensesin gelmesine az kaldı hazırlıkların başlamıştır ;) bizde 15+2 olduk teyzesi kızım olcak benimde ;)

Slm cnm nerelerdesin küçük prensesin gelmesine az kaldı hazırlıkların başlamıştır :KK66: bizde 15+2 olduk teyzesi kızım olcak benimde :KK66:

Canimmm çok sevindim ya :) Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşAllah ve Rabbim her isteyene nasip etsin hayırlısıyla inşallah..

Biz iyiyiz canım çok şükür, 31. Haftadayız, doğum iznine erkenden ayrıldım doktorum saolsun rapor falan verdi çünkü bu aralar taşınmayla uğraşıyoruz, daha doğrusu yeni evde yapılcaklarımızı yapıyoruz :)

Zaman su gibi geçiyor hala inanamıyorum 30'lu haftalarda olduğuma :)

Alışverişlere başlarsın artık yavaştan, cinsiyette öğrenince tutamıyor insan kendini ya ;)

Canimmm çok sevindim ya :) Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşAllah ve Rabbim her isteyene nasip etsin hayırlısıyla inşallah..

Biz iyiyiz canım çok şükür, 31. Haftadayız, doğum iznine erkenden ayrıldım doktorum saolsun rapor falan verdi çünkü bu aralar taşınmayla uğraşıyoruz, daha doğrusu yeni evde yapılcaklarımızı yapıyoruz :)

Zaman su gibi geçiyor hala inanamıyorum 30'lu haftalarda olduğuma :)

Alışverişlere başlarsın artık yavaştan, cinsiyette öğrenince tutamıyor insan kendini ya :KK66:
Amin cnm sağol ;) Taşınmak zor cnm Allah kolaylık versin minik prensesi fazla yorma annesi.. kızımın ilk tulumunu aldım gerçekten dayanamıyo insan her gördüğünü almak istiyo ;) Rabbim canlarını sağ etsin ♡♡♡

Amin cnm sağol :KK66: Taşınmak zor cnm Allah kolaylık versin minik prensesi fazla yorma annesi.. kızımın ilk tulumunu aldım gerçekten dayanamıyo insan her gördüğünü almak istiyo :KK66: Rabbim canlarını sağ etsin ♡♡♡

saol canim benim, yormuyorum bebişimin keyfi yerinde 40 haftaya kadar dursun yerinde sağlıcakla o bana yeter :)

Güle güle giysin minik prenses ilk tulumunu ❤️❤️❤️ Bizde cinsiyeti öğrenir öğrenmez pembiş bi tulum almıştık ;)

Karnın belli olmaya başlamıştır artık, hareketlerini hissediyor musun?

saol canim benim, yormuyorum bebişimin keyfi yerinde 40 haftaya kadar dursun yerinde sağlıcakla o bana yeter :)

Güle güle giysin minik prenses ilk tulumunu ❤️❤️❤️ Bizde cinsiyeti öğrenir öğrenmez pembiş bi tulum almıştık :KK66:

Karnım belli oluyo cnm ;)) hareketleride hissediyorum hissetmemek mümkün değil ;)) çok yaramaz kızım hiç durmuyo hele sevdiğim bişeyi yiyince zıplıyo sanki maşallah ;)

Güle güle giysin minik prenses ilk tulumunu ❤️❤️❤️ Bizde cinsiyeti öğrenir öğrenmez pembiş bi tulum almıştık :KK66:

Slm cnm nasılsın bebişin geldimi son günlerin iyisindir umarım ;)

Slm cnm nasılsın bebişin geldimi son günlerin iyisindir umarım :KK66:

Selam canimm, cok sukur iyiyim son günlerim evet ama bizim kiz yerinde rahat galiba hiç çikacak gibi degil.. 1 hafta daha beklicez bakalim nolcak :)

Sen nasilsin? Senin kizin napiyor? Artik hissediyorsundur degilmi :)

Selam canimm, cok sukur iyiyim son günlerim evet ama bizim kiz yerinde rahat galiba hiç çikacak gibi degil.. 1 hafta daha beklicez bakalim nolcak :)

Sen nasilsin? Senin kizin napiyor? Artik hissediyorsundur degilmi :)
Selam canim giremedim cvp veremedim kusura bakma kızım iyi çok şükür öyle sert tekmeler atıyoki uykumdan uyandırıyo çok yaramaz cadım benim ;) sen doğum yapmışsındır baya olmuş msj atalı umarım herşey yolundadır

Selam canim giremedim cvp veremedim kusura bakma kızım iyi çok şükür öyle sert tekmeler atıyoki uykumdan uyandırıyo çok yaramaz cadım benim :KK66: sen doğum yapmışsındır baya olmuş msj atalı umarım herşey yolundadır

Selam canim, evet doğum yaptim, kizim 8 haziranda doğdu, 10 günlüğüz şimdi.. Darisi sana olsun inşAllah, çok az kalmış sanada :)

Rabbim her isteyene nasip eder inşallah..

Selam canim, evet doğum yaptim, kizim 8 haziranda doğdu, 10 günlüğüz şimdi.. Darisi sana olsun inşAllah, çok az kalmış sanada :)

Rabbim her isteyene nasip eder inşallah..
Amin cnm inş ;) çoook sevindim iyi olmanıza normalmi oldu sezaryen mi ? daha dün gibi hatırlıyorum hamile kalmak için nasıl uğraşıyoduk ilaçlar fayda etmiyodu şimdi çok şükür anneliği tadıyoruz mucizelerimiz kızlarımız var bende bi doğursatdım hayırlısıyla inşallah özlüyorum kızımı sanki senelerdir içimde gibi ;)

Back