• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyümüyor, çatlamiyor ne yapacagim böyle böyle...

Sağol bitanem darısı başıma :KK66: kardeşimin düğünü oldu iki ay kadarda çalıştım yogunluktan giremedim. . sen özelde yaptirdin galiba devlette bukadar tutmaz dimi bilgin varmi birde ikiz falanmi senin
devlette birazdaha ucuz olabiliyor ama genel olarak zaten işlem maliyetli sadece bazı ilaçlardan sigortadan yararlanabiliyosun ilaçlarıda pahalı zaten allah yardımcın olsun. bi başladınmı sonuna hızla geliyosun anlamıyosun bile sadece sonuç beklerken merakta kalıyosun stres oluyo biraz ama rahat ol tedaviye başlarken piskoloji etkiler... hayırlısı olsun canım...:KK55:

Inanmiyorum tipatip ayniyiz !!! Allah var bende kiz isterim ama erkek hissettim hamile oldugumu ögrenir ögrenmez...
Ve geçen hafta iki gün üst üste tuzlayip tuzlayip ikiser limon yedim.. Ondan sonra dahada dedim kesin erkek diye :) cünkü inadina olur benim vücudumda bazi seyler :KK48:
Hayirlisi olsun bakalim simdi dahada meraklandim :KK70:
:KK73:ay ne güzel tesadüf ...hayırlısı bakalım ... sen 3.ayına kontrole gittiğinde yinede sor bi ihtimal gözüke biliyor haberin olsun ama kesin olmuyo onuda diyim. bende ayın sonuna doğru gidicem kontrole sen gebe takibi içinde yine kendi doktoruna gidiyosun değilmi bahçeciye...

Allah mesut etsin kardesini ne ara zaman geçti daha yeni sözü oldu diyordun :) Allah tamamina erdirsin insallah canim..
Evet Bahçeci özel oluyor devlette ne tutar bi fikrim yok canim (yurtdisindan geldim ben tedavi için)
Iki tane embriyo transfer ettiler ama sadece biri tutundu çok sükür.. Ikiz olmasini çok isterdim ama Rabbim nasil nasip ettiyse basimin üstünde yeri var insallah saglikli sihhatli ve hayirli bi evlat olur gerisi bos canim..
Insallah darisi sana olsun :KK60:
Günler su gibi geciyo tatlim sözdü nişandi derken nasıl geçti anlamadik :) ikiz istedigini bilmiyodum kuzum olsun bunada şükür Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.. ben ikiz cocuklari pek sevmem tek olsun istiyorum ama benimde tersine olmaz inşallah !!

Günler su gibi geciyo tatlim sözdü nişandi derken nasıl geçti anlamadik :) ikiz istedigini bilmiyodum kuzum olsun bunada şükür Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.. ben ikiz cocuklari pek sevmem tek olsun istiyorum ama benimde tersine olmaz inşallah !!

Amin canim seninde hakkinda hayirlisi neyse Rabbim öyle versin canim insallah :KK51:
Ne zaman baslamayi dusunuyorsun tedaviye?

selamlar yumurtalık büyütmekle ilgili konuları izlerken buldum sizi.
yaşım 21 2 senelik evliyim.8 aydır korunmuyorum geçen ay kan verdim ve hormonlarıma baktılar ve malesef fsh 11 çıktı :( üstelik adetimin 13.gününde yumurtam 13 mm di.okuduklarım beni çok korkuttu ve huzursuz etti sizce yumurtalar ilaçla büyütülüp hamile kalma şansım var mıdır.

selamlar yumurtalık büyütmekle ilgili konuları izlerken buldum sizi.
yaşım 21 2 senelik evliyim.8 aydır korunmuyorum geçen ay kan verdim ve hormonlarıma baktılar ve malesef fsh 11 çıktı :KK43: üstelik adetimin 13.gününde yumurtam 13 mm di.okuduklarım beni çok korkuttu ve huzursuz etti sizce yumurtalar ilaçla büyütülüp hamile kalma şansım var mıdır.

Neden sansin olmasin arkadasim, Allah ol dedikten sonra hersey bos. Sen tedavine devam et 13 mm kadar büyümüs iste ne güzel.

Insallah tez zamanda hayirlisiyla kucagina alirsin bebegini...

Neden sansin olmasin arkadasim, Allah ol dedikten sonra hersey bos. Sen tedavine devam et 13 mm kadar büyümüs iste ne güzel.

Insallah tez zamanda hayirlisiyla kucagina alirsin bebegini...
Saol tatlım cevabın için evet 2 gün sonra kendiliğinden 22 mm oldu pek sevindik bekliyoz şimdi 4 gün var adete inşallah olmam da srnin gibi bir anne adayı olurum bu arada. Seni de tebrik ederim.

Saol tatlım cevabın için evet 2 gün sonra kendiliğinden 22 mm oldu pek sevindik bekliyoz şimdi 4 gün var adete inşallah olmam da srnin gibi bir anne adayı olurum bu arada. Seni de tebrik ederim.

Ay masallah çok iyi büyümüs, insallah güzel sonuçlar alirsiniz bu ay :)
saol canim Allah razi olsun, darisi sana olur insallah hayirlisiyla bu ay..

amin inşallah canım...ne durumdasın cnm epeydir yazamıyorum,cinsiyet falan belli oldu mu?

Canim iyiyim çok sükür bugün 11inci haftamiza basladik daha cinsiyet için çok erken diye düsünüyorum :)
Ögleden sonra Allahin izniyle görmeye gidicez bakalim ne durumda, insallah hersey yolundadir :KK51:

Sen nasilsin neler yapiyorsun ? Baslayabildin mi yeniden?

Canim iyiyim çok sükür bugün 11inci haftamiza basladik daha cinsiyet için çok erken diye düsünüyorum :)
Ögleden sonra Allahin izniyle görmeye gidicez bakalim ne durumda, insallah hersey yolundadir :KK51:

Sen nasilsin neler yapiyorsun ? Baslayabildin mi yeniden?
İnşallah herşey yolundadır canım...Hayır canım henüz başlamadım inşallah başlayacağım,dualarında unutma...

kontrollerine yurt dışında mı devam ediyorsun yoksa tüp bebek yaptırdığın merkeze mi geliyorsun canım...

yok canim istanbulda yaptirmistim tüp bebegi ve ben yurtdisinda yasiyorum o yüzden kontrollerime normal hamilelik gibi yasadigim yerde devam ediyorum ve doktorum biliyor tüp bebek oldugunu, o yüzden biraz daha ayricalikli davraniyor saolsun..
Tüp bebek merkeziyle hiç görüsmedim geldigimden beri, haberdar edin bizide demislerdi aslinda arasam iyi olcak o_O

hanımlar başlık açtım ama yazan olmadı pko luyum adetin 13. gününde yumurtam 9 mm çok mu küçük sizce ?

Back