• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyümüyor, çatlamiyor ne yapacagim böyle böyle...

Napiyonuz kızlar ;)
Beni sorarsanız iyi değilim midem çok kötü bulanti kusma baş dönmesi var tansiyonumda 9 a 4..ssürekli yatıyorum bişey yiyemiyorum ayakta duramiyorum nolucak böyle nekadar sürer acaba dua edin bana çabuk geçsin :(

Napiyonuz kızlar :KK66:
Beni sorarsanız iyi değilim midem çok kötü bulanti kusma baş dönmesi var tansiyonumda 9 a 4..ssürekli yatıyorum bişey yiyemiyorum ayakta duramiyorum nolucak böyle nekadar sürer acaba dua edin bana çabuk geçsin :KK43:

Canim Allah yardimcin olsun.. Tuzlu ve eksi seyler biraz mide bulantisini azaltmisti bende. Sende dene istersen limona tuz atip yemeyi belki iyi gelir.. Onun disinda yapcak cokta bisey yok bol bol dinlenmeyle geçecek insallah. Benim bulantim 6-7inci haftalarda baslamisti ama 11inci haftaya kadar kusmamistim. Ondan sonrada kusma baslamisti ve 16inci haftada bi anda kesilmisti hersey..
Bünyeye göre degisiyor daha erkende bitebilir, sonuna kadar devamda edebilir :KK53:
Allah yardimcin olsun hiç mi iyi oldugun zamanlarin olmuyor? Oyle zamanlarda bol bol yemeye calis o_O

Bide söyle düsün; senin midenin bulanmasi, kusman, bebegin saglikli oldugunu gösteriyor :KK51: onu düsün belki iyi gelir :)
Kalp atisini duydunuz mu? En son ne zaman gördün bebisini?

doktor polikistleşme var sadece demesi büyüyor çatlamıyor mu demek acaba?

Canim Allah yardimcin olsun.. Tuzlu ve eksi seyler biraz mide bulantisini azaltmisti bende. Sende dene istersen limona tuz atip yemeyi belki iyi gelir.. Onun disinda yapcak cokta bisey yok bol bol dinlenmeyle geçecek insallah. Benim bulantim 6-7inci haftalarda baslamisti ama 11inci haftaya kadar kusmamistim. Ondan sonrada kusma baslamisti ve 16inci haftada bi anda kesilmisti hersey..
Bünyeye göre degisiyor daha erkende bitebilir, sonuna kadar devamda edebilir :KK53:
Allah yardimcin olsun hiç mi iyi oldugun zamanlarin olmuyor? Oyle zamanlarda bol bol yemeye calis o_O

Bide söyle düsün; senin midenin bulanmasi, kusman, bebegin saglikli oldugunu gösteriyor :KK51: onu düsün belki iyi gelir :)
Kalp atisini duydunuz mu? En son ne zaman gördün bebisini?
Duyduk teyzesi sağlıklı ilerliyo çok şükür.. Rabbim hepimizin yavrusunu korusun inş ;)

Tatlikedi aydunya kızlar bende hamileyim çok mutluyum yaa yerimde duramiyorum 238 degerim normalmi sizce 15 günüm gecti Karnimdan Ultrasondada baktı kese var dedi 10 gün sonra gel tekrar bakalım kese dolumu bosmu dedi çok heycanliyim yaa sizin degerler nasildi nezaman kalp atışını duydunuz
canım senin adına çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah...

Harika bi haber bu canoooo çok çok çok sevindim ya, Rabbim hayirlisi ile kucagina almayi nasip eder insallah saglikla sihhatle!

Nasil oldu tedavi oldun mu yoksa kendi mi geldi bebegin? Harikaaa ya, biliyo musun aydunya da hamile :) bu topikte baslayan hepimizde hamileyiz çok güzelll :KK36:
Ben hamileyken yazmışsın canım...Ben yeni farkettim...İnşallah bi daha ki denemeye yine yazarız, Allah tamamınına erdirir...Allah sizlerin bebişlerine sağlık ve hayırlı ömürler versin....Bana ve benim gibi bekleyen anne adaylarına da tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

Ben hamileyken yazmışsın canım...Ben yeni farkettim...İnşallah bi daha ki denemeye yine yazarız, Allah tamamınına erdirir...Allah sizlerin bebişlerine sağlık ve hayırlı ömürler versin....Bana ve benim gibi bekleyen anne adaylarına da tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

Evet canim yazmistim o zaman.. Insallah üzmemisimdir seni simdi görmenle :(
Amin canim benim Rabbim en kisa zamanda hayirlisi ile sanada nasip etsin insallah saglikla bebegine kavusmani...

Evet canim yazmistim o zaman.. Insallah üzmemisimdir seni simdi görmenle :KK43:
Amin canim benim Rabbim en kisa zamanda hayirlisi ile sanada nasip etsin insallah saglikla bebegine kavusmani...
Yok canım...Artık alışmaya çalışıyorum, üzülmem hiçbirşeyi değiştirmiyor...Amin inşallah,hep dualarınızda olmak dileğiyle...

Slm kizlar nasılsınız ;)
bayadır giremiyorum çok kötüyüm bşrbir hafta hastanede yattım 19 tane serum yedim şimdi evdeyim ama durumlar yine aynı bulanti baş dönmesi hala devam :( günde iki tane dramamine içiyorum kusma yok ama bulantı mahvediyo :( sizler napıyosunuz iyisinizdir inş..

Slm kizlar nasılsınız :KK66:
bayadır giremiyorum çok kötüyüm bşrbir hafta hastanede yattım 19 tane serum yedim şimdi evdeyim ama durumlar yine aynı bulanti baş dönmesi hala devam :KK43: günde iki tane dramamine içiyorum kusma yok ama bulantı mahvediyo :KK43: sizler napıyosunuz iyisinizdir inş..

Canim çok geçmis olsun, zamanla azalip biticektir insallah bulantilarin az daha sabir :(

Biz iyiyiz çok sükür bu persembe görmeye gidicem kizimi, artik çok güzel tepkiler veriyor ben karnimi dürtükledikçe.. Onu hissetmek, benimle oynamasi falan çok keyifli :KK68: hamd olsun veren Allahima :nazar:.. Darisi tüm isteyenlere olsun insallah... Bunlari düsün sabret sende, güzel günlere az kaldi insallah :)

Senin minnos nasil iyi mi? :KK51:

Canim çok geçmis olsun, zamanla azalip biticektir insallah bulantilarin az daha sabir :KK43:

Biz iyiyiz çok sükür bu persembe görmeye gidicem kizimi, artik çok güzel tepkiler veriyor ben karnimi dürtükledikçe.. Onu hissetmek, benimle oynamasi falan çok keyifli :KK68: hamd olsun veren Allahima :nazar:.. Darisi tüm isteyenlere olsun insallah... Bunlari düsün sabret sende, güzel günlere az kaldi insallah :)

Senin minnos nasil iyi mi? :KK51:
Ayy ne güzel bi duygu seni hissetmesi ;) bende görürüm o günleri inşallah ;) çok şükür bebiş iyi cnm gelişiminde kalp atışında problem yok Allah canını sağ etsin sağlıklı olsun yavrum ben katlaniyorum bu duruma.. çabuk geçer inşallah. . Doktordan gelincede yazsana prenses nasılmış çok merak ettim ayy yerim yaa ;)

Ayy ne güzel bi duygu seni hissetmesi :KK66: bende görürüm o günleri inşallah :KK66: çok şükür bebiş iyi cnm gelişiminde kalp atışında problem yok Allah canını sağ etsin sağlıklı olsun yavrum ben katlaniyorum bu duruma.. çabuk geçer inşallah. . Doktordan gelincede yazsana prenses nasılmış çok merak ettim ayy yerim yaa :KK66:

Yazarim insallah canim, rapor almayi dusunuyorum; haftalardir gribim geçmedi yeniden basliyor gibi bu aralar o yuzden 1 hafta evde dinlenmek isticem.. Birde ne kadar uyursam uyuyayim yetmez oldu hep yorgunum :(

Aynen canim Allah canlarini sag etsin bebislerimizin insallah...
çok öpüyoruz siziii kendinize iyi bakin, kuzucukla Allah'a emanetsiniz
:KK68::KK15:

Yazarim insallah canim, rapor almayi dusunuyorum; haftalardir gribim geçmedi yeniden basliyor gibi bu aralar o yuzden 1 hafta evde dinlenmek isticem.. Birde ne kadar uyursam uyuyayim yetmez oldu hep yorgunum :KK43:

Aynen canim Allah canlarini sag etsin bebislerimizin insallah...
çok öpüyoruz siziii kendinize iyi bakin, kuzucukla Allah'a emanetsiniz
:KK68::KK15:
Sağol cnm sizde Allaha emanet olun bebeğimle öptük sizi muahh muahh ;)

Slm kizlar nasılsınız :KK66:
bayadır giremiyorum çok kötüyüm bşrbir hafta hastanede yattım 19 tane serum yedim şimdi evdeyim ama durumlar yine aynı bulanti baş dönmesi hala devam :KK43: günde iki tane dramamine içiyorum kusma yok ama bulantı mahvediyo :KK43: sizler napıyosunuz iyisinizdir inş..
Geçmiş olsun canım Allah iyliğini versin,geçer inşallah bugünleri atlatırsın, hayırla yavrunu kucağına alırsın inş.

Back