Ben 7 yıllık evliyim ilaç,igne ve 1 kere aşılama oldum hepsindede başarısız oldum şimdide zayıfla öyle başlayalım diyor drlar kilom oldugu kilom olduğu icin tedavi yapmıyorlar şimdi diyet yapıyorum sen şimdi ne yapıyorsun tedavi olarakBende de aynı problem var malesef... kaç yıllık evlisin tedavi sürecinden bahsebilir misin biraz...
Ben hipo hipo hastasıyım ama 49 kiloyum...hipo hipo değil mi senin ki de?Tüp bebek tedavisi görüyorum ben...Hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inşallahBen 7 yıllık evliyim ilaç,igne ve 1 kere aşılama oldum hepsindede başarısız oldum şimdide zayıfla öyle başlayalım diyor drlar kilom oldugu kilom olduğu icin tedavi yapmıyorlar şimdi diyet yapıyorum sen şimdi ne yapıyorsun tedavi olarak
insallah ne guzel senin kilon azmis sen kac yasindasin kac yillik evlisin daha once hic asilama yaptirdinmi?benim kilom fazla oldugu icin hamile kalsam bile dusermis dr soylemisti o yuzden zayiflamam sart cnmBen hipo hipo hastasıyım ama 49 kiloyum...hipo hipo değil mi senin ki de?Tüp bebek tedavisi görüyorum ben...Hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inşallah
Merhaba arkadaşlar aramızda çok fazla hipo hipo hastası olduğunu düşünüyorum ve bu arkadaşların arasından çoğu meleklerine kavuştur gerçi darısı isteyen herkezin başına
asıl sormak istediğim yumurtalık takibi ilemi gebelik sağladınız yoksa aşılama ile mi
nasıl bir hastane ve doktor seçiminiz oldu
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
canım o çatlamamış yumurtan olduğu ay mı hamile kaldın acaba bende de bu ay öyle oldu da çörek otu bal tarçına başlamak istiyorum ama korkuyorum bu yumurtayı daha çok büyütürüm diyeslm cnm bende bebıs ısteyenlerdenım adet oldum 3.gunu kontrole bı gttm yumurtam catlamamıs ama adet oldumm olabılıyor yanııı cok sınır bozucuuu
Henüz meleğimize kavuşamadık inşallah tez vakitte kavuşuruz...
Evet hipo hipo da yumurtalık takibi şart...Hipo hipoların yumurtalık takibi yapılarak normal yolla gebe kalanları da var...normal de olsa,aşılama da olsa,tüp bebek de olsa farketmiyor yumurtalık takibi yapılıyor,istenilen büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi vuruluyor,sonrasında da uygulanan tedavi yöntem hangisi ise o şeklde sonuçlandırılıyor...
canım sen epeydir yoksun bakınıyorum ama evet canım dua et olur mu herşey yolunda gidiyor hamd olsun devamı güzel gider inşallah sen ne yaptın bebişin cinsiyeti belli mi?Aydunya selam canim, hayirli olsun çarsamba günü transferin olcakmis, saglicakla tutunur umarim bebisin ve insallah yeni yila girerken bebegin seninle olur :)
canım sen epeydir yoksun bakınıyorum ama evet canım dua et olur mu herşey yolunda gidiyor hamd olsun devamı güzel gider inşallah sen ne yaptın bebişin cinsiyeti belli mi?
Dualarını bekliyorum cnm bu kez dondurulmş da olacak inşallah, transferimden de inşallah olumlu sonuç alırım...yazan olmayinca bildirim gelmiyor o yüzden bende ugramiyorum buralara canim..
ama çok sevindim gerçekten, umarim hersey yolunda gider gönlünce olurda sagliklica kucaginada alirsin insallah..
Cok sükür bende iyiyim bel agrilarimdan ve biraz lekelenmelerimden sikayetciydim 1 ay raporluydum yeni ise basladim sayilir..
Yok canim daha belli degil cinsiyeti ama cuma günü belli olabilir belki :)
Cok merak ediyorum sonucunu, güzel haberler verirsin insallah
Dualarını bekliyorum cnm bu kez dondurulmş da olacak inşallah, transferimden de inşallah olumlu sonuç alırım...
Dualarını bekliyorum cnm bu kez dondurulmş da olacak inşallah, transferimden de inşallah olumlu sonuç alırım...
teşekkürler tatlı kediAydunya haberlerini okuyorum ara ara, son 4 gün kalmis testine, Rabbim hayirli ve güzel bir sonuç almani nasip eder insallah..
Belirti arama kendinde hiç olmuyor bazi insanlarda.. kafani dagitmak için bol bol gez dolas ama yavas ve narin hareketlerle :)
Kendine iyi bak insallah guzel sonuç aliriz :)
teşekkürler tatlı kediamin inşallah
senin bebişin cinsiyeti belli oldu mu?
valla belirti aramak değil de acayip ağrılar oluyor korkuyorum regl belirtisi gibi belim ağrıyor kemiklerim sızlıyor sürekli değil geçici ağrılar...inş olumlu sonuç alırım güzel güzel ilermeye devam eder herşey....
ay canım çok sevindim demek kısın olacak Allah bağışlasın...İnşallah ben de senin kervana katılırım bir kaç gün sonra :)Canim yeni gordum ben senin mesajini ya
Allahin izniyle bir kizim olcak insAllahyeni belli oldu :)
Regl agrisi iyidir ondan korkma, içini ferah tut insallah Rabbim nasip edicek güzel bir sonuç almayi
ay canım çok sevindim demek kısın olacak Allah bağışlasın...İnşallah ben de senin kervana katılırım bir kaç gün sonra :)
inşallah canım dua et lütfennnInsallah canim insallah, umarim minigin seninledir su an... Allahin izniyle son 3 gün kaldi teste..
Cnm bende hamileyim bugün öğrendim kan degerim 238 cikti
Dualarim seninle canim Allahim insallah hayirlisiyla nasip etsin önce saglikla hamile kalmayi sonrada kucagina almayi insallah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?