canım bende hipoluyum gebelik olması için bizde iğne kullanmak ve yumurta takibi şart ama Allah ın hikmetinde sual olunmaz O mucizelerle dolu inş. hamilesindir.
Ben hala test yaptirmadm ki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sonucu tahmin ettiğim için sanırım
bende oyleyım canım ymurtam buyuyor ama catlamıyor bu yuzden folıkul kıst olusuyor bazen kendılıgınden yok oluyor bazende adetle atyıroum doktora gore sorun yok ama catlamıyor esımdede sorun yok evlendıgımızden berı cocuk ıstıyoruz olmuyor.. Allahımda sabır ıstıyorum sureklı ..yıne 20 gun gectı olmadım kesın kıstım bekler benıAllahım tez vakıtte evlatlarımıza kavustursun bızı
amin canım keşke bu hastalık için bir mucize olsa
Amin canim cümlemizede derman verir insallah Rabbim..
Su mübarek aylarda bol bol dua edelim, sabir için, hayirli saglikli evlatlar için..
Doktorun sorun yok diyorsa o doktorda sorun var demektir, bence doktorunu degistir eger mümkünse senin için :26:
Testi yap bence canim artik belli olmustur varsada yoksada..
canım bu 3. doktorum bu adamda herkes cok ıyı dıyor genelde yıllarca bebegı olmayan ve kavusan kısıler gıdıyor anlamadımkı
Allah Allah çok ilginçmis o zaman :26: kaç yasindasin acaba yasin küçük diye agir tedaviler mi uygulamak istemiyor?
yok kız ne kucugu 28 yasındayım bu ay bakalım dedık ama sanırım bayramdan sonraya kalacak
Aydunya nasilsin canim
toparlandin mi biraz
aaaa ne bekliyorsun ki
arkadaşlar biraz önce ulaşmaya çalıştığım bir arkadaşıma ulaştım sonunda ankarada yaşıyor ve oda hipo hastası ve ilk yumurta takibinde hamile kalmıştı
konuştukça içime umut doldu :)
iyiyim canım biraz daha inş. her geçen gün daha da iyi olurum sen nasılsın ? nasıl gidiyor?
Allah iyilik versin insallahDahada iyi olcaksin ve hersey çok güzel olacak umarim
Bende iyiyim çok sükür sabirsizlikla kalan günleri sayiyorum hergün :85:
Son 54 gün kaldi Allah'in izniyle
tedaviye ağustosun sonlarına doğru mu başlıyorsun?Ne kullanacaksın ilaç olarak belli mi?
Evet canim 25 agustosta insallah baslicam..
Ilaçlarimda hiç belli degil o gün ilk muayenede verir sanirim doktor..
Sen nasil yapmistin ilkinde önceden veriyorlar mi ilaçlari?
ilk muayene olmuştum sonra doktor iğne verdi her gün akşam iğne mi yaptım haftada bir iki gün kontrole gittim yumurta takibi yapıldı yumurtalar istenilen büyüklüğe gelince çatlatma iğnesini yapmamı söyledi doktor saat falan veriyor önemli çünkü 36 saat sonra da anestezi ile yumurta toplanıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?