Büyümüyor, çatlamiyor ne yapacagim böyle böyle...

İnş. canım mübarek aylar yüzü suyu hürmetine Rabbim yüzümüze bakar bu sıkıntıların mükafatını verir inş. tez vakitte kucaklarımızı doldurur inş.
inş. korktuğun gibi olmaz canım...

Insallah canim insallah..
Bol bol dua edelim su mübarek günlerde

Yaa ben 2 aydir ilaclarimi duzenli kullanmama ragmen regli olamadm hipo hastasiyim neden dir acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dnsberru; doktora kontrole gittin mi canim? neden olamadin acaba :26:

tedavime son 25 gün kaldi Allah'in izniyle heyecan dorukta

dnsberru ihmal etme doktora git...

tatlikedi sen de gün sayıyorsun :) ne güzel... Allah kolaylık versin inş.

sen saymiyor musun canim :26:amin insallah ikimizde güzel haberler veririz birbirimize...
Tedaviye basladigimda yillarca bekleyenleri gördükçe derdim ki nasil dayanmislar nasil sabretmisler :26:
Simdi geriye dönüp bakinca 1 seneyi geçti bizimde :26: zaman hem hizli geçiyor hemde geçmiyor sanki

Vee bayram gunu beklenen oldu kizlar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende başlayacağım ama korkuyorum bir yandan da neler yaşadığımı biliyorsun bir ay daha mı beklesem yoksa hemen başlasam mı kararsızım :S
Hem çok istiyorum hem de korkuyorum karışık duygular içindeyim canım...

Selam kizlar nasilsiniz?

Son 14 gün kaldi tedaviye baslamama...

Ah zaman çabuk geçse o gün gelse :)

Merhaba kızlar,

Bende 1,5 yıllık evliyim 7 ay hapla korundum sonra bebek istedik 2 ay olmadı doktora gittim klomen ve incir ve havuç suyu iç dedi yaptım o ay 18mm olmuştu fakat hamile olmadım ardından klomen +ovitrelle kullandım ama kist oldu tekrar doğum kontrol hapı kullandım ardından tekrar 1 ay klomen ama sonuç yok yumurtalarım oluşmuyor yada 1 tane oluyo ama oda büyümüyordu doktorumu değiştim mayısta antibiyotik fitil ve hap verdi eşimede ayrı antibiyotik verdi haziranda rahim filmi çektirdim çok şükür sorun çıkmadı ama olmadı tabi temmuzda klomen +ovitrelle kullandım baya yumurtam oluşmuştu ve boyutları çok iyi demişti doktorum hatta ikiz üçüz bekliyodu ama adet oldum 2.günü 1 hafta progestan kullandım başka hiç bişey kullanmadım bu ay ovulasyon testi yapıyorum ve dün 2.çizgiyi koyu gördüm sonunda kasıklarımdada feci ağrı vardı inş olur bekliyorum Allah hepimize sabır versin...

slm cnm hatrladınmı benı bılmıorum senınle hamıle kalmak ıcın ugrsanlardandımm rabbıme sukur 5 aylık hamıleyım uzule rabbım ol der ve olur umıdını yıtrme ltfenn ... bende pco vardı esımdede morfolojı 3 du dr dogal yolla cok zor dedı bnde tedavıyı bıraktım 3 ay sonra bı baktım hamıleyım mucııze gbydı ve o ay gun asırıymıs takvımmıs hıc uymadım en fazla o ay 4 a da 5 kez oldu ılskı hıc umutlu olmadıgım ay olms ıste nasıpden ote koy yok yanlız esıme caksır suyu ıcırdım morfolojı cokda olmasa 4 e yukselmıstı kı morfolojı onun genı oynamaz bıle dusundum kaldıkı hareketlılıgı yukseltmek cok daha kolay emın ol ve ıcını ferah tut cnm

Uzun zaman oldu buraya yazmayalı :)

Bugün transferimin 1inci günü, dün iki tane embriyo transferi gerçekleştirildi.. Sonuç 21 eylülde belli olucak, heyecanla beklemedeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…