igne çok kullandigim için aliskinim, sorunsuzca hallederim insallah.
Beni korkutan ufak tefek seyler var mesela çatlatma ignesiyle çatlamadigi oldu yumurtalarimin :26: yine öyle olursa napicaz..
Veya çatlayipta ise yaramaz olursa napicazcidden korkuyorum o kadar ince detaylar varki Allah yardimcimiz olsun hani Türkiyede olsamda hadi ikinci ay deneyelim desem ama bi kere gelme sansim var Allahim insallah yüzümüze bakar hakkimizda hayirlisi...
İnş. canım mübarek aylar yüzü suyu hürmetine Rabbim yüzümüze bakar bu sıkıntıların mükafatını verir inş. tez vakitte kucaklarımızı doldurur inş.
inş. korktuğun gibi olmaz canım...
dnsberru; doktora kontrole gittin mi canim? neden olamadin acaba :26:
tedavime son 25 gün kaldi Allah'in izniyleheyecan dorukta
dnsberru ihmal etme doktora git...
tatlikedi sen de gün sayıyorsun :) ne güzel... Allah kolaylık versin inş.
Vee bayram gunu beklenen oldu kizlar :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sen saymiyor musun canim :26:amin insallah ikimizde güzel haberler veririz birbirimize...
Tedaviye basladigimda yillarca bekleyenleri gördükçe derdim ki nasil dayanmislar nasil sabretmisler :26:
Simdi geriye dönüp bakinca 1 seneyi geçti bizimde :26: zaman hem hizli geçiyor hemde geçmiyor sanki
Bana da 9 gün kaldı...Hayırlısı olur inş.Selam kizlar nasilsiniz?
Son 14 gün kaldi tedaviye baslamama...
Ah zaman çabuk geçse o gün gelse :)
Bana da 9 gün kaldı...Hayırlısı olur inş.
Allah razı olsun canım Rabbim tez zamanda hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip eder inş. bizim gibi bekleyen,isteyen herkese inş.ayy canim sen haftaya basliyorsun ne güzel
Hayirlisi olur insallah dedigin gibi dualarim seninle, ve çocuk bekleyen, isteyen herkesle...
slm cnm hatrladınmı benı bılmıorum senınle hamıle kalmak ıcın ugrsanlardandımm rabbıme sukur 5 aylık hamıleyım uzule rabbım ol der ve olur umıdını yıtrme ltfenn ... bende pco vardı esımdede morfolojı 3 du dr dogal yolla cok zor dedı bnde tedavıyı bıraktım 3 ay sonra bı baktım hamıleyım mucııze gbydı ve o ay gun asırıymıs takvımmıs hıc uymadım en fazla o ay 4 a da 5 kez oldu ılskı hıc umutlu olmadıgım ay olms ıste nasıpden ote koy yok yanlız esıme caksır suyu ıcırdım morfolojı cokda olmasa 4 e yukselmıstı kı morfolojı onun genı oynamaz bıle dusundum kaldıkı hareketlılıgı yukseltmek cok daha kolay emın ol ve ıcını ferah tut cnmKlomeni 3 ay kullandim ilk 2 ay işe yaramadi son ay günde 4 taneyle yumurtalar büyüdü ignemi oldum gebelik olmadi(
Esimin testlerini yaptirdik sayisi cok yüksek sayilmaz ileri hareketlide az ikimizdede sorun var yani nolucak bilmiyorum Allah kucağimizi bos birakmasin ins :-(mubarek berat kandilinde hem agliyip hem dua ediyorum kabul olur ins..
Canim güzelhhaberlerini bekliyorum :)
Amin canim insallah Rabbim herkesin gonlune gore verir hayirlisiyla..Haydi inşallah tatlı kedi...İnşallah olmayanlara da verir Rabbim(Amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?