• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyümüyor, çatlamiyor ne yapacagim böyle böyle...

arkadaşlar merhaba

uzun zamandır sizleri takip ediyorum yeni evliyim aslında amaa hiç doğal yolla adet göremediğim için doktorla görüştüm yumurta ve rahim var ama küçük
doğal olarak yumurtalar büyümüyor ve çatlamıyor
ilaçla adet gördüm hep
şimdi hormon testi yaptılar ilk olarak doktorla konuştum ve yumurtalık takibine başlanıcak büyük bir ihtimalle gonal-f le başlıycaz direk bu takibin maliyeti ne oluyor acaba tahminen yaptıranlar fiyat bilgisi paylaşabilirmi

inşallah bebiş haberleri yayılır aramızda en kısa zamanda :49::49::49::49:

merhaba canım hastalığın adı hipogonadotropik hipogonadizm sanırım,anlattığın durum bende de var çünkü..ben merional 75 ve merional 150 kullanmıştm.Benim yumurtalarım geç cvp verdiği için uzun protokol oldu 1500 tl ye maal olmuştu.Gonal-f de maliyetler nasıl bilmiyorum cnm

merhaba canım hastalığın adı hipogonadotropik hipogonadizm sanırım,anlattığın durum bende de var çünkü..ben merional 75 ve merional 150 kullanmıştm.Benim yumurtalarım geç cvp verdiği için uzun protokol oldu 1500 tl ye maal olmuştu.Gonal-f de maliyetler nasıl bilmiyorum cnm

ben çok istiyorum çocuğumu kucağıma almayı anne olmayı ama bakalım nasip bu ay çörek otu bal karışımı nı deneyip doğal yolla olmasını bekliiycem enazından yumurtalıklar büyüyormu önümüzdeki ayda gonal f le takibe başlıycam inşallah olumlu sonuçlar alırım

ben çok istiyorum çocuğumu kucağıma almayı anne olmayı ama bakalım nasip bu ay çörek otu bal karışımı nı deneyip doğal yolla olmasını bekliiycem enazından yumurtalıklar büyüyormu önümüzdeki ayda gonal f le takibe başlıycam inşallah olumlu sonuçlar alırım

inş. canım Allah isteyen herkese versin...

Insallah isteyen herkese nasip olur beklemeden biz daha yeni basliyoruz esim sperm vericek sonra ben ignelere basliycam ama ben tip Polikliniği ne gidicem yani üniversite veya tup bebek merkezi degil insallah olumlu sonuc alirim haberleselim gelismelerden sen ne durumdasin canimm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Insallah nasip olur canim isteyen herkese.

Ben su an bi tedavi uygulamiyorum martta biraktim klomen gonalf ve ovitrelle kullandim ama sonuç almadim..
Simdiyse agustos sonunda istanbulda tüp bebek tedavisine baslicam Allah'in izniyle..
Insallah saglikli bebislerle dönerim ordan :49:
Allahim kimsenin emeklerini bosa cikartmasin dualarimizi kabul etsin insallah :31:
Haberleselim ara ara yaz buraya :34:

Insallah canim Allah isteyenin yüzünü guldursun evet yazip guncel tutalim buralari :)

tatli kedi merhaba önümüzdeki hafta eşime sperm testi yapılacak ardından yumurtalık takibimi yoksa direk aşılamaı yaptırsam ne dersin :34:

tatli kedi merhaba önümüzdeki hafta eşime sperm testi yapılacak ardından yumurtalık takibimi yoksa direk aşılamaı yaptırsam ne dersin :34:

Selam canim :54:

Sperm testinin sonuçlarina göre belli olur o, eger spermleri saglikli, kaliteli ve ileri dogru hizli harekette ilerliyorsa bi kaç ay yumurtalik takibini denerdim ben olsam.. Vücuduna ne kadar az hormon yükledin o kadar iyi.. He ama diyorsanki hemen sonuca ulasmak istiyorum asilamayida dene sen bilirsin :34:

Valla bende degisiklik yokki canim, bugün Bahçeci Tüp Bebek Merkezinden randevumu aldim, 25 agustosta Güvenç Karlikaya ile basliyorum Allah izin verirse :16:
Bizimde yeniden sperm testi yaptirmamiz gerekiyor Agustos basinda :31:hakkimizda hayirlisi :31:

aslında biz daha yeni evliyiz ama benim rahatsızlığım malumm bir an evvel bişeyler yapmak istiyorum enazından bi yol çizmek gerek maliyet araştırması yapmam lazımm

aslında biz daha yeni evliyiz ama benim rahatsızlığım malumm bir an evvel bişeyler yapmak istiyorum enazından bi yol çizmek gerek maliyet araştırması yapmam lazımm

bu arada nezaman geliyorsun istanbula

bizede 2 yil oldu, çocuk isteyelide 1 yil oldu :26: zaman ne çabuk geçmis ya :26:
Nerde yasiyorsun sen? Maliyet için 4500 ila 6000 arasinda degisiyor fiyatlar. Birde çider diye bir dernek var ona üye olupta onlar yönlendirirse seni, çalistiklari merkezlerde ilk muayene ücretini almiyorlar birde tedavi fiyatini düsürüyorlar bi arastir derim :31:

23 Agustosta gelicem insallah istanbula :31:

Bu verdigin fiyatlar yumurta takibi ile alakalimi

herkese merhaba size bir umut olmak için yazıyorum arkadaşlar.
neredeyse 2 buçuk yıl bekledikten sonra hamileyim.
bana da pco teşhisi konulmuştu.üstelik bende hiç bir belirtisi yoktu pco nun.
her ay bebiş olacakmı diye beklemeler hep hüsranla sonuçlandı.
klomen kullandım bir kere aşılama oldum olmadı olmadı.6 aydır hiç doktora gitmiyordum.
tesadüf eseri bir bioenerji uzmanıyla tanıştım.bana bioenerji sayesinde şifa bulacağımı söyledi.ilk baş inanmadım
sonra bir zararı olmaz diye başladım seanslara.bana ben hiç bir şey söylemediğim halde yumurtluyorsun ama yumurtan çatlamıyor dedi.
bunu bilmesine çok şaşırmıştım.
7 gün tedavi etti beni.artık bir sorunun yok ben allahın izni ile en yakın zamanda hamile kalacağını düşünüyorum dedi.
ve ...
o ay hamile kaldım işte benim mucizemin adı bu

size tavsiyem bulunduğunuz ilede bir bioenerji uzmanı bulmanız.
ama bu işin şarlatanı çokmuş duyduğuma göre temkinli olmakta fayda var

arkadaşlar merhaba bişey sormak istiyorum ben daha öncede bahsettiğim gibi hipo hastasıyım 2014 24 nisanda adet oldum 11 mayısta düğünüm oldu normalde 24 mayısta adet olmam gerekiyordu ama olmadım cyclo progynova ilacını kullanıyorum ve günü gününe adet oluyordum fakat olmadım 22,06,2014 tarihinde evde gebelik testi yaptım tek çizgi çıkınca attım çöpe 23,06,2014 tarihinde çöpü dökerken dikkatimi çekti tek çizgi hala çok belirgindi fakat yanında da soluk diğer çizgi vardı bu hamile olduğumu mu gösterir acaba yani böyle bişey mümkün olabilirmi yada idrar kuruduğu için mi öyle bişey oldu
gerçi bugün tekrardan test yapıcam ama şaşkınlık içindeyim :53::53::53::53:

herkese merhaba size bir umut olmak için yazıyorum arkadaşlar.
neredeyse 2 buçuk yıl bekledikten sonra hamileyim.
bana da pco teşhisi konulmuştu.üstelik bende hiç bir belirtisi yoktu pco nun.
her ay bebiş olacakmı diye beklemeler hep hüsranla sonuçlandı.
klomen kullandım bir kere aşılama oldum olmadı olmadı.6 aydır hiç doktora gitmiyordum.
tesadüf eseri bir bioenerji uzmanıyla tanıştım.bana bioenerji sayesinde şifa bulacağımı söyledi.ilk baş inanmadım
sonra bir zararı olmaz diye başladım seanslara.bana ben hiç bir şey söylemediğim halde yumurtluyorsun ama yumurtan çatlamıyor dedi.
bunu bilmesine çok şaşırmıştım.
7 gün tedavi etti beni.artık bir sorunun yok ben allahın izni ile en yakın zamanda hamile kalacağını düşünüyorum dedi.
ve ...
o ay hamile kaldım işte benim mucizemin adı bu

size tavsiyem bulunduğunuz ilede bir bioenerji uzmanı bulmanız.
ama bu işin şarlatanı çokmuş duyduğuma göre temkinli olmakta fayda var

Allah bagislasin evladini, saglicakla kucaginada alirsin insallah..

arkadaşlar merhaba bişey sormak istiyorum ben daha öncede bahsettiğim gibi hipo hastasıyım 2014 24 nisanda adet oldum 11 mayısta düğünüm oldu normalde 24 mayısta adet olmam gerekiyordu ama olmadım cyclo progynova ilacını kullanıyorum ve günü gününe adet oluyordum fakat olmadım 22,06,2014 tarihinde evde gebelik testi yaptım tek çizgi çıkınca attım çöpe 23,06,2014 tarihinde çöpü dökerken dikkatimi çekti tek çizgi hala çok belirgindi fakat yanında da soluk diğer çizgi vardı bu hamile olduğumu mu gösterir acaba yani böyle bişey mümkün olabilirmi yada idrar kuruduğu için mi öyle bişey oldu
gerçi bugün tekrardan test yapıcam ama şaşkınlık içindeyim :53::53::53::53:

:49::49::49: hadi insallah güzel haberler verirsin merakla sonucu bekliyorum :34:

Ama ben hipoluyum Nasil gebelik olur aslinda insallah olurda :))) mumkunmu acaba

Ama ben hipoluyum Nasil gebelik olur aslinda insallah olurda :))) mumkunmu acaba

canım bende hipoluyum gebelik olması için bizde iğne kullanmak ve yumurta takibi şart ama Allah ın hikmetinde sual olunmaz O mucizelerle dolu inş. hamilesindir.

Back