- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.110
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım benim inşAllah... Rabbim her dileyene nasip eder inşAllah...devamı gelir inşallah canım..
Hamd olsun Rabbime...
Transferden sonra 8inci gün akşamı dayanamayıp idrar testi yaptım ve çift çizgiyi görünce bugün yani 9uncu günde kan testi yaptırdım.. Sonuç 58 çok şükür... Pazartesi tekrar yaptırıcam umarım değerim katlar..
Merhaba arkadaşım, amin inşAllah sende pozitifi görüp sağlıkla kucağına alırsın..mrb arkadaşım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. bende ekimin 1 inde test yapacam umarım bi çift çizgide ben görürüm
Allah yardimcin olsun arkadaşım çok zor zamanlar geçirmişsin Allah iyilerle karşılaştırsın inşAllah...Merhaba arkadaşlar allah hepimizin yüzünü güldürür bebeğimizi kucagimiza almayi nasip eder inşallah.
Benim de sorularima cevap verirseniz sevinirim sizler daha tecrubelisiniz.
ben 24 yaşındayım samsunda yaşıyorum 3 yıllık evliyim eşim 2 önce varikosel ameliyatı da oldu sperm düşüklüğü var 3000 milyon civarı. Kadin dogumda aşılama yaptirilm dedik bna bi rahim filmi cektiler cok kötü hayvan gibi davrandilar hic yerimde duramadim en sonunda bayilmistim bi tüpün kapalı bi dha gel cekelim durmadin hic dedi daha gelmem dedim özel hasthneye gittim oda dedi ki bi dha cekmemize gerek yok dedi adetimin 5 günü klomen kullanmaya basldm sabh aksam 5 gün kullandm bakti yumurtalık göremedi adetimin15.16. günü de gittim yumurtalık yok adet olna kdr gel baklm dedi ona gore öbür ay klomen i artiririz dedi bn o arada mantar oldum doktorum kadındı benmle ilgilenmedi ilaç vermedi ilişkiye giremiyorum yanıyorum akıntı vat diyorum boşver boşver dedi daha gitmiyorum oraya ondan sonra yumurta takibi yaptırmadim doktor araştırıyorum adetimde de hic gecikme aksilik olmuyor 28 gunde bi oluyorum sizce aşılama olur mu önerileriniz nedir nasil bi aşamalardan geciyoruz yardimci olursaniz sevinirim arkadaşlar
Merhaba arkadaşım, amin inşAllah sende pozitifi görüp sağlıkla kucağına alırsın..
Hakkımızda hayırlısı canım...
ah ah inşallah. 7 yıldır uğraşıyoruz, çok sıkıntı yaşadık, artık anne olmak istiyorum. 1.5 ay önce eltim evlendi ilk aydan hamile kaldı öyle bozuldum öyle üzüldümki, gülmeye unutmaya çalışıyorum ama içimden atamıyorum, bi insan ilk aydan hamile kalırmı ya offf
Gözün Aydın canım inş kucağına alacağın günleride görürsün...Çok şükür kalp atışlarınıda duyduk bugün
Darısı isteyen, dileyen herkese olsun inşAllah
Gözün Aydın canım inş kucağına alacağın günleride görürsün...
TATLI KEDİCİK ÜZÜLME BENDE AYNI DERTTEN YILLARCA ÇEKTİM AMA BİR MUCİZE GİBİ ADET GÖRMEDEN VE TEDAVİ OLMADAN HAMİLE KALDIM DUA ET YETER VAKTİ GELİNCE RABBİM O MUCİZEYİ SANA GÖNDERİR ZATEN ÜZME KENDİNİMerhaba arkadaslar.
Kendimi tanitayim kisaca: 1 buçuk yillik evli, ilk 6 ay dogum kontrol hapi ile ikinci 6 ay ise dogal yolla korunarak bir yilimizi doldurduktan sonra çocuk yapmaya karar verdik.
Küçüklügümden beri kendi kendime adet göremedigim için korunmayi birakir birakmaz doktora tedaviye baslamak istedigimi söyledim. Yaklasik Agustos 2013'ten beri tedavi altindayim su anda.
Ilk aylar Duphaston (adet söktürücü) + klomenle denedik. Yumurtalarim büyüdü fakat çatlamadi.
3üncü aydan sonra yumurtalar çok geç büyümeye basladi. Hâl böyle olunca doktor Gonal-F verdi büyüttük ve Ovitrelle (çatlatma ignesi) ile çatlatmak istedik. Doktor çatlamanin oldugunu söyledi ama tutmadi ilk Ovitrelle denememde.
Bu ay hem klomen hem Gonal-F kullandim ! Yumurtalarim 20inci günde hâlâ 17mm di kontrole gittigimde. Doktorda ertesi gün 2 tane birden Gonal-F yapip Ovitrelle'i vurmami söyledi. Dedigini yaptim (geçtigimiz cumartesiydi yani çatlama maksimum pazartesi olmaliydi).
Bugüne gelirsek; sabah kan verdim hormon testleri için ve sonuçlarim çikti; görünen o ki çatlama bu ay olmadi
(Progesteron 1'den yüksek olunca yumurtalarin çatladigini anliyormusuz bende 0.71di.)
Tabiki Rabbime siginmaktan baska bisey yapamiyorum su an ama her ay her ay acaba diye umutlanamamak bile çok zor. Test bile yapmaya gerek yok ayin sonunda çünkü sonuç belli simdiden. :26:
Bi sonraki aya asilama istemeyi düsünüyorum, erken mi olur?
Birde yumurtalarin çatlamis mi olmasi gerekiyor asilama için?
Asilama yaptiranlar nasil bi yol izlediniz biraz bilgilendirebilir misiniz beni lütfen?
Rabbim herkese ama herkese hayirli evlatlar nasip etsin içinde banada insAllah
---
Güncelleme (20/06/2014)
Bugün çider (çocukistiyorum.com) dernegine üye olarak, Bahçeci Tüp Bebek Merkezinden Dr. Güvenç Karlikaya ile tüp bebek tedavisi için randevumu almis bulunmaktayim. Rabbim insallah emeklerimizi bosa çikarmaz, saglicakla hamile kalmami ve evladimi kucagima almami nasip eder. Tedavim 25 Agustos 2014'te baslayacak Allah'in izniyle
TATLI KEDİCİK ÜZÜLME BENDE AYNI DERTTEN YILLARCA ÇEKTİM AMA BİR MUCİZE GİBİ ADET GÖRMEDEN VE TEDAVİ OLMADAN HAMİLE KALDIM DUA ET YETER VAKTİ GELİNCE RABBİM O MUCİZEYİ SANA GÖNDERİR ZATEN ÜZME KENDİNİ
amin canım Allah razı olsun...devam edeceğim ama en 2 ay dinlenmem gerekiyormuş doktorum öyle söyledi bekliyorum cnm Rabbim mübarek günler yüzü suyu hürmetine benimde yüzümü güldürür inş.amin canim benim insallah, hep aklimdasin darisi insallah sanada olsun..
sen napicaksin tedaviye biraz ara mi yoksa devam edicek misin ?
amin canım Allah razı olsun...devam edeceğim ama en 2 ay dinlenmem gerekiyormuş doktorum öyle söyledi bekliyorum cnm Rabbim mübarek günler yüzü suyu hürmetine benimde yüzümü güldürür inş.
merhaba siz hipo hipo hastasimisiniz hangi tedavi ile hamile kaldiniz dogal biseyler kullandinizmi.ben 7 yildir evliyim 7 senedir bebek olmuyor.Çok şükür kalp atışlarınıda duyduk bugün
Darısı isteyen, dileyen herkese olsun inşAllah