canım çatlatma iğnesinin çok ağrı yaptığı söyleniyodu bende ağrı falan yok çatlamadımıki acaba ???
doktor kan ver demedi duphastonda vermedi sadece iğneni vurul 12 ve 24 saat sonra deneme önerdi normalmi bu tekrar çağırması gerekmiyomuydu kafam karıştı çatladığını nasıl anlıcam :44::44::44:
Selam kizlar bende haberler iyi degil
Bi hafta öncesinde 12/13 mm lik yumurtalarim vardi, 1 hafta sonraki kontrolde kaybolmuslar
Doktorum kendi kendine çatladilar kesin, bu iyi bisey dedi ve kan vermemi istedi çatlayip çatlamadigini ögrenmek için.
Ve sonuca göre çatlamamislar
Peki nasil oluyorda o yumurtalarim kayboldu
Merhabalar epeydir yazamıyorum.Kimselerde yok herhalde yeni tedavi sürecindeyim psikolojim alt üst oldu morale ihtiyacım var...
Selam kizlar bende haberler iyi degil
Bi hafta öncesinde 12/13 mm lik yumurtalarim vardi, 1 hafta sonraki kontrolde kaybolmuslar
Doktorum kendi kendine çatladilar kesin, bu iyi bisey dedi ve kan vermemi istedi çatlayip çatlamadigini ögrenmek için.
Ve sonuca göre çatlamamislar
Peki nasil oluyorda o yumurtalarim kayboldu
merhaba canım topiğine ilk defa bakıyorum iğne tedavisine mi başlayacaksın?yumurtaların herzaman mı öyleydi yoksa tedavi sürecinde mi öyle canım:26:
merhaba canım topiğine ilk defa bakıyorum iğne tedavisine mi başlayacaksın?yumurtaların herzaman mı öyleydi yoksa tedavi sürecinde mi öyle canım:26:
Merhaba tatlıkedi,ne yaptın nasıl gidiyor,tekradan kontrole gittin mi?
Ben yeni tedavi sürecindeyim iğnelere devam Allah hayırlısıyla evlat sahibi olmayı bizlere nasip eder inş.
Merhabalar epeydir yazamıyorum.Kimselerde yok herhalde yeni tedavi sürecindeyim psikolojim alt üst oldu morale ihtiyacım var...
canım başka doktora gitseydin ya keşke bende şuan aşılama evresindeyim iğne vuruyorum kendime yumurtalarım var amam en büyüğü 13.50 da takıldı kaldı salı gününden beri bakalım ne olacağım ya
yani iğneler sayesinde yumurtalar büyüyor,tedavinin amacı bu
Selam canim nasilsin ?
iyi gidiyor canim ben reglimi bekliyorum duphaston'un (adet söktürücü) 8inci günündeyim bugün yarin gelir benim kirmizilar
Ondan sonra adetimin 2-3-4-5-6 inci günlerinde klomen kullanicam.
7-8-9-10-11 inci günlerinde gonal f kullanicamResmen full hormon yüklicem yani vücuduma :18:
Sonrasinda kontrole gidip ovitrelle'i vurcam kendime
Bakalim insallah güzel sonuçlar aliriz canim.
Ooo olmuyor ama aydunyacim ne güzel yeni tedaviye baslamissin umut dolu olup Rabbimize bol bol dua etmen gerekiyor. Sen simdiden alt üst olursan o bebek annesini üzgün görüp kaçaryapma böyle bak bozma moralini.
Ne tedavisi yapiyorsunuz artik simdi? Hangi dönemdesin suan ovulasyon zamanlarin mi?
Merhaba pofuduknaz,
doktorumdan çok memnunum canim neye göre degistir dedin bilmiyorum ama su an gerçekten ondan vazgeçmek istemiyorum adam herseyi en ince detayina kadar anlatiyor, umut ve moral veriyor bana
canim biraz incir yiyerek destekle yumurta büyütücü etkisi var, ayni sekilde bal-çörekotu-tarçin karisimida öyle.
Hakkimizda hayirlisi insallah, yumurtalarimiz inatçi anlasilan hepimizinde, onlar inatçiysa bizde savasiriz inatlarini kirmak için degil mi ama
aynen canım şuan bende aşılama sürecindeyim yani tedavi olmadan yumurtaların normal miydi onu sordum canım:26:bir negatif aşılamam birde aşılamam iptal olmuştu bakalım bu aşılamamda ne olacakrabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
iğne öncesi yumurtalarım küçüktü,iğne ile büyüyorlar...senin rahatsızlığının sebebi ne canım?
görünürde birşey yok canım bende ama azönce hast geldim 13.50 olan yumurtam kaybolmuş ya doktor çatlamış olabilir dedi ve bir sürü yumurta olmuş yine aşılamam iptal olabilir ve kiste dönebilirmiş kan verdim çatlayıp çatlamadığını öğrenmek için bakalım öğleden sonra öğreneceğim ço canım sıkkın moralim bozuk daha önce de aşılamam iptal olmuştu rabbimin vardır bir bildiği ama moralim bozuk ya
Allah yardımcımız olsun kolay şeyler yaşamıyoruzRabbim beterinden saklasın...Benimde kontrolüm var ... bu kez tedavimde ilginçtir ki ağrı olmuyor,ve afedersiniz şeffaf bir akıntı oluyor,ben de yumurtalarımın çatladığını veya kaybolmaya başladığını düşünmeye başladım doktora gittiğimde soracağım çünkü her gittiğimde büyümesi gerekirken, bu kez yerinde sayıyor,iğnenin dozajı da artırmamıza rağmen böyle,kafam çok karışık
s.aleykum ben durumumu anlatayım banada yardımcı olun lütfen benim hormonlarım ve bütün testlerim normal fakat tek sıkıntı lh yüksekliği.lh değerim 17,89 .bundan dolayı yumurtalarım büyüyo fakat çatlamıyor.ben 1 yıllık evliyim ilk 3 ay korunduk.5.ayımda kendiliğimden hamile kaldım.(tabi Allah'ın nasibi) bebeğim 3 aylıkken kalbi durdu ve alındı( 5 ay korunma verdi.geçen ayda klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama olmadı.yumurtalarım büyüdü gelişti 1 tanesi hariç 3 tanesi çatladı 1 tanesi kist oldu doğum kontrol ilacı kullandım bugün son gün ilacımın bitmesinde.lh değerrimi nasıl düşürebilirim yardımcı olurmusuunz???
nasılsın kızlar bayadır giremiyorum yoğunum bu aralar..
bu ay çatlatma iğnemi vuruldum ama hiç bi belirti yok hamile olduğumu sanmıyorum.. duphaston kullanırken 28 günde bi adet oluyodum bu ay iğneden sonra vermedi dr..muhtemelen günüm geçicek size sorum klomende adeti düzenliyomu günümde olurmuyum geçermi yarın 28. gün bakalım olucakmıyım test yapmaya niyetimde yok negatiflerden sıkıldım artıkbu arada pikoluyum
görünürde birşey yok canım bende ama azönce hast geldim 13.50 olan yumurtam kaybolmuş ya doktor çatlamış olabilir dedi ve bir sürü yumurta olmuş yine aşılamam iptal olabilir ve kiste dönebilirmiş kan verdim çatlayıp çatlamadığını öğrenmek için bakalım öğleden sonra öğreneceğim ço canım sıkkın moralim bozuk daha önce de aşılamam iptal olmuştu rabbimin vardır bir bildiği ama moralim bozuk ya
aynı benim durumda öyle canım ya yerinde sayıp duruyor yada kayboluyor kafaya takmamak elde değil maddi manevi özellikle manevi çok yapranıyoruz ya ve vücumuza bir sürü hormonRabbim gerçekten yardımcımız olsun canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?