Anket Büyüklerinizin yaninda esinizle konusur musunuz?

Büyüklerinizin yaninda esiniz ile konusur musunuz?

• Ankete Katılan
    88
bu geleneği ilk defa duydum. bizde yok. dedemlerde de yoktu. şaşırdım. kk neler öğretti bana...
ilginçCADIARZU

aybende konuşmadan duramam ve bizim aiklede kimsede yoktur bu valla benim eşimde önceden konuşmuyordu şimdi dedesinin bile yanında beni yere yatırıo fln şakalaşıoz bile-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

böyle birseyı ılk defa duyuyorum u ısaretledım.cunku boyle bır soruyu ılk defa duydugum ıcın.bızde yoktur ole bısey.ama saygı cercevesınde tabıkı konusurum.gülüp oynarım bıle .sonucta o benım kocacım

bazı tplumda olabiliyor böğle yadırgancak bişi değil çünki hep ailelerinden öğle görüyorlar nesilden nesile öğle aktarılıyor...bizin burda çerkez komşumuz var zamanında çok çekmişler ,eğer odada büyükler varsa çiftler asla aynı odada duramaz yani kadın varsa erkek asla o odaya giremezmiş ..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ama ben sülalemizde öğle bişi hiç görmedim çatır çatır konuşurlar .....

neden konuşmicakmışım ki konuşurum tabikide ve böyle konuuşmama gibi bişeyde duymadım bende haklı olduğumda bende kızarımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…