buyuklerden tavsiye almak istedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mevsimselcicek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2024
39
3
1
20
Selamın aleyküm erkek arkadasim var 1.5 sene oldu annem biliyordu annelerimiz vs tanıştı annem de bugün babama soyledi babam önceden hissettiğini ve anladığını söyledi ben disciye gittiğim de söylemiş tabi babam eve geldi benimle konuşmuyor ya şimdi ya sonra zaten öğrenecekti bunlar hayatımızda illa ki olucak sizce böyle olması normal mi

Benim ki de evlilik teklifi aldığımı duyunca hıc yokmuş gibi davrandı, konusunu bile açmadı, bu arada da sırtında hep çürükler olmuş doktor o kadar test yaptı parça aldı sonuç temiz, stres sirtina vurmuş bu kadar neyi dert ettin dedi babar babalar

Son düzenleme:
bu kadar geleneksel babaniz varsa yanlis yapmissiniz. boyle durumlarda bazi babalar boyle davranabiliyor, bile bile adamin yuzune niye soyluyorsunuz ki. yapmaniz gereken karsi tarafin babasi sizin babanizin da tanidigi ve deger verdigi ortak birisi bulup babaniza soyleyecek. hic oyle kizin bizim oglanla gorusmus havasina girmeyecek. benim kuzenim de babasinin arkadasinin ogluyla gorusmustu. hic kiz mudahele etmedi, direk babalar konustu gidip geldiler birbirlerine.

Yaşınız çok genç çocuğun yaşı kaç işi gücü birikimi evi bence çok erken çok çok erken erken yola çıkan genislemiyor artık erkenden bıkıyor evlilikten o sorumluluktan sıkılıyor.Okulu işi gücü mesleği olmayan kızlar bunu yapacak ne kaldı sevdim olsun bitsin diye görüyor.Sonrasi bdv ben böyle düşünüyorum

Normal. Babalar alışana kadar gücenir böyle şeylere. Sindirmesi için zaman ver

Normal bir şey olmaz. Annen yumuşatır onu.

Anladığım kadarıyla aileniz muhafazakar. "Görüşmeye devam edeceksen illa nişanlan/evlen" diye baskı yaparlar mı? Bu önemli bir nokta. Çünkü çok küçüksünüz ciddi adımlar için.

Normal anneler zaten ögrendiginde biyere kadar eşlerinden saklayabilir o senin annense diğeri de baban. Bilmesi de en doğal hakkı hep anne olmaz , ilişkiniz ciddiyse yanlış bişey yapmıyosan babanla iletişim kurmalısın benimde annem babama anlattığında bir arkadaşı gibi iletişim kurduk ve ben babama açıkca kendi ağzımla tekrar ettim. Babam kötü karşılamadı ama hep güvendi çünkü onun haberi olmadan bir adım öteye gitmedim başını eğecek hiç bir şey yapmadım şükür ki beni evlendirdi ve gelinliğimle baba evinden çıktım anlımın akıyla güven ve iletişim olmazsa olmaz

19 yasinda neden aileler tanismali bir iliski icine giresin ki?
evlensen küçücüksün daha ne kendini taniyorsun ne kendini gecindirecek paran var.
hadi annelerin haberi olsun, kimle geziyorsun ne yapiyorsun bilsin ona da tamam ama böyle ciddi bir iliski icin cok erken.

Anladığım kadarıyla aileniz muhafazakar. "Görüşmeye devam edeceksen illa nişanlan/evlen" diye baskı yaparlar mı? Bu önemli bir nokta. Çünkü çok küçüksünüz ciddi adımlar için.
Yok aile baskıcı değiller maksat zaten evlenmek için degildi bizde erken olduğunu biliyoruz zaten sadece babamın bilmesini istedim

Evlenmek için söylemedik tabiki 25 e kadar yolumuz var zaten babam anlamıştı bilmesini istedik yani nereye kadar gizli saklı buluşuruz diye düşündük

Cok doğru diyorsun abla zaten biz evlilik için erkeniz daha evlenmek için söylemedik tabiki 25 e kadar yolumuz var zaten babam anlamıştı bilmesini istedik yani nereye kadar gizli saklı buluşuruz diye düşündük

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…