- 10 Ekim 2024
- 39
- 3
- 1
- 20
- Konu Sahibi mevsimselcicek
-
bu kadar geleneksel babaniz varsa yanlis yapmissiniz. boyle durumlarda bazi babalar boyle davranabiliyor, bile bile adamin yuzune niye soyluyorsunuz ki. yapmaniz gereken karsi tarafin babasi sizin babanizin da tanidigi ve deger verdigi ortak birisi bulup babaniza soyleyecek. hic oyle kizin bizim oglanla gorusmus havasina girmeyecek. benim kuzenim de babasinin arkadasinin ogluyla gorusmustu. hic kiz mudahele etmedi, direk babalar konustu gidip geldiler birbirlerine.Selamın aleyküm erkek arkadasim var 1.5 sene oldu annem biliyordu annelerimiz vs tanıştı annem de bugün babama soyledi babam önceden hissettiğini ve anladığını söyledi ben disciye gittiğim de söylemiş tabi babam eve geldi benimle konuşmuyor ya şimdi ya sonra zaten öğrenecekti bunlar hayatımızda illa ki olucak sizce böyle olması normal mi
Normal. Babalar alışana kadar gücenir böyle şeylere. Sindirmesi için zaman verSelamın aleyküm erkek arkadasim var 1.5 sene oldu annem biliyordu annelerimiz vs tanıştı annem de bugün babama soyledi babam önceden hissettiğini ve anladığını söyledi ben disciye gittiğim de söylemiş tabi babam eve geldi benimle konuşmuyor ya şimdi ya sonra zaten öğrenecekti bunlar hayatımızda illa ki olucak sizce böyle olması normal mi
Normal bir şey olmaz. Annen yumuşatır onu.Selamın aleyküm erkek arkadasim var 1.5 sene oldu annem biliyordu annelerimiz vs tanıştı annem de bugün babama soyledi babam önceden hissettiğini ve anladığını söyledi ben disciye gittiğim de söylemiş tabi babam eve geldi benimle konuşmuyor ya şimdi ya sonra zaten öğrenecekti bunlar hayatımızda illa ki olucak sizce böyle olması normal mi
Anladığım kadarıyla aileniz muhafazakar. "Görüşmeye devam edeceksen illa nişanlan/evlen" diye baskı yaparlar mı? Bu önemli bir nokta. Çünkü çok küçüksünüz ciddi adımlar için.Selamın aleyküm erkek arkadasim var 1.5 sene oldu annem biliyordu annelerimiz vs tanıştı annem de bugün babama soyledi babam önceden hissettiğini ve anladığını söyledi ben disciye gittiğim de söylemiş tabi babam eve geldi benimle konuşmuyor ya şimdi ya sonra zaten öğrenecekti bunlar hayatımızda illa ki olucak sizce böyle olması normal mi
Normal anneler zaten ögrendiginde biyere kadar eşlerinden saklayabilir o senin annense diğeri de baban. Bilmesi de en doğal hakkı hep anne olmaz , ilişkiniz ciddiyse yanlış bişey yapmıyosan babanla iletişim kurmalısın benimde annem babama anlattığında bir arkadaşı gibi iletişim kurduk ve ben babama açıkca kendi ağzımla tekrar ettim. Babam kötü karşılamadı ama hep güvendi çünkü onun haberi olmadan bir adım öteye gitmedim başını eğecek hiç bir şey yapmadım şükür ki beni evlendirdi ve gelinliğimle baba evinden çıktım anlımın akıylaSelamın aleyküm erkek arkadasim var 1.5 sene oldu annem biliyordu annelerimiz vs tanıştı annem de bugün babama soyledi babam önceden hissettiğini ve anladığını söyledi ben disciye gittiğim de söylemiş tabi babam eve geldi benimle konuşmuyor ya şimdi ya sonra zaten öğrenecekti bunlar hayatımızda illa ki olucak sizce böyle olması normal mi
Yok aile baskıcı değiller maksat zaten evlenmek için degildi bizde erken olduğunu biliyoruz zaten sadece babamın bilmesini istedimAnladığım kadarıyla aileniz muhafazakar. "Görüşmeye devam edeceksen illa nişanlan/evlen" diye baskı yaparlar mı? Bu önemli bir nokta. Çünkü çok küçüksünüz ciddi adımlar için.
Evlenmek için söylemedik tabiki 25 e kadar yolumuz var zaten babam anlamıştı bilmesini istedik yani nereye kadar gizli saklı buluşuruz diye düşündük19 yasinda neden aileler tanismali bir iliski icine giresin ki?
evlensen küçücüksün daha ne kendini taniyorsun ne kendini gecindirecek paran var.
hadi annelerin haberi olsun, kimle geziyorsun ne yapiyorsun bilsin ona da tamam ama böyle ciddi bir iliski icin cok erken.
Cok doğru diyorsun abla zaten biz evlilik için erkeniz daha evlenmek için söylemedik tabiki 25 e kadar yolumuz var zaten babam anlamıştı bilmesini istedik yani nereye kadar gizli saklı buluşuruz diye düşündükNormal anneler zaten ögrendiginde biyere kadar eşlerinden saklayabilir o senin annense diğeri de baban. Bilmesi de en doğal hakkı hep anne olmaz , ilişkiniz ciddiyse yanlış bişey yapmıyosan babanla iletişim kurmalısın benimde annem babama anlattığında bir arkadaşı gibi iletişim kurduk ve ben babama açıkca kendi ağzımla tekrar ettim. Babam kötü karşılamadı ama hep güvendi çünkü onun haberi olmadan bir adım öteye gitmedim başını eğecek hiç bir şey yapmadım şükür ki beni evlendirdi ve gelinliğimle baba evinden çıktım anlımın akıylagüven ve iletişim olmazsa olmaz
Ay ciddi misinnbenim babamda beni istemeye geleceklerini öğrenince hepimize küstü
Evlenmek için söylemedik tabiki 25 e kadar yolumuz var zaten babam anlamıştı bilmesini istedik yani nereye kadar gizli saklı buluşuruz diye düşündükyaşına uygun biriyse, evlenmeye kalkmayacaksanız flört etmek normal elbet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?