Büyük eltiler hep mi böyle?

amaaan cidden takmaya değmez...herkesin başka başka sorunları var emin ol... benim eltim de cinstir, zamanda bunla ilgili konu açmışlığım da var ama sonra o konuda beni kıskanç ilan ettiler boşver hiç kafana takma, hele ki senede bir görüyorsan ve ayrı ülkelerdeyseniz sallama bile...

senede çok az defa gördüğünüz insanı amma takıntı yapmışsınız. bence eltiniz değil siz garipsiniz. devamlı sizin ne kadar hoşgörülü bi insan olduğunuzdan filan bahsetmişsiniz. var sizin gibi insanlar, görüyorum ben de. herkes beni mükemmel bilsin insanları... haha. hiç hoşlanmadım sizden zira kimse mükemmel olamaz.

Herkes farkli karakter. Onlara gore bu belki iyi davranmaktir. Kurcalayip dert etmeyin. Dert etmesi gereken tek kisi esiniz. Esiniz de bu duruma uzuldugunde gaza getirmek yerine bosvermeye ikna edin. Evet hos durumlar degil ama her ailede bu tipler var. Gormezden gelip yok sayiyoruz bizdem

Büyük eltinizi iyi takıntı haline getirmissiniz. Sünnete hayırlı olsun denemesi disinda herhangi bir art niyet sezmedim. Benim kocam alıyor,benim kocam yapıyor diyerek bizim de gözümüze gözümüze durrtunuz. Ben eltinizde kıskançlık fesatlık falan sezmedim sizin kuruntunuzdan ibaret. çünkü öyle olmasını istiyorsunuz.

Bende benim eltiye kıdemli gelin geldi,çekil kenara diyorum oda bana hadi len ordan diyor : (. O benden 9 yaş büyük, ama ben 8, o 5 senelik evli ne o beni, ne ben onu kiskaniyoz.

Çook kafanıza takmışsınız boşverin .Kıskanırsa kıskansın aranıza bir duvar örün herkesle iyi anlaşmak zorunda değilsiniz.
Not: bütün büyük eltiler öyle değil. Ben büyük eltiyim valla eltimi senede bir görüyorum arada bir telde konusuyoruz o da hamile olduğu için bişeyler soruyor ..Ne kadar uzak o kadar iyi.

Eltiler arasında kıskançlık'ı aradan çıkarsanız, geriye hiçbir ilişki kalmıyor, bu bir gerçek.. En iyisi kıskançlık'ı normal bir ilişki türü olarak kabul edelim aramızda.

Bence takmaya gerek yok sürekli iç içe değilsiniz sonuçta. İzinde bir kaç gün her halükarda geçer gider.
Ama konu başlığına ithafen, hayır bütün büyük eltiler böyle değil. Sizinki sadece gıcık bir insan. Eltilikle alakası yok bence. Benim büyük eltim elinden gelse çıkarıp canını verir bana. Farklı ülkelerde yaşıyoruz beş senelik evliyim bu ene ilk defa yanına gelip evinde kaldım bir hafta on gün kadar. Başkalarına karşı nasıldır bilemem ama bana karşı dünyanın en melek insanı. Dolaşırken bir şeylere bakıp yanlışlıkla beğendiğimi söylesem hemen arkamdan onu bana ses etmeden alır eşyalarımın yanına koyar. (Ki kaynım kendisine doğru düzgün para vermiyor, çalışmasına da izin vermiyor, gizli gizli bir iki saat çalışıp kazandığı paralarla bunlar) Mutfakta ne kadar yardım etmeye çalıştıysam yok ben hallederim hadi sen kitabını oku, dersine çalış dedi durdu. Her gün gezmeye ayrı bir yere götürdü yaşadığı yer küçük olmasına rağmen. Bizde memlekete izne gidince o mutfaktan çıkmayan çalışan gelin bense köşede oturup kitap okuyan gelinim. Asla rahatsız değil bundan. Yapma sen sanki yapsan iyi mi oluyorsun ben de kimseyi görmeyeyim diye kendimi mutfağa kapatıyorum der. (Ve arkasından şu işi yapmadı diye benim yanımda konuşabiliyorlar yine de)
İyi insan var kötü insan var. Eltilikle alakası yok.

Hepsini okumadim afakanlar bastı okurken de, bence siz kendinizi çok önemsiyorsunuz. Ben de büyük eltiyim.

Evlendiğimiz zaman bana maddi hicbir şey yapilmadi, altınlarimi aldılar falan. Ben bunun acısını eltimde çıkardım. Bana yapmadınız ona 10 yapacaksınız bana yapmadiklarinizi da ona yapacaksınız diye baskı yaptım. Onlara ev aldılar ben tenezzül bile etmedim. Çok şükür kendi yağımda kavrulurum minnet de etmem karakter meselesi.

Ayrıca esim bana hediye aldıysa ben de eltime alırım küçük bir şey olursa o da ister diye.

Bence siz eltinizi kıskanıyorsunuz

Umursamasan mesala

Size göre kıskanıyorsam problem yok o zaman:) ben ay ölsün çatlasın kafasında değilim bununla gurur da duymam l. Asla. Onun bir insan olduğunu ve duygularının olduğunu da unutmam. Siz manevi anlamda destek olmussunuzm benimki bide kendisjne yapilmasina ragmen laf sokmaktan geri kalmazdi. Iki cocuklu kadin kendini nişanlı kizla yaristirirdi kv herkes yaka silker olmustu. Ama yazdıklarımdan benim onu kıskandigimi yorumlamanız cok komigime gitti. Allah günah yazmasın kıskanacagim bir evliligi yok, bilakis hepimiz onun için üzülürüz bide.Benim eşimle olan ilişkime onun ve kaynimin yüz asmasina anlam veremiyorum. Senede bir görüsüyoruz ve burnumdan geliyor. Bu yüzden konu açtım.

Anliyorum sizi. Ben zaten beni gezdirsin filan demiyorum ama eşimle cocuklarimla yaptiklarima surat asmasina tahammül edemiyorum. Eşim kp herkes artık farkına vardı, görümcemin eşi bile konuşmalar gecerken ordaydi ortam gerildi sanki o kumamda eşim haksızlık yapmis gibi

Ben samimi yaklastikca o bana itici davraniyor bunu vurguluyorum ki konuya hakim olun. Beni sevmesenizde olur sorun yok

Kocam benj bodrumlara izmirlere goturuyor yat keyfi yapiyoruz demedim.allah askina yapmayin:) aldigi kayda deger olmayan bir kac parcayi burada saydim ki konuya hakim olabilesiniz. Esim tatile gidince tatilnhatirasi altin bes tas aldi demedim. Benim aldigim ufak seyler gündem oluyor dedim sadece. Simdi yine gidecem ayni tas ayni hamam size boyle davranan insandan art niyet sezmediyseniz ne sezersiniz mesela? Alt tarafi bir gorumcemiz var ozel gecirdigimiz gün sayisi iki ucu gecmez onu bile diline dolandirdi görumcem kiskandi dedi.

Kullanılma tabi ..yalnız sen olsan naparsin sorusuna ,hicbirsey yapmazdım diye cevap vereyim ..yapmam ,umrumda olmaz ..kendi çalsın ,kendi oynasın ,banane ..gelsin duyacağım yerde dedikodumu yapsın ,kuyumu kazsin, iğrenç bakışlarıyla enerjimi düşürmeye çalışsın ...puuuffff çok mu onemli ? Karakter ve kalite meselesi ..kendini rezil eder ..beni bilen bilir ..kendimi asla açıklamam ..tepkisizligim de en büyük tokat ve çıldırtma sebebi olur ..sonra sonra bakar ki benden ona iş çıkmayacak ,bırakır peşimi ..belki de hatasını anlar ..

Öff destan yazmışsın kim okuyacak bu kadar uzun yazıyı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…