Fazla takmayin.. Büyük eltinin ne vasfı olduğunu hala anlamış değilim de neyse. Büyük oglanla evlenen mi büyük elti yoksa ilk evlenen mi ?
Kızlar ben karşılık beklemiyorum. Karşı taraf dillendiriyor. Konuşma uslubu bakışlarıyla bana bunları hissettirdi, bana hissetirmekle kalmadı kv kp eşim görümcem bile fark etti. Ondan aşağı kalır yanin yok demissiniz de hangi konuda öyleymişim?:) whatsappde kim önce bakmış bunu görebiliyorsunuz ayrıca, ben ekstra efor sarf etmiyorum bu yüzden. Kendileriyle bir araya gelince olabildiğince ortama negatif enerji yayıp kendimizi suçlu hissetmemizi sağlıyor ve tekrar diyorum ben görgüsüz edebsiz bir insan değilim. Alabilen var alamayan var eşi anlayışlı olan var olmayan var ben böyle şeylere amcak üzülürüm ama o insanin yarasına tuz basmam
Size göre ayrtıntı gibi gelebilir ama aile ile güzelce geçireleçek bir kac hafta varken onların tavırları bizi çok sıktı bir değil iki değil. En son hatta kaynım bile onlarsız nasıl kv ile şehir dışına çıkarızda onları götürmeyizin lafları evde misafirlerin yanında etti o kadar saçma oldu ki herkes kafa salladı kimse onunla.muhabbet etmek istemedi oda konuştuğu ile kaldı.Madem cok gezmek istiyorlar kendi arabalarıyla gezsinler biz arabaya anca sıgdık, kvde bizi götürmesek onlar hayatta götürmezdi götürmediler de bugüne kadar,kaldı ki kv yani sanki sülaleyeyle organizasyon yaptık da onları ďışladık. Eşim benimle anne babasıyla ilgilenince zorlarına gidiyor biz bunu gördük ve üzüldük sonuçta kardeşler arası yakışık olan şeyler değil.
Yaptiklarini onaylamiyorsaniz bu kadar ilgilenmeyin. Herkes kendine yakisank yapar deyin ve bosverin.
Hareketlerini begenmediginiz insanlardan da ozel gun icin telefon beklemeyin. Kendilerini yakisani yaptilar deyip bosvermek en iyisi.
Senede 1 hafta 10 gun gordugunuz insanlardan nasil bu kadar dert yanabiliyorsunuz ona da anlam veremedim dogrusu. Bosverin kim ne dusunuyorsa dusunsun.
Işim gücüm çok:) cuma günü izine gidiyoruz ve yine baştan başlayacak herşey. Ultra bir davranışı olan bizmişiz gibi bir durum olacak ve ben bıktım. Ben bile kendimi bu kadar önemsemiyorum maksat aile ziyareti biraz gezmek bu kadar. Senede bir defa değil de her hafta görmek zorunda kalsam aynı şehirde yaşasak acaba hareketleri değişecekmi?Canım o konular karışık yaa
İlk evlenen herzaman nikah büyüğüdür derler öyle yani..
Konu sahibi gerçekten üşenmeden bu kadar çok şeyi nasıl yazdınız hani çok önemli bir şey olsa tamam da ...
senede belki bir kaç sene de bir görüştüğünüz insanlar için bu kadar uzun bir konu pesss.. bu kadar uzaklıkta olup bu kadar takip dert yandığınıza göre kesin kuruntu yapıyorsunuz
İşiniz gücünüz mu yok anlamadım ki
Neden boyle yapiyor diye dusunmeyin hic..
Bence dışlayabildiginiz kadar dışlayın..
Anlasin,eltiniz "neden boyle yapiyorlar, ben ne yaptim ki " desin ..
Kendini sorgulasin..
"Ne yapiyorumda bu insanlar beni disliyor " diye sorsun kendine..
Biraz kafa yorsun..
Kiskancliklari, sevgiye dönusur insallah..
Fazla takmayin.. Büyük eltinin ne vasfı olduğunu hala anlamış değilim de neyse. Büyük oglanla evlenen mi büyük elti yoksa ilk evlenen mi ?
Analist olmak zorundamıyım bunları görmek için? Her hafta görmek zorunda kalsam?yakın otursak yine aman ne takıyosun senede bir görüyorsun mu dersiniz? Senede bir görüyorum ama tavırları her türlü yine bizi buluyor ki.Siz bu hareketlere maruz kalsanız peki? Ben boşvermeye çabalıyor çaktırmıyorum ama onlar hep arttırıyor. Yedi yabancıya ne kadar iyisem onlarada öyle iyiyim ama kullanılmakta istenmiyorum doğrusu.Analist misin ? Detay kovalamaktan vazgeç ..mutluluğun formülü bu ..o ne demiş ,bu ne yapmış ,karşı atak zayıf olmuş ...amaaaann banane ,ben yapacağımı karşılık beklemeden yaparım ..karşılık beklersem iyilik olmaz ...
O zaman bende büyük eltiymisimbüyük oğlanla evlenen (3 buçuk sene sonra evlenip yaş olarak da eltimden küçük olmama rağmen büyük benim yani benmişim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?