çoktan bildirdim. şimdiden gülegülehemen bildir çabuk çabuk.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çoktan bildirdim. şimdiden gülegülehemen bildir çabuk çabuk.
ama biz demiştik bizim türk erkekleri abartmayı sever diye kendine iyi bak kemaloolanSaçma ve yanlış bu. Benim penisim şu anda 20 cm. Buna sen istinasın diyen de oldu. Yalan atıyorsun diyende. Ama gerçek şu ki şanmslı doğmuşum.
istemem canım birazdan uçuşa geçeceksin hazır olkanıtlayabilriim?
Ana erkekmis pislik ben de seni kiz sandimİzleyin izleyin koca da bulun oradan sonra 10 cm'ile zevk alıcam diye uğraşırsınız
bende ne diyor dedim. ilahi:)Ana erkekmis pislik ben de seni kiz sandim
Yoksa asagilik kompleksli sogan cücügü mu demeliydim! Zira bamyani pek bi abartiyosundur!pislik ne kız? o nasıl küfür lakhsldas
Ay okumamistim adini sonra sildim yorumu surda kiz kiza kaynatiyoruz dediydim. Cok pis kufur edesim var suna hala sutlanmamis rezil herif. Neler yazdim da sildim sutlanmiyim dedimbende ne diyor dedim. ilahi:)
ben yemedim sana afiyet olsun hadi byygel özele de gör bambayı hayatında hep alışıksın tabi 10 cm yemeyeç. Büyüklere saygı gösterin biraz
Ebegümecigiller familyasından; yaprakları asma yaprağına benzeyen, meyvesi beş bölmeli, tohumları yuvarlak ve yeşilimtırak gri renkte, sebze olan bir bitkidir.Sen yemişsin ki bamya'yı biliyorsun.
elif, erkek üye daha fazla yazmasın diye kilitledi sanırım. o gidince açıldı konuBu konu az once kilitli değil miydii
bbde yanlış mı gordum dedim acaba..elif, erkek üye daha fazla yazmasın diye kilitledi sanırım. o gidince açıldı konu