pardon:))Konu mühim lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pardon:))Konu mühim lütfen
Allah seni napsin yaa beni böyle tirbiyesiz yerlere etiketleme
Suan kendimi aynen şöyle hissettim; diz üstü kloş efil efil etegiyle sokakta havali havali yürürkene logar kapağından gelen rüzgarla eteği uçuşup (marilyn monroe vari) altindaki kırmızı donu gozukmus,masum köylü kızı utangaçlığı
KıyamamSuan kendimi aynen şöyle hissettim; diz üstü kloş efil efil etegiyle sokakta havali havali yürürkene logar kapağından gelen rüzgarla eteği uçuşup (marilyn monroe vari) altindaki kırmızı donu gozukmus,masum köylü kızı utangaçlığı
Suan kendimi aynen şöyle hissettim; diz üstü kloş efil efil etegiyle sokakta havali havali yürürkene logar kapağından gelen rüzgarla eteği uçuşup (marilyn monroe vari) altindaki kırmızı donu gozukmus,masum köylü kızı utangaçlığı
Efendim bacim
Habere bakEfendim bacim
Habere bak
anlamadın sen kızkardeşim. bunlar hep Kızkardeşler Böbrek Tic. A.Ş için. şimdi içi adam çeker derlerse ne olcek, memleketin hırbosu etrafa doluşacak, sen de onları toplayıp böbrek ticaretinden voliyi vuracak, feminizme yeni neferler katacaksınArkadaşlar bence daha fazla yazmayın, içi adam çekiyor derler. =(
anlamadın sen kızkardeşim. bunlar hep Kızkardeşler Böbrek Tic. A.Ş için. şimdi içi adam çeker derlerse ne olcek, memleketin hırbosu etrafa doluşacak, sen de onları toplayıp böbrek ticaretinden voliyi vuracak, feminizme yeni neferler katacaksın
en ebatlılar afrikadan olduğuna göre bu hıyar güneşte yetişiyor sanırımHıyar gölgede yetişir derler. Dogru mu olduki acep
Bütün salatalık sucuk sosis gibi gorsellerden tiksinmiş durumdayım ıyyyyyRadikal feminizm döneminde hepsini kesip sosis yapacağııız! mervecik'i de buna şahit edeceğiz inşallah.
kemal sen kadınlar kulubünde bu priapos endamınla ne arıyorsunSaçma ve yanlış bu. Benim penisim şu anda 20 cm. Buna sen istinasın diyen de oldu. Yalan atıyorsun diyende. Ama gerçek şu ki şanmslı doğmuşum.
abi yanlış sitedesin sen. erkek üye yasak. seni yönetime bir bildirelim bizSaçma ve yanlış bu. Benim penisim şu anda 20 cm. Buna sen istinasın diyen de oldu. Yalan atıyorsun diyende. Ama gerçek şu ki şanmslı doğmuşum.