• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BÜYÜK DÜNYA PENİS BOYU ATLASI

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Suan kendimi aynen şöyle hissettim; diz üstü kloş efil efil etegiyle sokakta havali havali yürürkene logar kapağından gelen rüzgarla eteği uçuşup (marilyn monroe vari) altindaki kırmızı donu gozukmus,masum köylü kızı utangaçlığı:oops:
Kıyamam :KK61:

Dur ben de office office yi etiketliyim de azıcık da o utansın.:p

Arkadaşlar bence daha fazla yazmayın, içi adam çekiyor derler. =(
anlamadın sen kızkardeşim. bunlar hep Kızkardeşler Böbrek Tic. A.Ş için. şimdi içi adam çeker derlerse ne olcek, memleketin hırbosu etrafa doluşacak, sen de onları toplayıp böbrek ticaretinden voliyi vuracak, feminizme yeni neferler katacaksın :D

Başlıkta kelime hatası mı var acaba dedim ? Ciddi ciddi haber yapmışlar ya..
Buda bir çeşit algıyla oynama işte.
Hep denilmiyor mu önemsizleştirmek gerekiyor diye işte bu bile bunu çürütüyor.
Erkeklik neden ibaret haritası..

anlamadın sen kızkardeşim. bunlar hep Kızkardeşler Böbrek Tic. A.Ş için. şimdi içi adam çeker derlerse ne olcek, memleketin hırbosu etrafa doluşacak, sen de onları toplayıp böbrek ticaretinden voliyi vuracak, feminizme yeni neferler katacaksın :KK70:

Ben de bugüne kadar neden tek bir böbrek bile avlayamadım diyorum yea! Olması gereken stratejik hamle bu işte!
O zaman; atlası green olan beyler eqlessin. asdfgh.
- o değil de lütfen şu ":KK70:" ifadeyi kullanmayalım, direkt mervecik'i çağıştırıyor, feminist tüylerim diken diken oluyor. =( -

Anaa kuzey koreye bak benim arkadaslar da koreli koca bulcam diye öluyo :D :D :D al simdi de kardesim senle kore dizisi izleyek dedi durup dururken icine mi dogdu ne :D :D

Saçma ve yanlış bu. Benim penisim şu anda 20 cm. Buna sen istinasın diyen de oldu. Yalan atıyorsun diyende. Ama gerçek şu ki şanmslı doğmuşum.
kemal sen kadınlar kulubünde bu priapos endamınla ne arıyorsun
hadi kendine iyi bak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back