• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

büyük bi hata yaptım

Memur ailesinin çocuğusunuz ama sorumluluklarınızı bilip daha yüksek puanla burslu ya da devlet üniversitesi kazanacağınıza özele gitmişsiniz. Aileniz hayatından kısıp göndermezlik etmemiş kıymet sorumluluk bileceğinize yaptığınıza bakın. Bu kadar mı zor bi tarihi akılda tutmak. Arkadaşınızın Doğum gününü atlamamak için tarih alarmı kuruyorsunuzdur ama kesin. Sinir oldum gerçekten
hanımefendi ben diş hekimi olmak istiyordum ailem de destekliyordu daha sonra üniversitesi sınavında 2 milyondan fazla kişinin girdiği sınavda ilk 20 binin içine giremediğim için özel üniversitede okumama karar verdik(ben ve ailem).ilk 20 binin içine giremediğim için mi 'sorumluluklarımı bilmiyorum'.girdiğim okula puansız alınıyor sanıyorsunuz galiba.Yatıp kalkıp şükretmeliyim ki böyle bi ailede doğmuşum.sizin çocuğunuz da olabilirdim nasıl bi aşağılık psikolojisiyle büyüyecektim kim bilir.

1 gün için 8000 TL gecikme zammı için dedim. Okulda yönetici misiniz
Polemik çıkarmaya çalışmayın. Ilk yorumuma bakın. Ben zaten bir hata olduğunu yöneticilerle konuş olmazsa avukata gidin yazdım. Bir gün gecikme için fazla olduğunu söyledim.

Okulun yıllık fiyatı için de Kıbrıs zaten pahali, okul fiyatlari da pahalidir dedim. Siz neyi anlamadiniz da beni alintiladiniz ?

Polemik çıkarmaya çalışmayın. Ilk yorumuma bakın. Ben zaten bir hata olduğunu yöneticilerle konuş olmazsa avukata gidin yazdım. Bir gün gecikme için fazla olduğunu söyledim.

Okulun yıllık fiyatı için de Kıbrıs zaten pahali, okul fiyatlari da pahalidir dedim. Siz neyi anlamadiniz da beni alintiladiniz ?
Soygun konusunda okul fiyatından değil gecikme zammından bahsettim. Siz neden soygun deyince de okulda mı çalışıyorsunuz dedim. Bir küçük karşılıklı yanlış anlama sadece. Polemik yapacak son üyelerdenim. Alıntılama hatası hepsi bu.

1 gün için böyle bir yaptırım yapmazlar bence.ama en kötüsünü düşünerek sakın bir avukata danışmadan ödemeyi kabul etme. 1 gün için o kadar ciddi bir rakamı ödetebilirlermi bir sor bence.

Size ne yahu ..Ister özelde okur ister devlette. Nasıl unuturmus ?Sanki adam öldürdü..
Derdi hakkında bir bilginiz varsa yardım edebilirseniz yazın..
Karsinuzdaki daha hayatin başında gencecik bir kız..Siz dertsizi dert sahibi yaparsıniz..
Edep ya hu

Söylediklerinize kesinlikle katılmıyorum, bende özel ünide burslu okuyorum, ama paralı yarı burslu okuyanlarda çok ama hiç bi zaman sizin gibi düşünmedim, özel ünide okuyanlar sorumluluk sahibi olmayan düşüncesiz insan mı oluyor yani!

herkesin bir kapasitesi vardır ötesi yok, mesela şuan istediğim kadar ders çalışayım tıp kazanamam çünkü kapasitem almaz.. Özeli kazananlardan bir emek veriyor ellerinden geleni yapıyor lütfen böyle asagılamayın daha iyi çalısaydın da devlet kazanaydın diye, ne var insanlık hali tarihi de unutabilir ne olmuş yani bu kadar abartmayın, özel üni içinizde ukte kalmış olabilir mi?
İşte ancak bu kadar anlamışsınız yazdığımı. Özel üniversite içimde ukte kaldı evet keşke Türkiye’nin en eski hukuk fakültelerinden birini değil de dershaneden bozma bir özel üniversiteyi kazansaydım ah kafam ah

İşte ancak bu kadar anlamışsınız yazdığımı. Özel üniversite içimde ukte kaldı evet keşke Türkiye’nin en eski hukuk fakültelerinden birini değil de dershaneden bozma bir özel üniversiteyi kazansaydım ah kafam ah
Bende Türkiye ' nin en eski ve köklü üniversitelerinden mezunum ve 3. Üniversitemi okuyorum. Devleti kazanamayanlar özele gidiyor yargısını atın artık bir kenara, dışarda devlete gidip masraf edeceğimize ailesiyle aynı şehirde okusun dışarı vereceğimiz parayı okula veririz diye düşünüyor aileler, k.bskmayın ama istesenizde özel okuyamazdınız çünkü her baba yiğidin harcı değil dünya kadar para verip okumak, size bir örnek vereyim kuzenim ilk 12 bindeydi bir çok devlet tıp geliyordu , ama amcam çok zengin olduğu için dedi ki uzağa gitmesin bulunduğumuz şehirde özel okusun dedi ve özel tıpa gitti bilmem anlatabildim mi şimdi bu 12 bin deki çocuk gerizekalı mı oluyor yoksa zengin olduğu için mi özele gidiyor??

hanımefendi ben diş hekimi olmak istiyordum ailem de destekliyordu daha sonra üniversitesi sınavında 2 milyondan fazla kişinin girdiği sınavda ilk 20 binin içine giremediğim için özel üniversitede okumama karar verdik(ben ve ailem).ilk 20 binin içine giremediğim için mi 'sorumluluklarımı bilmiyorum'.girdiğim okula puansız alınıyor sanıyorsunuz galiba.Yatıp kalkıp şükretmeliyim ki böyle bi ailede doğmuşum.sizin çocuğunuz da olabilirdim nasıl bi aşağılık psikolojisiyle büyüyecektim kim bilir.
Hayır kesinlikle ilk 20 bine giremediniz diye dememiştir hanımefendi ama okulun para yatırma tarihini doğru zamanda haber vermediğiniz için demiştir. Kiii bence de bu bir sorumsuzluktur. Ailenize söyleyin bir an önce. Belki babanız halledebilir bu durumu.

Benim kardeşim kısbudeydi orda bu tür şeyleri rektöre cıkıp halledebiliyorlar meblag konusunu uki deysen değişir tabi

Back