• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

büyük bi hata yaptım

o ayın taksidi üzerinden faiz uygulanıyor biz taksitle daha fazla para ödemeyelim diye peşin ödedik dolayısıyla bütün para üzerinden %15 alındığı için çok büyük bi meblağ çıktı:KK43:
Ödeme dolarla mı?

evet bana bir saat de geçse farketmez dedi öğrenci işleri günlük olarak ödeyeceksem kendi kredimle öderim hemen.Keşke öyle olsa
Ödemeniz gereken tutari sorun..Yüzde 15 ama neye göre yüzde 15 bir yıl da geç odesen aynı mı ?Tamam vade farkı işletilir de geçen süre üzerinden..Varsa sözleşmeyi okuyun..Bir de farkın rakam tutarını isteyin..Okul işlerini bilmiyorum ama vade farkı öyle hesaplanmiyor..Bir güne 8000 olmaz..Ama bir an önce netleştirin..

Ödemeniz gereken tutari sorun..Yüzde 15 ama neye göre yüzde 15 bir yıl da geç odesen aynı mı ?Tamam vade farkı işletilir de geçen süre üzerinden..Varsa sözleşmeyi okuyun..Bir de farkın rakam tutarını isteyin..Okul işlerini bilmiyorum ama vade farkı öyle hesaplanmiyor..Bir güne 8000 olmaz..Ama bir an önce netleştirin..
bir günlük faiz değil sanırım senelik ama güne bölünüp de ben bir günlük gecikmeyi ödeyebilir miyim acaba sadece .dilekçe yazdım okula cevap bekliyorum şuan

bir günlük faiz değil sanırım senelik ama güne bölünüp de ben bir günlük gecikmeyi ödeyebilir miyim acaba sadece .dilekçe yazdım okula cevap bekliyorum şuan
Tatlım sanırımla olmaz..Faiz oranlari belirtilirken aylık günlük vs diye belirtilir..Ona göre geçen süreye faiz işletilur..Bankalar dahi bu kadar almıyor , alamıyor..Çünkü onlar da yasalara bağlı..Iyice sor öğren.Çünkü dediğin gibi olursa çok şaşıracagim..

Tatlım sanırımla olmaz..Faiz oranlari belirtilirken aylık günlük vs diye belirtilir..Ona göre geçen süreye faiz işletilur..Bankalar dahi bu kadar almıyor , alamıyor..Çünkü onlar da yasalara bağlı..Iyice sor öğren.Çünkü dediğin gibi olursa çok şaşıracagim..
tamam cevap alınca yazayım buraya da

Anaaaam böyle bir seyi yapsam büyük vicdan yapardim. Ciğerime hancerler girerdi. Atesler icinde yanardi :KK70:
Yazik olmus kardesim yaaa. Buyuk sorumsuzluk ne yazik ki

Geçmiş olsun

Anaaaam böyle bir seyi yapsam büyük vicdan yapardim. Ciğerime hancerler girerdi. Atesler icinde yanardi :KK70:
Yazik olmus kardesim yaaa. Buyuk sorumsuzluk ne yazik ki

Geçmiş olsun
teşekkür ederim ben de o durumdayım yemek yiyemedim kaç gündür kimseye de söyleyemedim belki çözülür diye:(

teşekkür ederim ben de o durumdayım yemek yiyemedim kaç gündür kimseye de söyleyemedim belki çözülür diye:KK43:
Neyse Allah'tan ailenin ödeme gucu var. O bakimdan şanslısın. Hatayi ört bas etmez. Ama en azından zor durumda kalmazlar. Buyuk ders olsun. Bir daha çok dikkat et

Konu sahibi ne sormuş. Kk hatunları ne yazmış. "Vay efendim okusan ne okumasan ne. Yok okumak için okuyorsunuz. Yok ailemiz memur o kadar parayı nasıl ödüyor? " Yahu kime ne ? Bunları sorgulamak burda kimsenin haddi değil.

Konu sahibi konunuza gelince mutlaka çözülür. Öğrenci işleriyle görüşün . Olmadı bir avukata danışın. Sizin hesaplamanizda bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum. C captain price da yazdığı gibi hem peşin ödeyip hem %15 gecikme ücreti almaları çok mantıksız. Mutlaka araştırın.

Bence esneklik saglamazlar. Eger prosedur boyleyse kisiye gore degisiklik olmaz. Sonucta senin gibi unutup 1 gun ile kaciran ve ayni basvuruyu yapan baskalari da olmustur simdiye kadar. Her bu sebeple basvurana istisna saglasalar bu kurallarin ne anlami kalir ki? Kucuk birsey de degil. Bu tarz ciddi bedelleri olan konularda daha dikkatli olmalisiniz. Unuttum diye bir bahane olamaz.

merhaba sizden fikir almak istiyorum.Özel bir üniversitede okuyorum.okul ücretini ödemek için son gün 10 eylüldü ama benim babama geç söylememden dolayı 11 eylülde yatırdık öğrenci işlerini aradığımda son ödeme tarihi geçtiği için %15 vade farkı ödememiz gerektiğini söyledi ekstra olarak.Bu da yaklaşık 8 bin lira ediyor memur bir ailenin çocuğuyum okul ücreti zaten pahalı bi de benim hatam yüzünden fazladan bu parayı ödememiz gerecek babama söyleyemedim öğrendiğimden beri çok kötüyüm yapabileceğim bi şey var mıdır bilgisi olan var mı ya da babama nasıl söylemeliyim şimdiden teşekkürler.

Merhaba
Bizim ozel universitede ogrenciler voyle durumlarda rektor veya rektoe yardimcisina cikiyor. Koklu bir universite degil 3 yillik ama cok yardimci oluyorlar. Hemen randevu al. Git konus. Okulu birakmak zorunda kalacagim vs de. Dilekce yaz.

merhaba sizden fikir almak istiyorum.Özel bir üniversitede okuyorum.okul ücretini ödemek için son gün 10 eylüldü ama benim babama geç söylememden dolayı 11 eylülde yatırdık öğrenci işlerini aradığımda son ödeme tarihi geçtiği için %15 vade farkı ödememiz gerektiğini söyledi ekstra olarak.Bu da yaklaşık 8 bin lira ediyor memur bir ailenin çocuğuyum okul ücreti zaten pahalı bi de benim hatam yüzünden fazladan bu parayı ödememiz gerecek babama söyleyemedim öğrendiğimden beri çok kötüyüm yapabileceğim bi şey var mıdır bilgisi olan var mı ya da babama nasıl söylemeliyim şimdiden teşekkürler.
Ahh canim ya neden takip etmezsin ki.neyse olan olmus artik demen lazim hemen babana çünkü daha kötüsü olabilir.düzgunce anlar çünkü az bi miktar degil ailenin bilmesi lazım

Konu sahibi ne sormuş. Kk hatunları ne yazmış. "Vay efendim okusan ne okumasan ne. Yok okumak için okuyorsunuz. Yok ailemiz memur o kadar parayı nasıl ödüyor? " Yahu kime ne ? Bunları sorgulamak burda kimsenin haddi değil.

Konu sahibi konunuza gelince mutlaka çözülür. Öğrenci işleriyle görüşün . Olmadı bir avukata danışın. Sizin hesaplamanizda bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum. C captain price da yazdığı gibi hem peşin ödeyip hem %15 gecikme ücreti almaları çok mantıksız. Mutlaka araştırın.
Soygun nasıl yapılır dersimi veriliyor bu okulda.

Daha fazlasını karşılayamayacağınızı okul hayatınızı etkileyeceğini filan söylerseniz bence yardımcı olurlar size. Kolay gelsin şimdiden

Parayla ne yapacağını bilemeyip köskös oturan biri vardı o yardım etsin hiç değilse bi işe yaramış olur
Yazacaktım burs verin bitilerine diye al sana köskös oturmayıp mutlu olmak için bir yol

Memur ailesinin çocuğusunuz ama sorumluluklarınızı bilip daha yüksek puanla burslu ya da devlet üniversitesi kazanacağınıza özele gitmişsiniz. Aileniz hayatından kısıp göndermezlik etmemiş kıymet sorumluluk bileceğinize yaptığınıza bakın. Bu kadar mı zor bi tarihi akılda tutmak. Arkadaşınızın Doğum gününü atlamamak için tarih alarmı kuruyorsunuzdur ama kesin. Sinir oldum gerçekten

Memur ailesinin çocuğusunuz ama sorumluluklarınızı bilip daha yüksek puanla burslu ya da devlet üniversitesi kazanacağınıza özele gitmişsiniz. Aileniz hayatından kısıp göndermezlik etmemiş kıymet sorumluluk bileceğinize yaptığınıza bakın. Bu kadar mı zor bi tarihi akılda tutmak. Arkadaşınızın Doğum gününü atlamamak için tarih alarmı kuruyorsunuzdur ama kesin. Sinir oldum gerçekten
Söylediklerinize kesinlikle katılmıyorum, bende özel ünide burslu okuyorum, ama paralı yarı burslu okuyanlarda çok ama hiç bi zaman sizin gibi düşünmedim, özel ünide okuyanlar sorumluluk sahibi olmayan düşüncesiz insan mı oluyor yani!

herkesin bir kapasitesi vardır ötesi yok, mesela şuan istediğim kadar ders çalışayım tıp kazanamam çünkü kapasitem almaz.. Özeli kazananlardan bir emek veriyor ellerinden geleni yapıyor lütfen böyle asagılamayın daha iyi çalısaydın da devlet kazanaydın diye, ne var insanlık hali tarihi de unutabilir ne olmuş yani bu kadar abartmayın, özel üni içinizde ukte kalmış olabilir mi?

Back