Büyük Beden Kıyafet İhtiyacı Olan Birini Arıyorum (Gerçekten İhtiyacı Olan Biri Yazsın!!!)

FatmaKy28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2016
50
14
38
32
Merhaba. Benim yaklaşık bir çuval büyük beden giymediğim kıyafet var. Çoğu yeni hatta hiç giymediğim bile var. Tayinci bir aile olduğumuz için benimle oradan oraya geziyolar. Bende gerçekten ihtiyaç sahibi birine göndermek istiyorum. Burada maalesef pek kimseyi tanımadığım için bulamadım verebileceğim birilerini. Varsa ihtiyacı olan yada ihtiyacı olduğunu bildiği bir tanıdığı lütfen iletişime geçsin benimle. 10-11 Temmuzda taşınıyoruz. Daha sonrasında gönderemem. Çöpe gitsinler istemiyorum gerçekten içim acır...İlk aklıma yatana göndereceğim. Lütfen gerçekten ihtiyacı olanlar yazsın...

Merhaba canım kıyafetlerin kaç yaşa göre her yaş grubu giyebilir mi? Ben 23 yaşındayım kilomdan dolayı pek kıyafet bulamıyorum 95 kiloyum. Kıyafetlerin bana olur mu acaba?

Merhaba benim kuzenim 98kilo boyu 168falan esinden ayrildi annesi yok kimsesi yok temizlik islerine gidiyo ama dogru duzgun kiyafeti yok verirseniz size cok dua eder ayni zamanda cok dindarfir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…