Büyü buldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mesela biri gelip büyü diye bir şey yoktur inanmayın böyle şeylere diyebilir. ondan sonra bak sen şamataya vardır yoktur vardır yoktur çarşı karışır asıl konu unutulur herkes banlanır ve kapanış, istiklal marşı

İlim dagıtmaya falan diyor ama sohbet yapıyolar iste ya
90larda neyse o

Her türlü gruba karşıyım sonucları hep kötü oluyor.
Neyse bu tarz konular yasak.

Demiş gibi olanlar var ama ortalık karışmamış gerçi. Anladım tamam şimdi her şey daha net

Dini konu yasak herkes yazmış konu kapanmamış ve kavga cikmak üzere beklenen durum

Müslüman görünümlü şeytan dolu ülkede Büyü yapanıda yaptıranıda Allah Kahru perişan etsin..

Sadece büyü değil dini konu da yasak.
Dini öğrenmek isteyen gider Kuran okur, Diyanete dayanır vs. buradan öğrenmez.

İkincisi kötüye kullanılmaya çok müsait, büyü vs işlerinden çok güzel insanları kandıran var. Banlamak isteseniz ama Kuranda var yok ben (parayla) bozuyorum yok güzel büyü yapıyorum niye itiraz ediyorsunuz falan denecek.

Banlanma nedenini tam bilemiyorum ama banlanmasını destekliyorum. O kadar iş güç arasında 2021 yılında büyüyle mi uğraşacağız burada.

Bu arada konu sahibi herkesi eve toplayarak Covid büyüsü yapıyor tam sorumsuzluk.

Herkesi eve toplayarak Covid riski yarattığınızın farkında mısınız? Tamam aşı var diye iyice gevşedik ama suyunu da çıkarmamak lazım, aşıdan 3 ay sonra Deltaya karşı sadece yüzde 80 etkili, ağır geçirmeseniz de hafif olarak atlatma riskiniz var.

Bu arada lütfen aşım var diyin, lütfen.

Büyü muska için sizlere online zoom grubu öneriyorum zaten milletin eve toplanması hata.

Banlanma nedenini tam bilemiyorum ama banlanmasını destekliyorum. O kadar iş güç arasında 2021 yılında büyüyle mi uğraşacağız burada.
Sizlerin nezdinde genel olarak herkese açıklayayım
Yalnızca büyü içerikli konular değil, dini içerik sayılacak tüm konular yasak çünkü sitede herkes aynı dinden ve mezhepten değil, içimizde farklı dinlere inanan ya da hiçbir dine inanmayan arkadaşlarımız da var, ki zaten dikkat ederseniz sizler de yasak olduğunu söylerken dini konular yasak diyorsunuz, "dini" kelimesi tek bir dini tek bir inancı değil tüm dinleri içine alan genel bir tanım.

Aynı din ve mezhebe mensup üyeler dahi söz konusu inançları olunca maalesef birbirlerine karşı kırıcı, aşağılayıcı bir üslup takınıyor, farklı mezhep veya dinden üyeleri de bilerek ya da bilmeyerek rencide edebiliyorlar, birçok kez deneyimledik aynı inancı paylaşan üyeler bile kavga ediyor, hakaret ediyor, farklı dinden olanlarda hakaretlerden nasibini alıyor maalesef, kimse inancı, inanma biçimi kendini ilgilendirir demiyor saygı göstermiyor, onun yerine kendi dini görüşlerini dayatma yoluna gidiyor.

Oysa herkesin dini kutsaldır, hassasiyet gösterilmesi, saygı duyulması gerekir, kimse buna dikkat etmediği, uyarıları bile yok saydığı için dini içerikli konular yasaktır.

Umarım bir daha yaşanmaz ama eğer yaşanırsa, ki maalesef yaşanabiliyor dini içerikli bir konuda hakaretler edildiğinde açıklamanın aklınıza yatmadığı kısımları cevap bulacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…