- 30 Mart 2018
- 2.906
- 6.754
- Konu Sahibi siyahibiri
Bebeğiniz için izne ayrılıyorsunuz ama "ders" vermeye devam ediyorsunuz madem bu kadar kadını toplayıp "öğreticilik" yapacaktınız neden izne ayrıldınız ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hafız olarak felak nas surelerinin nüzül sebebini araştırmanızı tavsiye ederim. Büyü ve kötü niyetli insanlar da haktır
*Büyülü* konu niye yasak? Bana garip geldi. Kadın büyü yapayım falan dememiş derdinden bahsetmiş. Burda ne konular açılıyor ama sahipleri banlanmıyor. Sırf konunun içinde büyü geçti diye ban sebebi mıdır? Bu işin mantığı nedir, bilmek istiyorum.
İlim dagıtmaya falan diyor ama sohbet yapıyolar iste yaSene 90’lar, ilk okuldayım, okul çıkışı eve geliyorum evde bir sürü kadın. Annem herkesi toplamış bir de hoca hanım var bir şeyler anlatıyor. O ara nasıl oluyorsa pat diye babam geliyor ve ortalığı yıkıyor tekke mi burası dağılın ulen diye
Hala böyle şeyler var mı gerçekten ülke olarak sürekli geriye gidiyoruz, ilminize saygı duyuyorum ama böyle el altından tanımadığınız etmediğiniz insanları evinize toplamanız doğru mu? Bir yolu yordamı yok mu ne cesaretle kalkışıyorsunuz bu işlere?
Her türlü gruba karşıyım sonucları hep kötü oluyor.Merhaba arkadaşlar evde toplanıp dini ilimler öğrettiğim bi grubum var normalde öğreticiydim zaten doğumla 2 yıl izin kullanmayı hedefliyordum çevreden komşular da hazır evdeyken bize de öğretsen diye ricada bulundular ben de kıramadım başta sadece bana geliyorlardı sonra ev ev gezmeye başladık dün muska buldum kendi evimde hoca arkadaşıma sorduğumda büyü olduğunu söyledi. Napacagımı bilmiyorum. Ama bana birisi paketli bi gazete vermişti dün koyduğum yerden aldım ve yerde kağıdın olduğunu farkettim. Yeni yazılmış beyaz bi kagıt eşler arası huzuru bozmak için yapılmış neden böyle bi şey istedi bilmiyorum. Ama daha önce şüphe duyduğum kişi bana bi dua söyledi ben de Kuran’da bulunmadığını bilemediğimi söyledim nasıl bilmezsin nasıl hafızsın diye çıkıştı bana araştırdım sonra buyu çıkmıştı o zaman da. Gidip kapısına da dayansam ben yapmadım diyebilir. Bu sefer iftira atıyor diyecek. Grubu devam ettirmek isterdim hiç kuran bilmeyen insanlar öğrendi duyduklarını yapmaya basladı namaz kılmaya başlayanlar falan vardı. Şimdi diğer insanlara yazık olsun istemem. Ama nasıl güveneceğim. Kafam çok karışı
Demiş gibi olanlar var ama ortalık karışmamış gerçi. Anladım tamam şimdi her şey daha netmesela biri gelip büyü diye bir şey yoktur inanmayın böyle şeylere diyebilir. ondan sonra bak sen şamataya vardır yoktur vardır yoktur çarşı karışır asıl konu unutulur herkes banlanır ve kapanış, istiklal marşı
*Büyülü* konu niye yasak? Bana garip geldi. Kadın büyü yapayım falan dememiş derdinden bahsetmiş. Burda ne konular açılıyor ama sahipleri banlanmıyor. Sırf konunun içinde büyü geçti diye ban sebebi mıdır? Bu işin mantığı nedir, bilmek istiyorum.
Merhaba arkadaşlar evde toplanıp dini ilimler öğrettiğim bi grubum var normalde öğreticiydim zaten doğumla 2 yıl izin kullanmayı hedefliyordum çevreden komşular da hazır evdeyken bize de öğretsen diye ricada bulundular ben de kıramadım başta sadece bana geliyorlardı sonra ev ev gezmeye başladık dün muska buldum kendi evimde hoca arkadaşıma sorduğumda büyü olduğunu söyledi. Napacagımı bilmiyorum. Ama bana birisi paketli bi gazete vermişti dün koyduğum yerden aldım ve yerde kağıdın olduğunu farkettim. Yeni yazılmış beyaz bi kagıt eşler arası huzuru bozmak için yapılmış neden böyle bi şey istedi bilmiyorum. Ama daha önce şüphe duyduğum kişi bana bi dua söyledi ben de Kuran’da bulunmadığını bilemediğimi söyledim nasıl bilmezsin nasıl hafızsın diye çıkıştı bana araştırdım sonra buyu çıkmıştı o zaman da. Gidip kapısına da dayansam ben yapmadım diyebilir. Bu sefer iftira atıyor diyecek. Grubu devam ettirmek isterdim hiç kuran bilmeyen insanlar öğrendi duyduklarını yapmaya basladı namaz kılmaya başlayanlar falan vardı. Şimdi diğer insanlara yazık olsun istemem. Ama nasıl güveneceğim. Kafam çok karışık.
Sizlerin nezdinde genel olarak herkese açıklayayımBanlanma nedenini tam bilemiyorum ama banlanmasını destekliyorum. O kadar iş güç arasında 2021 yılında büyüyle mi uğraşacağız burada.