- 13 Haziran 2020
- 395
- 22
- Konu Sahibi siyahibiri
Merhaba arkadaşlar evde toplanıp dini ilimler öğrettiğim bi grubum var normalde öğreticiydim zaten doğumla 2 yıl izin kullanmayı hedefliyordum çevreden komşular da hazır evdeyken bize de öğretsen diye ricada bulundular ben de kıramadım başta sadece bana geliyorlardı sonra ev ev gezmeye başladık dün muska buldum kendi evimde hoca arkadaşıma sorduğumda büyü olduğunu söyledi. Napacagımı bilmiyorum. Ama bana birisi paketli bi gazete vermişti dün koyduğum yerden aldım ve yerde kağıdın olduğunu farkettim. Yeni yazılmış beyaz bi kagıt eşler arası huzuru bozmak için yapılmış neden böyle bi şey istedi bilmiyorum. Ama daha önce şüphe duyduğum kişi bana bi dua söyledi ben de Kuran’da bulunmadığını bilemediğimi söyledim nasıl bilmezsin nasıl hafızsın diye çıkıştı bana araştırdım sonra buyu çıkmıştı o zaman da. Gidip kapısına da dayansam ben yapmadım diyebilir. Bu sefer iftira atıyor diyecek. Grubu devam ettirmek isterdim hiç kuran bilmeyen insanlar öğrendi duyduklarını yapmaya basladı namaz kılmaya başlayanlar falan vardı. Şimdi diğer insanlara yazık olsun istemem. Ama nasıl güveneceğim. Kafam çok karışık.