Buyrun "Öğretmen Geyiği" Topiğine

aaa..hoşgeldin gonca hocam? sen ve kuzucuğun nasılsın?

senınkı ataıst demek hee he:)

velilerı zora sokma yaw

hoşbulduk canım benimki okullu oldu benimkinin de benim öğrencilerinden farkı yok ,babam hamile demiş okulda sanırım göbekten esinlendi:)
ben pek seviyorum böyle tatlı anıları:))
ya ataist benimkiler :))
ama o veli de çok şekerdi ya gömeliydin hocam çikölata fabrikası alamayık biz nasıl alak diyor :)) ben ne sebeple fabrika isteyebilirim öğrencimden

köydeyken de çok güzel anılarım oldu böyle yazacağım onları da
ne güzel bölüm açmışsın ya

ilahı o veliye..nasıl alak dıye gelmiş..

deseydın hocam..5 taksıt yapıyorlarmiş dıye kıyamam..

valla okuldaki ekders ve tayın konusundan bıktımda buraya sığındım ALLAH kolaylık versın hepimize.. bn boyle eğlenelım ıstedım..

ne guzel okullu olmuş kızın..daha diploma törenlerını göreceğiz ınşallah onun

gonca hocam ,

buarada yenı bebek hayırlı olsunayy öğretmenı nasıl gulmüştür

geç oldu yatayım ben..

hepinize paylaşımlarınız için teşekkurler..güldümde güldüm

görüşmek üzere arkadaşlar..ıyı geceler

gonca hocam ,

buarada yenı bebek hayırlı olsunayy öğretmenı nasıl gulmüştür

sorma ya öğretmeni bebeğiniz mi olacak dedi ben de yok nerden çıktı dedim kadın gülmeye başladı Melinda babam hamile benim kardeşim olacak diye anlatıyor dedi :))
evde eşimle tüm gün dalga geçtim tabi
bu arada kıızma göre benim bebeğimin olmama sebebi de az yemek yemem ve zayıf olmam az yemek yiyosun anne karnın şişmiyor senin bebeğin olmaz böylece diyor bana :))

çok iyi ya
veliler de bi tuhaf, çikolata fabrikası alın demeyeceğini bile düşünememişler mi

anasınıfı çağında çocukları olan hanımlara tavsiyem, gece çocuklarınızın odalarını ayırın kendi odanızda yatmalarına izin vermeyin. çocuklar her şeyi taşıyor okula

yaşanan bir olay..
- öğretmenim babam anneme çok kötü davranıyor biliyor musun
neden öyle düşünüyorsun tatlım?
- ben gözlerimi kapatıyorum beni uyudu zannediyorlar ondan sonra babam annemin.... diyerek devam ediyor susturmadığımızda :)

çocuk doğru kurgu yapmış maşallah kuzuya

duymuştum böyle birşey..çocuklar ayaklı trt gıbıler bu yaşlarda

lisedeki öğretmenım anlattı..stajını anaokulunda yaparken iki öğrencı kaybolmuş ortadan..bütün gun aramışlar bu bırı kız bırı erkek iki çocuğu..

neden sonra aramalarda bırı dıkkat etmiş..bı bakmışlar dolabın içinde ses var.. kapağı açınca bıngoo..

bızım bu ıkı çocuk salya sümük öpüşmeye çalışıyor..

güler misin ağlar mısın çocukların bu haline..

:26:

sınıfta çocuklarla kağıt kesme çalışması yapıyoruz..gayet sakin bır çalışma ortamı..çocuklarla beraber masada çalışıyorum..onlar kendı arasında sohbette..

KIZ ÖĞRENCİ..................."bız kaç kızız hadı sayalım"

DİĞER KIZ.......................-5

ERKEK ÖĞRENCİ..............."hayır neden 5..yanlış saydın 4.."

KIZ...............................-hayır doğru saydım "

ERKEK...........................-nerde doğru? bak 1,2,3,4"

KIZ.............................."öğretmenı saymadın? o da kız.."

ERKEK..........................- hayır o kız değil..o öğretmen"

BEN.........

çok ince bir çizgi. kızarsan daha fazla dikkatlerini çeker, önemsemezsen devam ederler :) karışık durumlar :)

bugun olan bır dıyaloğu paylaşayım;

üç kız öğrencım konuşuyor kendı aralarında..

" aaa benımde böyle mp3um var..benımkı mor.."

" yaa benımde açık kırmızı var.."

" benımkıde açık koyu az kırmızı koyu".............. ne olduğu hala anlaşılamadı bu yabancı cismin

nişanlım veteriner hekim

çocukların bana sorusu;

" öğretmenım,hayvanların soyadı ne??"

merhaba arkadşalr ne güzel bir topik bu =) benim branşım özel eğitim otistik çocuklarla çalışıyorum. e haliyle bizim anılarda biraz değişik oluyor. veliler biraz daha komik sanki. bir anımı paylaşayım :
sene başında ders programını verdim velilere derslerden birinin adı toplumsal uyum becerileri. sığmadığıiçin top.uy. bec. yazdım. velilerden biri ertesi gün kucağında bir topla geldi. dedim bu ne? e hocam topla oynama dersi var yaondan getirdim =) diyecek bir şey bulamadım gülmekten.

geçenlerde çocuklarla beraber minderde oturuyoruz. ben karşılarına geçip oturdum etkinlik yapmaya başlayacağız. kızlarımdan birinin canı sıkılmış olacak ki yüzükoyun döndü popoyu havaya kaldırdı. öyle tatlı görünüyordu ki :) dayanamadım popoya yavaşça vurdum çirkin seni dedim
erkek çocuklarımdan biri yavaşça yanıma sokuldu o da benim popoya vurup çirkin seni dedi
ne diyeceğimi bilemedim

hoşgeldiniz..bölümünüz zor bir bölüm..öncelikle kolaylık dılerım..

:) haklısnız..çocuklar kadar velilerlede böyle tatlı anlar yaşayabıliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…