Hemen bir tane de ben anlatayım o zaman yalnız kalıp korkmasın topiğin :) (Güzel bir topik olmuş :) )
Kahvaltı saatindeyiz, çocukların arasında geçen bir anlaşmazlık sonunda biri diğerine
- Benim babam camiiye gidiyor namaz kılıyor, söylersem sana günah yazdırırrr
Çocuğa evde ne anlatılıyor bilemiyorum :)
selam kızlar bnde varım buarlarda:13:
2. sınıf sessiz sakin bi öğrencim ders esnasında yanıma geldi ve öğretmeni "kendime ettim" dedi ne yaptın anlamadım dedim bi 3-4 dakka sadece kendime ettim dedi anlayamadım bi arkadaşı gelip söyleyince uyandım meğerse altına kaçırmış
bayıldımm bu bölüme:))
benim öğrenciler bu konuda harikadır her gün bir inciyle beni gülümsetmeyi başarırlar çok seviyorum hepsini ya
atatürk ü çok seviyorum öğretmenim ben ataistim diyor bugün bir tanesi
geçen gün çok komik bir şey daha oldu
charlinin çikolata fabrikası kitabını almalarını istedim öğrencilerimden
ertesi gün öğrencimin annesi geldi çikölata fabrikası istemişsin hocam biz onu nasıl alalım diye :))
zaten arada komik seyler olmasa mesleğimiz gercekten cok zor
bazen insanın sabır sınırlarını zorluyorlar
Kızlar, yarın bir görüşmem var kreş, oyunevi tarzı bir yerde Pedagog pozisyonu için. Konu açmıştım ama kımse ılgılenmeyınce burayı aktıf gordugum ıcın yazmak ıstedım..
Kafamı karıştıran bazı hususlar var. Şahıs adına açılmış bir yer yani resmi bir yer değil daha çok kreş faaliyetlerine ek olarak manevi eğitimlerin verildiği bir yermiş. Dışarıdan herhangı bır maddı yardım gelmiyormus. Dolaysıyla ogrencılerden alınan aylık 200 tl gibi bir ucretle dönüyormuş her sey ve 35 ogrencılık kapasıtesı varmıs. bundan ötürü maaş noktasında her ne kadar cok daha fazlasını haketsemde kendı yerlerınde 750 800 lıra maas + sıgorta+yol verdıklerını soyledıler. Muhtemelen bana da aynı ucretı teklıf edecekler.
Bu ılk bakısta oldukca az geldı bana zira bır kolejde calısıyordum ve peruk takmak durumunda kaldıgım ıcın ayrılmıstım oradan, orada aldığım maaşın yarısı kadardı buranın teklıf edecegı mıktar. Lakin haftada bır kere gelecegımı ogrencılerle ve aılelerıyle gorusmeler yapacagımı bunun part tıme bır ıs oldugunu soyledı kreş sahibi.
Bu durumda bu ucret normal mı? Oluru nedir? Resmi bir yer olmaması sıkıntı meydana getırır mı? Bılgısı ve bu durumda bu sartlarda calısan bır tanıdığı olan varsa yardımcı olursa cok sevınırım...
geçen yıl doğuda lisedeydim, yaş 23, 12.sınıflara verdiler beni, hepsi benden uzun, nerdeyse yaşıtız yani öğrencilerle...dersten çok benle uğarışıyolar, zar zor susturdum ders anlatıyorum derken arkadan bi ses "hocccaaaa ben senin o azzzına gurbaaan olayımmm"ne olduğumu şaşırdım valla
sonradan çok gülmüştüm ama
sigortanızı gösterecek olan işletme hangı unvanla kayıtlı ?? resmı olmayıp eğitim verecek?? bn pek anlamadım..
bu arada hayırlı olsun topik, güzel olmuş valla...annem hep derdi okulda yaşadığın şeyleri, böyle küçük anıları not et diye ama ben hep üşendim, bugün yarın derken unuttumburası iyi oldu yani
Bir vakıf adınaymıs. Beyefendi hiçbir bilgi vermıyor sanırım güvenmiyor telefonun diğer ucundan.
aaa..hoşgeldin gonca hocam? sen ve kuzucuğun nasılsın?
senınkı ataıst demek hee he:)
velilerı zora sokma yaw