• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bilmiyorum ki haftasonu olmazsa pazara a kadar yine yaparım ama çok hafif kendini belli eder di diyorum geç döllenme olsa da yumurtlamadan sonra 11. Gün bugün en geç 10 güne kadar döllenme oluyor deniliyor sayılara takıli kalmayın da deniliyor ama bilmiyorum ya herşeyin hayırlısı...

canım aslında şüpheli ilişkiden yani çatlama zamanı olan ilişkiden 10 gün sonra evet cıkması lazım
ama bünyeye göre değişiyor bence

en basiti çatlatma iğnesi

birinde 15 günde hala çizgi çıkıyor
benim 10. gün hayali çizgi var
7. gün tamamen iğne etkisini atan var
demekki değişebiliyor

bence de değişir benim ilk gebeliğimde regl günüme kadar çıkmamıştı inat etmiştim hayır ben hissediyorum diye reglin ilk gün sabahı silik çıkmıştı kimisi de 5-6 gün hatta bi hafta önceden çıkıyor öğreniyor bünyeden bünyeye fark var

Hanımlar herkes bat tarihini yazsın insallah temmuz uğurlu gelir rabbim olderse olur ol desin insallah yaşlar kaç kaç yıllık evlisiniz nerde yasiyosunuz kaç çocuğunuz var hem sohbet hem bat beklemek olsun buyrun topigime...
:anne::emir_bebek::anne::dua::KK200::anneadayı:
BAT TARİHLERİ

@sivas5858 28 30 hazıran

@Holifera20 1temmuz

@teacheralla 1 temmuz

@busu35 4temmuz

@Anneyimbenanne35 4temmuz

@Holifera20 4temmuz

@karamel22 4temmuz

@Vanilyacicegi 5temmuz

@miraysu_ 5temmuz

@mylittlemiracle 6temmuz

@siirkiz 6 temmuz

@ftmclk 6temmuz

@Gamze1201 6temmuz

@Sevsev12 7 temmuz

S srplmtmtk 7 temmuz

@kahvecibaby 7temmuz

@Videsupra 8 temmuz

@Neic 8 temmuz

@vals_dancer 9temmuz

F fundacicegimm 10 temmuz

@Erolummm 11temmuz

@umran80 12temmuz

@purebloodfiliz 12 15 temmuz

@yvz13 13 temmuz

@Saglikliyasamgunlugumm 13temmuz

@pelinimben 13 temmuz

@Afiyetle 13temmuz

@4body1soul 14temmuz

@Tospikbebik 14temmuz

@Hivahivron 15temmuz

gokceyener gokceyener 16temmuz

@S_H_B 14 17 temmuz

@Biamu 18temmuz

@MiyavKedi 18temmuz

@novasa 18temmuz

@Gonlugzel 17 20 temmuz

@caglali9669 20temmuz

@kardelen_08 21temmuz

@limoncicegi41 25temmuz

@Dilekdilek06 26temmuz

@Hatticeee32 31 temmuz

EVET HATUNLARRR TEMMUZ AYININ HAMILELERINE ALLAHIN IZNIILE GIRISS YAPIYORUZ DEVAMI GELIR INŞALLAH BERAKALLAH

@Holifera20 :anneadayı:

G Gamze1201 :anneadayı:

parfumkokusu parfumkokusu 15 temmuz bat

canım aslında şüpheli ilişkiden yani çatlama zamanı olan ilişkiden 10 gün sonra evet cıkması lazım
ama bünyeye göre değişiyor bence

en basiti çatlatma iğnesi

birinde 15 günde hala çizgi çıkıyor
benim 10. gün hayali çizgi var
7. gün tamamen iğne etkisini atan var
demekki değişebiliyor
Canım adeti bekleyeceğim mecbur zaten gelmezse yapqrim tekrar test insallai tüm isteyenler pozitif i hayirli zamanda görür

Cnm idrar testi yaptinmi bize örnek olsun paylasirmisin
Bata 5 gun kala yaptim bir de 3 gun kala atmistim buraya.silik cikmisti.ama ben cok belirti yasiyorum bata 10 gun kaladan bu yana.bir kere cok sicak basiyo ayaklarim herkerim yaniyo.surekli icecek iciyorum icim yaniyo.kizimdada boyleydim.kokuya hassasiyetim var bir suru belirti yasiyorum

Hayırlı olsun gözün aydın bata kaç kala öğrendin arkadaşım tek ilişkiye hamile olduğunu öğrendi bugün çok sevindim kaza olmuş darısı bizlere inşallah hamişler bizede dua etsin
Sagol canim darisi herkeze.bende 2 iliskiyle kaldim hamile.bata 10 gun kala kendim anladim belirtilerden.bata 5 gun kala test yaptim cikti silik.sonra bata 3 gun kala yine silik cikti.bende kan vereyim dedim kanda cikti.

Sagol canim darisi herkeze.bende 2 iliskiyle kaldim hamile.bata 10 gun kala kendim anladim belirtilerden.bata 5 gun kala test yaptim cikti silik.sonra bata 3 gun kala yine silik cikti.bende kan vereyim dedim kanda cikti.
Benim 7 gün var yapsam çıkar mı kanda çok heyecanlıyım yada bikaç gün daha bekliyim

İkinci çizgi var mı sizce yoksa ben hayal mi görüyorum

Eklentiler

• 51AFD088-DAF1-4763-BB6E-BDA59897DC6E.webp
    51AFD088-DAF1-4763-BB6E-BDA59897DC6E.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 46
Back