- 4 Mayıs 2018
- 161
- 150
- 103
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Alttan dördüncüde olmuş bence. Senin diğerleri hep silik çıkmış bak, benimki bigün silik bigün koyu sonra hep koyu , değişik :)Bunlar ovu testlerim yumurtlama olmuş mu sizce?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alttan dördüncüde olmuş bence. Senin diğerleri hep silik çıkmış bak, benimki bigün silik bigün koyu sonra hep koyu , değişik :)Bunlar ovu testlerim yumurtlama olmuş mu sizce?
Alttan 4 yakın sanki canmBunlar ovu testlerim yumurtlama olmuş mu sizce?
Ayyy insallah kuzum yaİkisi de çok güzel fikir umarım bu ay Yaşatırız bunları eşlerimize
Ooo canm benm valla olmadı ya şuan 5. Bile aklımda yani 6 7 olmazda 5 olur canisiSen bu tatli dille 4 u de dogur 6 yi 7 yi de ins![]()
Ya ben işten gelirken kapıdan verdi komşu ayaküstü ayetel kursi okuyarak içtim hemen sonra bebek diledim tabi, umarım kabul olur dualarımız yaOna meryem suresi oku üfle öyle iç niyet et
Benm kv önermişti bana ama bide için yanar falan diye korkuttu bilemedimHanımlar size bir tüyo vereyim kaçayım .
Benim 3 tanıdığımda süt maydonoz buharına oturdukları ay ,gün aşırı ilişkiyle gebe kalmışlar .
Denemenizde fayda görüyorum .
Şimdiden tatlı Bebişler ,şişik Göbüşler![]()
Inşallah kuzum insallah kabul olurYa ben işten gelirken kapıdan verdi komşu ayaküstü ayetel kursi okuyarak içtim hemen sonra bebek diledim tabi, umarım kabul olur dualarımız ya
O akşam yarım saat süren yoğun bi regl ağrım oldu zaten ondan sonraki testlerde hep silik çıktı inşallah yumurtlamışımdırAlttan dördüncüde olmuş bence. Senin diğerleri hep silik çıkmış bak, benimki bigün silik bigün koyu sonra hep koyu , değişik :)
Bende de bugün başladı ama psikolojiktir diye önemsemiyorum.Kizlarrrrr sizinde kasiklariniz sağ sol arada sizliyomu regl sancısı gibi değil ama
Benim sol değilde genelde sağda oluo hepKizlarrrrr sizinde kasiklariniz sağ sol arada sizliyomu regl sancısı gibi değil ama
Ben sanki yumurtluyorum diyorumBende de bugün başladı ama psikolojiktir diye önemsemiyorum.![]()
Bnm değişiyorBenim sol değilde genelde sağda oluo hep![]()
Yumurtlarken hafif ağrı oluyor diyorlar ama bu işler başladı başlayalı ben ne akıntı takip edebiliyorum ne ağrı sızı. Hepsi karman çorman oldu sanki.Ben sanki yumurtluyorum diyorum
Bnm akinti var sizilarda varYumurtlarken hafif ağrı oluyor diyorlar ama bu işler başladı başlayalı ben ne akıntı takip edebiliyorum ne ağrı sızı. Hepsi karman çorman oldu sanki.
Sızlıyo canım büyüyüp çatlamaya çalışan yumurtalar yapıyo sanırımKizlarrrrr sizinde kasiklariniz sağ sol arada sizliyomu regl sancısı gibi değil ama
Ayyy insallah tatlim insallah oyledirSızlıyo canım büyüyüp çatlamaya çalışan yumurtalar yapıyo sanırım
Hayirlisiyla gelmez insallah canim stred yaptikcada olmuobenimki yanimda olduğu halde olmuyor canım.. hayırlısı inşAllah bekliyoruz daha.. bu ay gelmez inşAllah o kırmızılar