- 16 Şubat 2018
- 3.024
- 2.298
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.561
Masllahh tatlişkoma on parmaginda on marifetTatlimmm özledim valla sizi okadar alıştım ki size abla kardeş arkadaştan öte olduk ..olsun kuzum alışkınım ben bir günde mantı ile 15 misafir agirlamisligim var geçen ay amannnn cümlemize versin insallah
Inşallah canisi rabbim bizede veriri insallah bugün you tube dan bi haber izledin tuylerim diken diken oldu kadın 17 yaşında kızı var kadın başkasından hamile kalıyor çocuğu doğuruyor büyük kızına verip poşetin içinde Dışarı atıyor Biz arayıp bulamıyoruz gece gündüz dua ediyoruz ağlayarak yalvarıyoruz bir tane olsun diye insanlar bulmuş bunuyor lar resmen anlamadım neden böyle yapıyorlar ben sen birçoğumuz o kadar hasretken hem de erkek bebek miş ağladım resmen gözlerimden yaşlar aktı insan ne olursa olsun evlat ya Nasıl sokağa atabilir aklımdan çıkmıyor benim 3 tane var Sanki yokmuş gibi hasretim çok şükür varlar hepsini veren Allah'a binlerce kez şükürler olsun ama yine isterim nlatmak istediğim varlar çok şükür ama yokmuş gibi hasretim o denli istiyorum İnşallah rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde de sizlere de bana da verir yani o çocuğu o küçücük bebeği sokağa atarken ne düşündü acaba anne olacak mahluk içim yanıyor resmen ben siz isteyen herkes o kadar hasret çekerken olsun diye türlü türlü şeyler yaparken Hiç hak etmeyenler anne oluyor ya Sözün Bittiği Yer benceAyy devami da biz oluruz insallahhh
Herşeyi beceriyomda anacım bir çocuk yapmayı beceremedimMasllahh tatlişkoma on parmaginda on marifetu
Cok doğru söylüyorsun canim burdaki insanların hepsi bir bebise bir yavrucaga hasret binbir dua ediyoruz Rabbim bir tane versin die iste bazilarida bulup bunuyor . Rabbim boyle deger bilmeyenlere vermesse keske. Bide bizim insanimiz bazilari yani erkek çocuğa deli oluyor hade kiz olsa anlarim ama erkek cocuguna da atabiliyor . Allah islah etsin Rabbim isteyen herkese versin cocuk hasretimizi dindirsin insallahInşallah canisi rabbim bizede veriri insallah bugün you tube dan bi haber izledin tuylerim diken diken oldu kadın 17 yaşında kızı var kadın başkasından hamile kalıyor çocuğu doğuruyor büyük kızına verip poşetin içinde Dışarı atıyor Biz arayıp bulamıyoruz gece gündüz dua ediyoruz ağlayarak yalvarıyoruz bir tane olsun diye insanlar bulmuş bunuyor lar resmen anlamadım neden böyle yapıyorlar ben sen birçoğumuz o kadar hasretken hem de erkek bebek miş ağladım resmen gözlerimden yaşlar aktı insan ne olursa olsun evlat ya Nasıl sokağa atabilir aklımdan çıkmıyor benim 3 tane var Sanki yokmuş gibi hasretim çok şükür varlar hepsini veren Allah'a binlerce kez şükürler olsun ama yine isterim nlatmak istediğim varlar çok şükür ama yokmuş gibi hasretim o denli istiyorum İnşallah rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde de sizlere de bana da verir yani o çocuğu o küçücük bebeği sokağa atarken ne düşündü acaba anne olacak mahluk içim yanıyor resmen ben siz isteyen herkes o kadar hasret çekerken olsun diye türlü türlü şeyler yaparken Hiç hak etmeyenler anne oluyor ya Sözün Bittiği Yer bence
Onu da cok iyi beceriyon masllah tatliskom. Sadece bu seferki biraz nazli bence hemen gelmek istemiyor sanki sizi biraz zorlamak istiyorHerşeyi beceriyomda anacım bir çocuk yapmayı beceremedim
kahvecibaby kiz benim midem cok kötü ya böyle yanma oluyor karnim şişiyor baski yapiyor sankim . Kendi kendime belirti arama diyorum ama bunlar beni cok rahatsiz eder kiz .
Sende var mi degisiklik
Aynen ya sorma valla ama gelsin annesi onu çok özlediOnu da cok iyi beceriyon masllah tatliskom. Sadece bu seferki biraz nazli bence hemen gelmek istemiyor sanki sizi biraz zorlamak istiyor
Ayy benim de yapasım geldi off daha çok vr amaKiz aksam yapmana ragmen cok iyi cikmis bence yarin hemen kan var.
Yaaa boyle testler yapip gonderiyorsunuz canim cekiyor gidip alip yapasim geliyor kendimi zor tutuyormbu ay yapmacam dedim
yvz13 kiz nerelerdesin unuttun beni ha
Ooooo iyisin valla ne güzel benim içinde eğlen tatilde canisi yaselam kuzum
umutumuyum :)
tatile çıkcaz da kocişi biraz masrafa sokmak için alışverişe getirdim :)
Istah açıklığını ben sikilmaya bagliyorum. Ama su an bu mide beni oldurup bitiriyorbenim sivilcelerim çıktı canom yaa bende yok herhalde.. bide canım turşu istedi karnım kazındı böyle iştahım aşırı açık.. bilmiyom yaa
Oyyy oyyy hemen de özlermiş.Aynen ya sorma valla ama gelsin annesi onu çok özledi
Insani aşka getiriyorlar valla insanin hemen yapasi geliyor bu ciftlerAyy benim de yapasım geldi off daha çok vr ama
Özledim tabiki balım ozlenmezmi sen de öylesin canisiOyyy oyyy hemen de özlermiş.
Ne kadan da tatli bir annesin sen yahuu
Bos gebelik 7 haftada belli oluyo.kesede bebekTatlim benim bos gebelik bildigim kadariyla tehlike arz ediyor o yüzden erkenden bunj öğrenmen onemli. Gerci su an kese falan gözükmez belli olmaz 5. Haftaya kadar ama 5. Haftaya girdin mi kesin git
Sagol canim rabbim isteyen herkeze versin insCanlar gözünüz aydın rabbim sağlıkla kucağınıza versin insallah topigimin ilk hamileleri sizsiniz G Gamze1201 @Holifera20
Sıcaksın sıcaksın insallah olumlu düşün tatlımBos gebelik 7 haftada belli oluyo.kesede bebek
Sagol canim rabbim isteyen herkeze versin ins
Ben kalp atisini duymadan heveslenmiyorum.ins.duyarim
Ben özlemden ölcemÖzledim tabiki balım ozlenmezmi sen de öylesin canisi
Inşallah gelicek seninkiBen özlemden ölcem
Gelsin hele benim bebis poposuna ilk şaplagi ben vurcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?