Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy devami da biz oluruz insallahhh
Inşallah canisi rabbim bizede veriri insallah bugün you tube dan bi haber izledin tuylerim diken diken oldu kadın 17 yaşında kızı var kadın başkasından hamile kalıyor çocuğu doğuruyor büyük kızına verip poşetin içinde Dışarı atıyor Biz arayıp bulamıyoruz gece gündüz dua ediyoruz ağlayarak yalvarıyoruz bir tane olsun diye insanlar bulmuş bunuyor lar resmen anlamadım neden böyle yapıyorlar ben sen birçoğumuz o kadar hasretken hem de erkek bebek miş ağladım resmen gözlerimden yaşlar aktı insan ne olursa olsun evlat ya Nasıl sokağa atabilir aklımdan çıkmıyor benim 3 tane var Sanki yokmuş gibi hasretim çok şükür varlar hepsini veren Allah'a binlerce kez şükürler olsun ama yine isterim nlatmak istediğim varlar çok şükür ama yokmuş gibi hasretim o denli istiyorum İnşallah rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde de sizlere de bana da verir yani o çocuğu o küçücük bebeği sokağa atarken ne düşündü acaba anne olacak mahluk içim yanıyor resmen ben siz isteyen herkes o kadar hasret çekerken olsun diye türlü türlü şeyler yaparken Hiç hak etmeyenler anne oluyor ya Sözün Bittiği Yer bence

Cok doğru söylüyorsun canim burdaki insanların hepsi bir bebise bir yavrucaga hasret binbir dua ediyoruz Rabbim bir tane versin die iste bazilarida bulup bunuyor . Rabbim boyle deger bilmeyenlere vermesse keske. Bide bizim insanimiz bazilari yani erkek çocuğa deli oluyor hade kiz olsa anlarim ama erkek cocuguna da atabiliyor . Allah islah etsin Rabbim isteyen herkese versin cocuk hasretimizi dindirsin insallah

kahvecibaby kiz benim midem cok kötü ya böyle yanma oluyor karnim şişiyor baski yapiyor sankim . Kendi kendime belirti arama diyorum ama bunlar beni cok rahatsiz eder kiz .
Sende var mi degisiklik

benim sivilcelerim çıktı canom yaa bende yok herhalde.. bide canım turşu istedi karnım kazındı böyle iştahım aşırı açık.. bilmiyom yaa

Tatlim benim bos gebelik bildigim kadariyla tehlike arz ediyor o yüzden erkenden bunj öğrenmen onemli. Gerci su an kese falan gözükmez belli olmaz 5. Haftaya kadar ama 5. Haftaya girdin mi kesin git
Bos gebelik 7 haftada belli oluyo.kesede bebek
Canlar gözünüz aydın rabbim sağlıkla kucağınıza versin insallah topigimin ilk hamileleri sizsiniz G Gamze1201 @Holifera20
Sagol canim rabbim isteyen herkeze versin ins
Ben kalp atisini duymadan heveslenmiyorum.ins.duyarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…