- 16 Şubat 2018
- 3.024
- 2.298
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #1.581
Aminnn insallah en kısa zamanda hayirli saglikli bir sekildeInşallah gelicek seninki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn insallah en kısa zamanda hayirli saglikli bir sekildeInşallah gelicek seninki![]()
Ins yarabbim hayirlisiyla insAyy devami da biz oluruz insallahhh![]()
Tatil listeni ben hazirlayim ;selam kuzum
umutumuyum :)
tatile çıkcaz da kocişi biraz masrafa sokmak için alışverişe getirdim :)
Ooooo iyisin valla ne güzel benim içinde eğlen tatilde canisi ya
Tatil listeni ben hazirlayim ;
--Ovalasyon testi
--Gebelik testi
--Seyyar ultrason cihazi
Ya hakkaten tasinabilir cantamiza sigacak kadar ultrason cihazi olsa ne guzel olur.Hic kalkmam basindan dizi film izler gibi![]()
He yaaa tip ilerledi ilerledi diyolar da gebelere ilerlemedi tıpevet en başta testlerimi koydum :))
hem ultrason hem şu kanla keşke ölçülse hcg dimi bir damla kal alsa şeker cihazı gibi :))
Inşallah tatlıminşallah bebiş haberi de alırım tatilde :)
He yaaa tip ilerledi ilerledi diyolar da gebelere ilerlemedi tıp
Aman stok et testleri tatilin orta yerinde bitmesin testin.Bi denize girmeden bi denizden cikinca test fotosu bekliyom![]()
H.g tatlım tabiki alırız h.gMerhaba kızlar bende 22 yaşındayım 17 aylık evliyim baştan beri bebek istiyoruz eşimle henüz nasip olmadı ikinizede i sıkıntı yok çok şükür benide alır mısınız aranıza bat 11 temmuz. InşAllah gelmesin artık yorulduk gerçekten güzel müjdeli haberlerimizi alalım Allahın izniyle![]()
Kız neresi negatif bunuKızlar yine negatif![]()
Neresi pozitif kiKız neresi negatif bunu
Istikrarli olursan verirsin tatliskom . Bende her reglden sonra boyle karar aliyorum sonra bir hafta anca gidiyor sonra yine saliveriyorum. Hep gebe kalmak icin yok sunuda yiyim yok bunuda yiyim yok vitamin aliyim derken bir bakmisim ortada diet kalmiyorKızlar okadar com düşündüm ve sonunda keisn kesin kararliyim önce 2 ay kiko vericem 20 kilo versem hamile kalirim kesin yani 10 da versem öpüp başıma korum yarından itibaren basliyorum sadece yiyecegimseyler haslanmis yumurta haslanmis tavuk salata kahve bol su bukadar ve günde 1 saat eliptik bisiklet binicem veririmiyim sizce kizlar ya buarada 105 kgum
Yok yok ben busefer kesin kararliyim çünkü hamile kalamiyorumIstikrarli olursan verirsin tatliskom . Bende her reglden sonra boyle karar aliyorum sonra bir hafta anca gidiyor sonra yine saliveriyorum. Hep gebe kalmak icin yok sunuda yiyim yok bunuda yiyim yok vitamin aliyim derken bir bakmisim ortada diet kalmiyor
Tamam canim yarın da yap bakalım ovu testi buraya da at insallah güzel olur sonuçCanım ben çalışmalara devam ediyorum 30.gun bekliycem bakalım yarında çift çizgi çıkarsa gebelik testi yaparım
Sabah ilk idrarlada yaparım yine böyle olursa adeti beklerim canım ben