Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2164675 kizlar bata 3 var biraz önce yaptim silik hala.bata 5 kalada silikti.ama ben sabah idrariyla yapmiyorum.
Kiz aksam yapmana ragmen cok iyi cikmis bence yarin hemen kan var.
Yaaa boyle testler yapip gonderiyorsunuz canim cekiyor gidip alip yapasim geliyor kendimi zor tutuyorm bu ay yapmacam dedim

Kiz aksam yapmana ragmen cok iyi cikmis bence yarin hemen kan var.
Yaaa boyle testler yapip gonderiyorsunuz canim cekiyor gidip alip yapasim geliyor kendimi zor tutuyorm bu ay yapmacam dedim
ben bata 10 gun kala anladim hamile oldugumu belirtilerimden.martta bos gebelikten kurtaj oldum bu yuzden korkuyorum heveslenmiyorum.cok rahatsizim kasigimda agri var ayni bos gebeligimdeki gibi agri korkuyorum..

Senin bebiş el sallıyor belirtin var mi
Cok belirtim var bata 10 gun kala basladi.yorgunluk uyku.azcik yol yurusem yada is yapsam dayak yemis gibi oluyom.ev işlerimi yarim birakiyorum hep.midem kötü bulantim var ama koku hassasiyeti var.surekli icim yaniyo su iciyorum habire.idrarda koku var belirgin.kasigim cok agriyor.benim bu 4.hamileligim olcak.ilki kalbi durdu ikincisi kizim var.ücuncu martta bos gebelikten kurtaj.

ben bata 10 gun kala anladim hamile oldugumu belirtilerimden.martta bos gebelikten kurtaj oldum bu yuzden korkuyorum heveslenmiyorum.cok rahatsizim kasigimda agri var ayni bos gebeligimdeki gibi agri korkuyorum..
Tatlim benim bos gebelik bildigim kadariyla tehlike arz ediyor o yüzden erkenden bunj öğrenmen onemli. Gerci su an kese falan gözükmez belli olmaz 5. Haftaya kadar ama 5. Haftaya girdin mi kesin git

Canım ya bende yorgunluk ve uykum geliyor hep acaba hava sıcak ya ondan diye kendimi avutuyorum

Kızlar nasılsınız bugün pek giremedim ya kaynımın oğlu askere gidicek yarın yemeğe alicam sanattandır tek başıma mantı yaptım 5 te bitti 11 yumak ondan pek giremedim bende ne ağrı var ne şancı sadece açık pembe kanama bide sürekli kahverengi lekeler geliyor sizlerde ne var ne yok

2 gündür ovulasyon testi çift çizgi geliyor ve uyku hali ve halsizlik başka birsey yok

Allah sana güç kuvvet hayirli bir evlat versin niye bu kdar yordun kiz kendini. Bende merak ettim tam yaziyordum sana nerdesin die. Yoklugun hemende belli edir kendini.

Allah sana güç kuvvet hayirli bir evlat versin niye bu kdar yordun kiz kendini. Bende merak ettim tam yaziyordum sana nerdesin die. Yoklugun hemende belli edir kendini.
Tatlimmm özledim valla sizi okadar alıştım ki size abla kardeş arkadaştan öte olduk ..olsun kuzum alışkınım ben bir günde mantı ile 15 misafir agirlamisligim var geçen ay amannnn cümlemize versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…