- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.541
Senin testin markasi ne niye boyle degisik testleri sokup icini mi cikariyon napiyon
Kan versrne canin baya belirgin masallah
Test uzmanicanım bunlar laboquick strip test kaset değil o yüzden böyle
Test uzmani
Ne farki var kaset olanla acaba
Kiz aksam yapmana ragmen cok iyi cikmis bence yarin hemen kan var.Eki Görüntüle 2164675 kizlar bata 3 var biraz önce yaptim silik hala.bata 5 kalada silikti.ama ben sabah idrariyla yapmiyorum.
Canım ben çalışmalara devam ediyorum 30.gun bekliycem bakalım yarında çift çizgi çıkarsa gebelik testi yaparımCanim erken gebelik yap yarın çok merak ettim senin sonucunu eger yarın seninki çıkarsa 3 gün sonra da benimkisi çıkabilir
ben bata 10 gun kala anladim hamile oldugumu belirtilerimden.martta bos gebelikten kurtaj oldum bu yuzden korkuyorum heveslenmiyorum.cok rahatsizim kasigimda agri var ayni bos gebeligimdeki gibi agri korkuyorum..Kiz aksam yapmana ragmen cok iyi cikmis bence yarin hemen kan var.
Yaaa boyle testler yapip gonderiyorsunuz canim cekiyor gidip alip yapasim geliyor kendimi zor tutuyormbu ay yapmacam dedim
Senin bebiş el sallıyor belirtin var miEki Görüntüle 2164675 kizlar bata 3 var biraz önce yaptim silik hala.bata 5 kalada silikti.ama ben sabah idrariyla yapmiyorum.
Cok belirtim var bata 10 gun kala basladi.yorgunluk uyku.azcik yol yurusem yada is yapsam dayak yemis gibi oluyom.ev işlerimi yarim birakiyorum hep.midem kötü bulantim var ama koku hassasiyeti var.surekli icim yaniyo su iciyorum habire.idrarda koku var belirgin.kasigim cok agriyor.benim bu 4.hamileligim olcak.ilki kalbi durdu ikincisi kizim var.ücuncu martta bos gebelikten kurtaj.Senin bebiş el sallıyor belirtin var mi
Tatlim benim bos gebelik bildigim kadariyla tehlike arz ediyor o yüzden erkenden bunj öğrenmen onemli. Gerci su an kese falan gözükmez belli olmaz 5. Haftaya kadar ama 5. Haftaya girdin mi kesin gitben bata 10 gun kala anladim hamile oldugumu belirtilerimden.martta bos gebelikten kurtaj oldum bu yuzden korkuyorum heveslenmiyorum.cok rahatsizim kasigimda agri var ayni bos gebeligimdeki gibi agri korkuyorum..
Canım ya bende yorgunluk ve uykum geliyor hep acaba hava sıcak ya ondan diye kendimi avutuyorumCok belirtim var bata 10 gun kala basladi.yorgunluk uyku.azcik yol yurusem yada is yapsam dayak yemis gibi oluyom.ev işlerimi yarim birakiyorum hep.midem kötü bulantim var ama koku hassasiyeti var.surekli icim yaniyo su iciyorum habire.idrarda koku var belirgin.kasigim cok agriyor.benim bu 4.hamileligim olcak.ilki kalbi durdu ikincisi kizim var.ücuncu martta bos gebelikten kurtaj.
2 gündür ovulasyon testi çift çizgi geliyor ve uyku hali ve halsizlik başka birsey yokKızlar nasılsınız bugün pek giremedim ya kaynımın oğlu askere gidicek yarın yemeğe alicam sanattandır tek başıma mantı yaptım 5 te bitti 11 yumak ondan pek giremedim bende ne ağrı var ne şancı sadece açık pembe kanama bide sürekli kahverengi lekeler geliyor sizlerde ne var ne yok
Allah sana güç kuvvet hayirli bir evlat versin niye bu kdar yordun kiz kendini. Bende merak ettim tam yaziyordum sana nerdesin die. Yoklugun hemende belli edir kendini.Kızlar nasılsınız bugün pek giremedim ya kaynımın oğlu askere gidicek yarın yemeğe alicam sanattandır tek başıma mantı yaptım 5 te bitti 11 yumak ondan pek giremedim bende ne ağrı var ne şancı sadece açık pembe kanama bide sürekli kahverengi lekeler geliyor sizlerde ne var ne yok
Hayırlı haberlerle gel insallah kuzum2 gündür ovulasyon testi çift çizgi geliyor ve uyku hali ve halsizlik başka birsey yok
Yarında çift çizgi gelirse gebelik testi yapacam inşalla h güzel haberler alırız insallahHayırlı haberlerle gel insallah kuzum
Ayy devami da biz oluruz insallahhhCanlar gözünüz aydın rabbim sağlıkla kucağınıza versin insallah topigimin ilk hamileleri sizsiniz G Gamze1201 H Holifera20
Tatlimmm özledim valla sizi okadar alıştım ki size abla kardeş arkadaştan öte olduk ..olsun kuzum alışkınım ben bir günde mantı ile 15 misafir agirlamisligim var geçen ay amannnn cümlemize versin insallahAllah sana güç kuvvet hayirli bir evlat versin niye bu kdar yordun kiz kendini. Bende merak ettim tam yaziyordum sana nerdesin die. Yoklugun hemende belli edir kendini.
Amin canım insalalhYarında çift çizgi gelirse gebelik testi yapacam inşalla h güzel haberler alırız insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?