- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.521
Son test en üstteki mi canisison testte koyulaşma varmı bakın hele kızlar
Son test en üstteki mi canisi
Canım 1 ayda 3 kere yumurtlama olabilir miyvz13 canim şimdi erken gebelik yapsa çıkmaz mi hatırlıyorum hivahivron 25 haziranda yumurtladı ben 28 indeydim aramızda 3 gün var diye takip ediyordum yumurtlamanın üstünden 8 gün geçmiş
yvz13 canim şimdi erken gebelik yapsa çıkmaz mi hatırlıyorum hivahivron 25 haziranda yumurtladı ben 28 indeydim aramızda 3 gün var diye takip ediyordum yumurtlamanın üstünden 8 gün geçmiş
canım sen 25 inde yumurrlamışsın yapsana erken gebelikCanım 1 ayda 3 kere yumurtlama olabilir mi
Sen yapti n mi erken gebelik testicanım sen 25 inde yumurrlamışsın yapsana erken gebelik
Sen yapti n mi erken gebelik testi
Rabbim inşallah nasip eder canım iyi haberler veririz birbirimizeben normal test yapıyorum canım
iki gün sonra yaparım erkeni
iğne etkisi varya bende
yeni geçti ama testim yeniden kıyulaşıyor gibi hayırlısı bakalım
Rabbim inşallah nasip eder canım iyi haberler veririz birbirimize
Bende sendenim vallaşaka maka testle ilgili gördüğüm 3.rüya oldu 1 hafta içinde.. inatla da alıp yapmıyorum
Bende sendenim vallaiçim içimi yiyor git al yap die ama yine de gitmiyorum. Ne zaman test yaptiysam ertesi gün hemen hasta olmuşum bu ay no testt bakalim dayanabilecek miyim
ben olsam şimdiye en az gördüğüm rüyaların iki katı kadar yapmıştım:)
İnsallah bu ay olur kuzum aynen biraz koyulaşma var sankikuzum 25 haz ise çıkar tabi :) ben anlamadım tam olarak ya farklı anladım gün hesabı farklı sanırım
27 haz benim çatlama
testim koyulaşıyo gibi bak iğne oldum
Canim erken gebelik yap yarın çok merak ettim senin sonucunu eger yarın seninki çıkarsa 3 gün sonra da benimkisi çıkabilirSen yapti n mi erken gebelik testi
Ayy insallah bu ay görürüz cift cizgiyi diycem ama teste niyetim yok bir gün geciksin hemen kan vermeye gidecemaynen öyle valla yaa bem yine bekleyeceğim yapmicam test bu ayda öyle deneyeyim..
Adetten sonra tam çift çizgi çıkıyor genelde galiba canim o yüzden kanda baktır rahatla istersenEki Görüntüle 2164675 kizlar bata 3 var biraz önce yaptim silik hala.bata 5 kalada silikti.ama ben sabah idrariyla yapmiyorum.
Senin testin markasi ne niye boyle degisik testleri sokup icini mi cikariyon napiyonson testte koyulaşma varmı bakın hele kızlar
Kan versrne canin baya belirgin masallahEki Görüntüle 2164675 kizlar bata 3 var biraz önce yaptim silik hala.bata 5 kalada silikti.ama ben sabah idrariyla yapmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?