Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yvz13 bakarmisin canım t çizgisi ç den daha koyu çıktı bugün acaba yumurtladım mi yoksa hamilemiyim
yvz13 canim şimdi erken gebelik yapsa çıkmaz mi hatırlıyorum hivahivron 25 haziranda yumurtladı ben 28 indeydim aramızda 3 gün var diye takip ediyordum yumurtlamanın üstünden 8 gün geçmiş

yvz13 canim şimdi erken gebelik yapsa çıkmaz mi hatırlıyorum hivahivron 25 haziranda yumurtladı ben 28 indeydim aramızda 3 gün var diye takip ediyordum yumurtlamanın üstünden 8 gün geçmiş

kuzum 25 haz ise çıkar tabi :) ben anlamadım tam olarak ya farklı anladım gün hesabı farklı sanırım
27 haz benim çatlama
testim koyulaşıyo gibi bak iğne oldum

Eklentiler

• 822EAF23-F153-4B34-817C-607EEB0447BA.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 28
Bende sendenim valla içim içimi yiyor git al yap die ama yine de gitmiyorum. Ne zaman test yaptiysam ertesi gün hemen hasta olmuşum bu ay no testtbakalim dayanabilecek miyim

aynen öyle valla yaa bem yine bekleyeceğim yapmicam test bu ayda öyle deneyeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…