Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben bugün doktora gittim ilk klomen kullanışımdı bu ay geçen aylarda progesteron 8.87 lerde çıkmış max bugün adetin 21. Günü ve progesteron 17.5 çıktı doktor çok kaliteli yumurtan gelişmiş ve çok güzel çatlamış dedi ve her ihtimale karşı eğer döllenmişse daha rahat tutunsun diye progesteron ilacı coaspirin ve b vitamini verdi sizce de güzel mi değerim bu ay

arim canım testlerimi bugün iğne gününü sayarsak 7 saymazsak 8. gün
İğne etkisi gidiyor da canım en erken 11. Gün diyorlar zaten o zamana kadar ümidini kaybetme zaten umidimizi hiç kaybetmeyelim benim iki gündür bu zamana kadar adet belirtisi olarak hiç yasamadigim birsey gogusler taş gibi resmen bide uçları çok acıyor çok rahatsız oldum valla yaniyor sol kasık sancısı gün içinde ara ara var hep bir haftdair bende yarın eve varınca ilk iş test te koca rahat bırakırsa tabi

bayılırım kasık ağrısına hele ki yanmasına :))
senin testi merakla bekliyorum
bende iğne etkisi bitiyor kuzum inşallah hep koyu kalır :)

bayılırım kasık ağrısına hele ki yanmasına :))
senin testi merakla bekliyorum
bende iğne etkisi bitiyor kuzum inşallah hep koyu kalır :)
İnşallah canım ama test negatif olup sonra pozitif olması gerekiyor galiba çatlatma iğnesi de bende dayanamayıp hemen yapıyordum catlatma ignesi olduğumda valla benim bu ay olmadıysa yine doktor yolu gözüküyor 2 aydır gitmiyordum

olur inşallah kuzuö dur bakalım
bende ilişkiden sonra 8. gün silik çizgi çıkar canım hep hiç şaşmadı

Hatunlar nasılsınız bnm kanamam gelmedi ve sadece sağ kasığında sanki içerde böyle kemirme tarzı acı hissi oluyo arada ve belimim sağ tarafı agiriyo iyice supehelndm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…