- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.441
Inşallah canım bende internetten aldım testleri bedava gibi sürekli yapıyorum
Hayırlısı olsun güzel olsun hepimiz icin
30 adet aldım çoğu duruyor nette ucuzamin canım
çokmu testin :)
30 adet aldım çoğu duruyor nette ucuz
Adet düzensiz olduğu için net bilmiyorumkuzum bata kaç kalmıştı senin bi de hele :)
Test diyince aklin basindan gidiyo bakiyomdaamin canım
çokmu testin :)
Evet ilk denememdi canım teşekkür ederim amin inşallahHayırlı olsun canım. İnşallah değerin yükselir sağlıklı gebelik yaşarsın. İlk denemendi değil mi?
Amin canım inşallah , Allah isteyen herkese tattırsın bu sevincihayırlı olsun canım.. sağlıkla ilerleyip sağ salim kucağına alırsın inşAllahdikkat et kendine
Test diyince aklin basindan gidiyo bakiyomda
H g canım katıl tabiki varmi çocuk yoksa ilkmi
Regliye az kaldi artik gunde iki tane yapki regli gunu elinde test kalmasin ihtiyacin olmicak teste artik inshe ya :)) evde daha 20 tane var
hergün yapmazsam nefes alamıyorum:)
Regliye az kaldi artik gunde iki tane yapki regli gunu elinde test kalmasin ihtiyacin olmicak teste artik ins
Attın mı buraya resim canım kaçıncı gündü bugünaynen öyle canım günlük çiftledim :))
Attın mı buraya resim canım kaçıncı gündü bugün
İğne etkisi gidiyor da canım en erken 11. Gün diyorlar zaten o zamana kadar ümidini kaybetme zaten umidimizi hiç kaybetmeyelimarim canım testlerimi bugün iğne gününü sayarsak 7 saymazsak 8. gün
İğne etkisi gidiyor da canım en erken 11. Gün diyorlar zaten o zamana kadar ümidini kaybetme zaten umidimizi hiç kaybetmeyelimbenim iki gündür bu zamana kadar adet belirtisi olarak hiç yasamadigim birsey gogusler taş gibi resmen bide uçları çok acıyor çok rahatsız oldum valla yaniyor sol kasık sancısı gün içinde ara ara var hep bir haftdair bende yarın eve varınca ilk iş test te koca rahat bırakırsa tabi
İnşallah canım ama test negatif olup sonra pozitif olması gerekiyor galiba çatlatma iğnesi de bende dayanamayıp hemen yapıyordum catlatma ignesi olduğumda valla benim bu ay olmadıysa yine doktor yolu gözüküyor 2 aydır gitmiyordumbayılırım kasık ağrısına hele ki yanmasına :))
senin testi merakla bekliyorum
bende iğne etkisi bitiyor kuzum inşallah hep koyu kalır :)
İnşallah canım ama test negatif olup sonra pozitif olması gerekiyor galiba çatlatma iğnesi de bende dayanamayıp hemen yapıyordum catlatma ignesi olduğumda valla benim bu ay olmadıysa yine doktor yolu gözüküyor 2 aydır gitmiyordum
Anladım canım inşallah sonu pozitif olurolur inşallah kuzuö dur bakalım
bende ilişkiden sonra 8. gün silik çizgi çıkar canım hep hiç şaşmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?