• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben 19 unda yumurtlamıştım ovü testine göre, söylemişimdir sanırım, tam da emin olamamıştım. Beta hcg 43 çıktı yani daha çok yeni, inşallah sağlıklı bi şekilde yükselir bu değer, ilk gebeliğim olduğu için tecrübem de yok, inşallah iyidir bu sonuç,çok belirti yaşamadım ben sıcak basıyodu sadece. Teşekkür ederim hepinize de, Rabbim isteyen herkese göstersin. :)

hayırlı olsun canım.. sağlıkla ilerleyip sağ salim kucağına alırsın inşAllah:dua: dikkat et kendine ;)

Kızlar tr dün akşamdan beri yumurta akı gibi akintim var ve kaşıklarım batma oluyor şimdi ovulasyon testi yaptım acaba yumurtlama mi gerçekleşiyor yine 16.gunde böyle çıktı bugün 23.gun değişik duygular icerisindeyim

canım tekrar yumurtluyorsun sanki

Screenshot_20180702-125607.webp kızlar bu resim alıntıdır lütfen adımınıza sığınarak atıyorum aynen bu renkte geliyor ama devamlı gelmiyor sizce pembemi bunun remgi

Eki Görüntüle 2164119 kızlar bu resim alıntıdır lütfen adımınıza sığınarak atıyorum aynen bu renkte geliyor ama devamlı gelmiyor sizce pembemi bunun remgi
Yok canım bu direk kırmızı ve bu kadar yoğun olmuyor. Bende yerleşme kanaması oldu, telefonumda resmi de var istersen özelden atayım sana.

Back