• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım
Lakin eğer bu ay gebe değilsen( ki inşallah bebişin gelmiştir)
Mutlaka doktora danış canım benim bi ara tüpler tıkalıydı o zaman çok ağrım olurdu
Sen tedbirini al canım inşallah mühim bi şey değildirde kandiliğinden geçer
Ins.oyle bisey yoktur.hamile degilsem gidicem mutlaka doktora.sagol canim.

20180630_213841.png

Kizlaree ben bunlari yerim yer ya hele bakın için gidiyo insallah bunların içine girecek kadar tatlımı tatlı saglikli bir paşam daha olur

Bende de bir iko sivilce cikti canim ama hamile kalanlarda belirti olarak sivilce çıkabiliyormuş kiz hemen umutsuzluga kapilma iyiye yorumla bunu:anneadayı::halay::halay:goguslerim dolgunlasti sizi var bide sol kasigim cok kötü kiz ama tabi bunlar sanki hep yasadigim belirtiler gibi:KK73:

benimkiler geri gitti anlamadım.. kendimi dinlemiyorum canımda haftaya cuma yada cumartesi yola çıkacam pnu düşünüyorum nasıl yapsam beklesem mi yada perşembe kan mı versem direk diye

Bende de bir iko sivilce cikti canim ama hamile kalanlarda belirti olarak sivilce çıkabiliyormuş kiz hemen umutsuzluga kapilma iyiye yorumla bunu:anneadayı::halay::halay:goguslerim dolgunlasti sizi var bide sol kasigim cok kötü kiz ama tabi bunlar sanki hep yasadigim belirtiler gibi:KK73:
Ya benim de bel agrim var aksamdan beri artti gittikcr sirtima vuruyo sizce beliri midir bi de sivilcem cikti ben de sivilcem cikinca umutsuzluga kapilmistmmm:))

Back