- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #1.121
Rabbim aramasın insallah sağlıkla en yakın zamanda versin insallah tatlimEvet bebiskom ilk olacak insallah olur ya .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim aramasın insallah sağlıkla en yakın zamanda versin insallah tatlimEvet bebiskom ilk olacak insallah olur ya .
Sanmam ya geçen ayda adet öncesi bu şekilde gelmistiiUmutsuz olma bebiskom yerlesme kanamasidir belkim insallah
Yerleşme kanaması olabilir mi acaba canim hemen imitsizlogd kapılma4 gün var canm
Yok sanmam canisi çünkü geçen ayda adetim gelmeden önce bi şekilde lekeler olmuştu üstüne adet oldjmYerleşme kanaması olabilir mi acaba canim hemen imitsizlogd kapılma
Amin insallah tatlim. O kadar cok istiyorsun rabbim insallah en kısa zamanda sana verir tatlim.Rabbim aramasın insallah sağlıkla en yakın zamanda versin insallah tatlim
Hadi inşallah en kisa surede rabbim.nasip etsin canim dualarimdasinizYok sanmam canisi çünkü geçen ayda adetim gelmeden önce bi şekilde lekeler olmuştu üstüne adet oldjm
Inşallah sanada canisiAmin insallah tatlim. O kadar cok istiyorsun rabbim insallah en kısa zamanda sana verir tatlim.
Inşallah kuzum isteyen herkseHadi inşallah en kisa surede rabbim.nasip etsin canim dualarimdasiniz
Etkisi geçiyor galiba bakalım canım hayirliha inşallah takipteyim senievet kuzum yapıyorum çatlatma iğnesinin etkisi için buda bugünki testim
Ins.oyle bisey yoktur.hamile degilsem gidicem mutlaka doktora.sagol canim.İnşallah canım
Lakin eğer bu ay gebe değilsen( ki inşallah bebişin gelmiştir)
Mutlaka doktora danış canım benim bi ara tüpler tıkalıydı o zaman çok ağrım olurdu
Sen tedbirini al canım inşallah mühim bi şey değildirde kandiliğinden geçer
Etkisi geçiyor galiba bakalım canım hayirliha inşallah takipteyim seni![]()
Aynen canımtamam tatlım :) sağolasın bakalım şu 9. gün gelse
o gün negatif olucak sanırım
Bana olan hissiyatin ne bacimyakında hamile kalır o Allahın izniyle ben öyle hissediyorum
Bana olan hissiyatin ne bacim![]()
Hemde nasıl rabbim hayırlısını sagliklisini versin herkese icindede bana beklemesin insallah
Bende de bir iko sivilce cikti canim ama hamile kalanlarda belirti olarak sivilce çıkabiliyormuş kiz hemen umutsuzluga kapilma iyiye yorumla bunugoguslerim dolgunlasti sizi var bide sol kasigim cok kötü kiz ama tabi bunlar sanki hep yasadigim belirtiler gibi
![]()
Eki Görüntüle 2163703
Kizlaree ben bunlari yerim yer ya hele bakın için gidiyo insallah bunların içine girecek kadar tatlımı tatlı saglikli bir paşam daha olur
Ne güzle bir dua canım çok sagol ağzına sağlık.kzumRabbim hakkında hayirli olanı gönlüne razı gönlünde olanı hakkında hayırlı eylesin inşAllah canım..çok severim bu duayı
Ya benim de bel agrim var aksamdan beri artti gittikcr sirtima vuruyo sizce beliri midir bi de sivilcem cikti ben de sivilcem cikinca umutsuzluga kapilmistmmm:))Bende de bir iko sivilce cikti canim ama hamile kalanlarda belirti olarak sivilce çıkabiliyormuş kiz hemen umutsuzluga kapilma iyiye yorumla bunugoguslerim dolgunlasti sizi var bide sol kasigim cok kötü kiz ama tabi bunlar sanki hep yasadigim belirtiler gibi
![]()