• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tatliskom seninde olacak insallah boyle düşünme . Hem cok şükür uc evladin var Allah onları sana bagislasin . Cok şükür bir sorununuz da yok. Bak ben ilk icin bir yildir uğraşıyorum yinede hep sonuc negatif. Bu sefer korkuyorum baska sorunlar mi varda olmuyor. Hani bir dogumun olsa bu kadar tedirgin olmazsin . Olmayinca da hep bi problem ariyorsun. Bir sorun ariyorsun. Bu ay olmasa rahim filmi cektirmeyi düşünüyorum artk nasil bisey oldugunu bilmiyorum ama yapmadigim bi o kalmis sanirsam
Inşallah rabbim şansa tattirir insallah çifter çifter veriri sağlıklı bir şekilde kuzum ama işte 1 tanede olsa 3 tanede olsa istedi mi insan aynı yokmu hasreti çekiyor bunu anladım ben bu 3 yılda canisi

canım şöyle bir durum var
ben size test yapın diyorum ya
şimdi bata 6-5-4-3-2-1 kala silik çizgi mutlaka çıkar
eger döllenme geç değilse çıkar
ve sonuç iki gün sonra da şimdi de değişmeyecek
Canım sen hergun test yapiyordun ya devam mi teste sanki hergun resim atmiyorsun

Artık yoruldum canm yeminle şuan okadar kotuyumki anlatamam takip klomen çatlama iğnesi yıpratıcı benim için çünkü 3 kere klomen tedavisi oldum 2 kre olmadı 3. De yumurtalar büyümedi cevap vermedi bilmiyorum usg bile çekildim 3 yıldır denemediğim yöntem kalamdi eski ebelerden bile medet umdum ama sanırsam yine olmadı gibi son çare asilama oda eşime dedim biraz cikisti heme dur bakalım daha adet olmamışsın belki tutmustur dedi ama benm hiç umudum kalmadi insallahbtutmustur ve insallah sürpriz olur nediyim eğer olmasa bi program yapar gideriz doktora dedi eşim çok istiyor okadar dedim sende bi görün ee 3tane cocugumuz var bende sorun olmaz dedi ama eğer adet olursam gidicez doktora direk asilama istiycem ama adet olucam sanki sarımsı lekelerim geliyor az az @yvz13
Canim ben anlamadim, 3 tane cocugunuz var. Cok istiyor olabilirsin ama neden bu kadar strese sokuyorsun kendini? Olursa olur, olmazsa olmaz. Allah olanlara saglik ve omur versin. Gercekten bu kadar uzulmeni, strese girmeni hic anlayamadim.

Inşallah rabbim şansa tattirir insallah çifter çifter veriri sağlıklı bir şekilde kuzum ama işte 1 tanede olsa 3 tanede olsa istedi mi insan aynı yokmu hasreti çekiyor bunu anladım ben bu 3 yılda canisi

Amin amin insallah tatliskom. Ben oyle cok tane cocugum olsun istemiyorum ama cift olmasi icin dua etmisligim olmustur . Cocuk cok severim bayılırım onlara ama kendi cocugum olunca bakamam diyorum herhalde. Rabbim insallah simdilik bi tane nasip ederde bakalim artk bakabiliyorsam devami da gelecek imsallah

Kızlar benim reglime 9 gün kaldı bat 4 gibi bekliydum ama geç yumurtladım üzerinden 6 gün falan geçti sarımsı lekeler var peçeteyle silince sağ kasığımda da batma. Hamile olabilir miyim acaba test yapsam çıkar mı
Merhaba bat a daha cok var sanmiyrm belirti olabilir ama olmayabilir de bence test gunu bat gunu olmali diye dusunuyrm benm de bat 5 ve beklemedym dayaniyorummm

Amin amin insallah tatliskom. Ben oyle cok tane cocugum olsun istemiyorum ama cift olmasi icin dua etmisligim olmustur . Cocuk cok severim bayılırım onlara ama kendi cocugum olunca bakamam diyorum herhalde. Rabbim insallah simdilik bi tane nasip ederde bakalim artk bakabiliyorsam devami da gelecek imsallah
bitanem rabbim gönlüne göre versin

Canim ben anlamadim, 3 tane cocugunuz var. Cok istiyor olabilirsin ama neden bu kadar strese sokuyorsun kendini? Olursa olur, olmazsa olmaz. Allah olanlara saglik ve omur versin. Gercekten bu kadar uzulmeni, strese girmeni hic anlayamadim.
Olabilir herkese abartı gelebilir ama istek arzu bambaşka birşey ben kendimi öyle hissediyorum ve evet çok ama çok istiyorum bunu alabilmeli için benim yerimde olmanız lazım fikrinize saygı duyuyorum ama istemekten hiç vazgevmeyecegim bakabiliyorm şükür başa cikabiliyorum ve rabbim verirse her an başım gozum üstüne diyorum ya anlamanız için hasret çekmeniz lazım evde bebek sesi bebek kokusu coxuklarinizin anne birtane daha kardeşim olsun anne benimle uyuşun demesi başkasının bebeklerine hasretle bakmasini izlemeniz ve eşinizin aşkla tekrar baba olmak istemesidir umarım anlamışsınızdır beni ...son birşey eklemek istiyorum tabiki günden güne her an rabbime şükür ediyorum 3 tane vermiş eli ayağı düzgün ama fazla olsalar nolurki kötümü olur...

Benim adetim 30-31 günde bir oluyor son 3 aydir, ovulasyon takvimine göre 17.gun gosteriyordu ovu günü ama testlere göre 12.günde oldu, bu durumda bat da 5 gün geri mi ceker acaba:işsiz:

Kiz ne alemdesin var mi degisik bir durum sende bata da az kaldi cok dusunmek istemiyorum ama ister istemez kafa gidiyor oraya .

bugün elim çeneme bi gitti küçük sivilcem gelmiş çok canım skıldı görünce dedim bu ayda yok herhalde.. belirti falan yok canım yaa çok sık wc ye gidiyom bi tek uyku hali hep var zaten bende sıkıntı yok o konuda: ) sende durumlar nasıl?

Olabilir herkese abartı gelebilir ama istek arzu bambaşka birşey ben kendimi öyle hissediyorum ve evet çok ama çok istiyorum bunu alabilmeli için benim yerimde olmanız lazım fikrinize saygı duyuyorum ama istemekten hiç vazgevmeyecegim bakabiliyorm şükür başa cikabiliyorum ve rabbim verirse her an başım gozum üstüne diyorum ya anlamanız için hasret çekmeniz lazım evde bebek sesi bebek kokusu coxuklarinizin anne birtane daha kardeşim olsun anne benimle uyuşun demesi başkasının bebeklerine hasretle bakmasini izlemeniz ve eşinizin aşkla tekrar baba olmak istemesidir umarım anlamışsınızdır beni ...son birşey eklemek istiyorum tabiki günden güne her an rabbime şükür ediyorum 3 tane vermiş eli ayağı düzgün ama fazla olsalar nolurki kötümü olur...
Yok canim allah nasip etsin, istedigin kadar cocugun olsun insallah ama kendini strese sokma diye dedim. Bak seninle ayni yastayiz, daha genceciksin. Zaten 3 yavrun da var, kendini bu kadar yipratma diye soyledim. Allah gonlumuze gore versin insallah.

Yok canim allah nasip etsin, istedigin kadar cocugun olsun insallah ama kendini strese sokma diye dedim. Bak seninle ayni yastayiz, daha genceciksin. Zaten 3 yavrun da var, kendini bu kadar yipratma diye soyledim. Allah gonlumuze gore versin insallah.
Anladım seni canm sadece açıklama yapmak istedim tesekkur ederim güzel dileklerin için napiyim bende boyleyim birseye çok baglandimmi istedi mi streste oluyo yipranmada rabbim herkeisn gonlundkeini hakkında hayırlı eylesin

Anladım seni canm sadece açıklama yapmak istedim tesekkur ederim güzel dileklerin için napiyim bende boyleyim birseye çok baglandimmi istedi mi streste oluyo yipranmada rabbim herkeisn gonlundkeini hakkında hayırlı eylesin
Canım benim stres yapma Rabbim nasip edecektir inşallah hayırlı zamanda sen suan çocuklarınla güzel vakit geçirmeye bak onlara harca stresli geçirdiğin zamanı inan kendini daha iyi hissedeceksin bosver hiç beklemediği nde olur inan dualarımız senjnle

Canım benim stres yapma Rabbim nasip edecektir inşallah hayırlı zamanda sen suan çocuklarınla güzel vakit geçirmeye bak onlara harca stresli geçirdiğin zamanı inan kendini daha iyi hissedeceksin bosver hiç beklemediği nde olur inan dualarımız senjnle
Inşallah canisi insallah bende sizde hiç beklemediniz bir anda gelsin çift cizgiler

Back