• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar benim bat 4 Temmuz
Yani kaldı 5 gün...
Boş gebelikten kürtaj olmamın üstünden beş adet geçti
Kürtajdan sonra artık hiç adet öncesi meme hassasiyeti ve bel ağrısı olmaz olmuştu
(evvelden her bat öncesi olurdu)
şimdi iki gün öncesinden beri başlayan bir bel ağrısı ve göğüs sızısı var
E haliyle hallenmeye acabamı demeye başladım
Yani geri sayımınıza bende katıldım :KK16:
Merhaba bende martta boş gebelikten kürtaj oldum.ama bende cok fena bel agrisi kaldi.bos gebelikten olur dediler.sende hic olmuyormu agri.ins.saglikli bir sekilde hamile kalirsin.

Hayırlı akşamlar kızlar.. öğlen saat 3 gibi bir baş ağrısı tuttu beni hiçbir şey yapamadım saat 5te oğlumu aldım geldim eşim baktı çocuğa kafami kaldıramıyordum ağrıdan sonra mideme vurdu ağrısı afedrsiniz çıkardıktan sonra uyumuşum. şükür uyanınca ne ağrım ne bulantım vardı ama berbat bir haldeydim :KK43: üşüttüm sanirim ama üşüyecek havada pek yok anlamadım
Bende dun senin gibiydim.surekli bas agrisi cektim kafam kazan gibiydi.hep yatmak istedim.midem kotuydum.benim hamileligim boyle basliyor hep.hadi hayirlisi bakalim

Bende dun senin gibiydim.surekli bas agrisi cektim kafam kazan gibiydi.hep yatmak istedim.midem kotuydum.benim hamileligim boyle basliyor hep.hadi hayirlisi bakalim

bugün çok şükür iyiyim sabah iyi kalktım yani.. gece uyurken ağrıyacak gibi oldu hemen uyudum ;) nasip bakalım daha çoook var bata beklemedeyiz ;)

Aleykum selam canim iyiyim sen nasilsin ben de test aldim yarin sabah yapayim diye ama true white'nin lab. Sonuçlarını gorunce ben de Ümitsizliğe kapıldım :KK43:

evet kuzum ya ben hala anlam veremiyorum kaç tane test yaptı pozitif çok net çizgi vardı en son predictorde çıkmadı kan da negatif
sen naptın yaptınmı testini

Ya kizlar bisey soracam
bu kasik agrisinin surekli olmasi bir hastalik kist mi neye bağlı acaba
Benim gibi olan var mi sol kasigimda surekli agri var sankim

Kizlar bata 7 varken cok erken yaptim sanirim sonuc negatif

Eklentiler

• Screenshot_2018-06-29-10-51-59.png
    Screenshot_2018-06-29-10-51-59.png
    173,2 KB · Görüntüleme: 51
resmi pc ye indirip yaklaştırdım ben de gördüm çok silik deyince arkadaşlar :) inşallah koyulaşır daha var bat ına
Heyecandan uyuyamadim sabah 6da kalkip yaptim uykulu gözlerle inceledim sonra hayal gorme uyu dedim :) inşallah Kizlar ya bakalim o zaman 2gunde bir testi tekrarliyim

Back