- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Kız tabi sen üstüne görmüşsün kuzummm sen çoktan hamile kalmışsın git hemen doktora bence bekleme büyük senin bebeginYaAaa 4 gün sürdü adetim 8 gün surerdi ondanmi i :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız tabi sen üstüne görmüşsün kuzummm sen çoktan hamile kalmışsın git hemen doktora bence bekleme büyük senin bebeginYaAaa 4 gün sürdü adetim 8 gün surerdi ondanmi i :)
:) ayyy dur 3 test yanlış olabilirmi acaba yaaaKız tabi sen üstüne görmüşsün kuzummm sen çoktan hamile kalmışsın git hemen doktora bence bekleme büyük senin bebegin
Yaa sormayın kızlar ben de rüyamda görüyorum 3 gecedir ve dünkünde testimde 2.çizgi incecik çıkıyodu şaşkınlıkla eşime bakıyodum inanamıyorum fln diye o sıra uyandıminşAllah yaa.. bugün rüyama bile girdi karnımdan gebelik testi yapıyordum ve hamileydim..artık nasıl bir testse![]()
Tabikide olmaz heleki böyle belirgin olmaz canisi darısı başıma insallah:) ayyy dur 3 test yanlış olabilirmi acaba yaaa
İnş cnm isteyen herkese insTabikide olmaz heleki böyle belirgin olmaz canisi darısı başıma insallah
Amin kuzum amin insallahİnş cnm isteyen herkese ins
inşallah hamilesindir cnm ben de öyle görüyorm reglden önce olmuştur döllenme ondan kısa sürmüştür. ne zaman gidicen doktora??İnş cnm isteyen herkese ins
Ewt cnm herkes öyle diyo anlamadım tuhaf :) ins vardır dainşallah hamilesindir cnm ben de öyle görüyorm reglden önce olmuştur döllenme ondan kısa sürmüştür. ne zaman gidicen doktora??
ufak ufak göğüs uçlarım yanmaya başladı ama kendim çok dinlendiğimden mi bilemiyorum bi de kasığımın sol tarafında bazen de ortasında sanki bişeyler sıkışıyo ara ara..kızlar sizce pzt bata 3 gün kala test yapsam çıkar mı ama belirti olmazsa hiç yapmasam daha iyi dmi moral bozmaya gerek yok ne diyosunuz??![]()
sizce bunlar belirti mi kızlarrufak ufak göğüs uçlarım yanmaya başladı ama kendim çok dinlendiğimden mi bilemiyorum bi de kasığımın sol tarafında bazen de ortasında sanki bişeyler sıkışıyo ara ara..
Normal yani anladım canım ben sandım doktor iyi takip yapmadı birşeyler yanlış oldu sandimMalesef canim klomen oyle pis bir huyu var insanin dengesini alt üst ediyor kasik agrisi yaptiriyor fazlasiyla
valla benim bata 12 gun var yine de her sabah test yapmaya basladim insan hevesleniyor . 3 gun kala da testte cikanlar varmiskızlar sizce pzt bata 3 gün kala test yapsam çıkar mı ama belirti olmazsa hiç yapmasam daha iyi dmi moral bozmaya gerek yok ne diyosunuz??![]()
Amin insallah guzel güzel bebisler nasip etsin rabbim insallahSen halay başı bizde geriden tey tey teyyyy gelsin çift çizgiler dolsun gobislerrrr
İnsallah canim bu ay pes pese gelir hamiş haberlerimiz akşam ve yarın yine yapayım testi bakalım siz de yardımcı olun buraya atarım yine, kacirmak istemiyorum gününücanım pik görünmüş yumurtan 24 36 saat arası çatlayacak inşAllah o yüzden bugünleri iyi değerlendir.. inşAllah çok bekletmez seni![]()
Birileri beni tutsun . Gidip bu kizi hasteneye ben goturecem en sonundaSimfi gene yaptim az once