• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşAllah yaa.. bugün rüyama bile girdi karnımdan gebelik testi yapıyordum ve hamileydim..artık nasıl bir testse:KK70:
Yaa sormayın kızlar ben de rüyamda görüyorum 3 gecedir ve dünkünde testimde 2.çizgi incecik çıkıyodu şaşkınlıkla eşime bakıyodum inanamıyorum fln diye o sıra uyandım :110::emir_bebek:

kızlar sizce pzt bata 3 gün kala test yapsam çıkar mı ama belirti olmazsa hiç yapmasam daha iyi dmi moral bozmaya gerek yok ne diyosunuz??:işsiz:

8B5CB85A-A7FF-41A5-A53B-3CD361485B87.jpeg
Bu da son 3 ovulasyon testim yorumlayabilir misiniz rica etsem :KK16::işsiz:

kızlar sizce pzt bata 3 gün kala test yapsam çıkar mı ama belirti olmazsa hiç yapmasam daha iyi dmi moral bozmaya gerek yok ne diyosunuz??:işsiz:
ufak ufak göğüs uçlarım yanmaya başladı ama kendim çok dinlendiğimden mi bilemiyorum bi de kasığımın sol tarafında bazen de ortasında sanki bişeyler sıkışıyo ara ara..

canım pik görünmüş yumurtan 24 36 saat arası çatlayacak inşAllah o yüzden bugünleri iyi değerlendir.. inşAllah çok bekletmez seni:KK66:
İnsallah canim bu ay pes pese gelir hamiş haberlerimiz akşam ve yarın yine yapayım testi bakalım siz de yardımcı olun buraya atarım yine, kacirmak istemiyorum gününü :oops:

Back