• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bisey sorcam size şimdi bu yum. Döneminde akıntı geliyor ya bu çatlamadan kac gun önce oluyo ya da çatlamadan sonrami oluyor bugün yum. Akıntım basladi

Evet olmuyor ama canim ,tek seferdende nasil olcak kılını kıpırdatmıyor soyledim bak bu hafta onemli dedim yok Allah a biraktim artik hayirlisi diyorum.. :KK43:
Boşver cnm kimi zaman tek 1 taneyle oluyo benm çok yakın bi arkadaşm 1 yıl denedi olmadı sonra hiç umutsuzken ayda 1 kerelik ilişkiyle hamile kaldı hiç belli olmuyor bu işler.

Bende de hiç belirti yok ondan geçti bu ay da diyorm eşime aynı durmdayım fazla pesimistiz öyle de yapmamak lazm:KK42:
Ben dayanamayip saglik ocagina kan verdim bakalim yarin ne cikacak doktorun ısrarla bisey cikmaz demesine ragmen yine de yaptirin dedim . Umutlar tamamen bitsin

Arkadaşlar merhaba, çift çizgiyi silik de olsa gören arkadaşımı tebrik ediyorum, inşallah kanda da çıkar. Benim bat 1 temmuz ama hiç belirti yok, o yüzden ümidim azaldı, test de yapasım yok. Bayadır canım sıkkın olduğu için buraya da yazamadım, sizin güzel haberlerinizi bekliyorum..

Evet var tatlim benim kocisimin dogum gunu yarin iste ona güzel bir hediye vermek istiyorum o yuzden gidip kan verdim aslinda

ayy hadi inŞAllah canım yaa sonuç tam çıkmayabilir bak yine de kendini şartlandırma çok.. ne zaman çıkacak sonuç???

Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35 valla bebiskom iyi bir tespit yapmissin bence sana katiliyorum olabilir . Cunku normal testlerde hemen cikmaz oyle
Aynen tatlım çünkü benm yakın arkadaşımda böyle oldu şimdi onla konuştuk gösterdim anlattım dedi oda adetten önce hamile kalmış dedi kuzu.m

Back