- 7 Aralık 2017
- 545
- 359
- 23
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Kizlar bisey sorcam size şimdi bu yum. Döneminde akıntı geliyor ya bu çatlamadan kac gun önce oluyo ya da çatlamadan sonrami oluyor bugün yum. Akıntım basladi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşver cnm kimi zaman tek 1 taneyle oluyo benm çok yakın bi arkadaşm 1 yıl denedi olmadı sonra hiç umutsuzken ayda 1 kerelik ilişkiyle hamile kaldı hiç belli olmuyor bu işler.Evet olmuyor ama canim ,tek seferdende nasil olcak kılını kıpırdatmıyor soyledim bak bu hafta onemli dedim yok Allah a biraktim artik hayirlisi diyorum..![]()
Ama bir arpa boyu bile yol alamadik yerimizde sayiyiruz tek seferde tutmuş olsa keşke..Erkek ler oyle cnm benimkide öyle uzulme
Orasida doğru kuzum ne zaman evde test yapıcaksın bidahaKasık agrim var kan pzt veriyim diyorum koyulassin test on kere kan vermiyim bide :)
Çatlamadan önce olur canmKizlar bisey sorcam size şimdi bu yum. Döneminde akıntı geliyor ya bu çatlamadan kac gun önce oluyo ya da çatlamadan sonrami oluyor bugün yum. Akıntım basladi
Kizlar bisey sorcam size şimdi bu yum. Döneminde akıntı geliyor ya bu çatlamadan kac gun önce oluyo ya da çatlamadan sonrami oluyor bugün yum. Akıntım basladi
Ben dayanamayip saglik ocagina kan verdim bakalim yarin ne cikacak doktorun ısrarla bisey cikmaz demesine ragmen yine de yaptirin dedim . Umutlar tamamen bitsinBende de hiç belirti yok ondan geçti bu ay da diyorm eşime aynı durmdayım fazla pesimistiz öyle de yapmamak lazm![]()
Rabbim hayirlisi ile verir insallah canimEvet olmuyor ama canim ,tek seferdende nasil olcak kılını kıpırdatmıyor soyledim bak bu hafta onemli dedim yok Allah a biraktim artik hayirlisi diyorum..![]()
Bat ne zaman canmBen dayanamayip saglik ocagina kan verdim bakalim yarin ne cikacak doktorun ısrarla bisey cikmaz demesine ragmen yine de yaptirin dedim . Umutlar tamamen bitsin
Sağol canim tesekkur ederimbir -bir bucuk gün önce geliyor canım
24/36 saat
Ben dayanamayip saglik ocagina kan verdim bakalim yarin ne cikacak doktorun ısrarla bisey cikmaz demesine ragmen yine de yaptirin dedim . Umutlar tamamen bitsin
Evet var tatlim benim kocisimin dogum gunu yarin iste ona güzel bir hediye vermek istiyorum o yuzden gidip kan verdim aslindaamanııın kız daha çok var..
bir -bir bucuk gün önce geliyor canım
24/36 saat
True white canisi sen kesin adet olmadan önce hamile kalmışsın üstüne adet olmuşsun ondan hemen çıkmış testte
Evet var tatlim benim kocisimin dogum gunu yarin iste ona güzel bir hediye vermek istiyorum o yuzden gidip kan verdim aslinda
Aynen tatlım çünkü benm yakın arkadaşımda böyle oldu şimdi onla konuştuk gösterdim anlattım dedi oda adetten önce hamile kalmış dedi kuzu.mAnneyimbenanne35 valla bebiskom iyi bir tespit yapmissin bence sana katiliyorum olabilir . Cunku normal testlerde hemen cikmaz oyle
Yarin cikar ogleden sonra giderim bakarim artk . Doktora cok güldüm diyor sen sanki daha oncede gelmistinayy hadi inŞAllah canım yaa sonuç tam çıkmayabilir bak yine de kendini şartlandırma çok.. ne zaman çıkacak sonuç???