- 22 Eylül 2017
- 2.491
- 1.628
- 53
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Miratech marka ovulasyonlarda öyleSenin testin markasi neydi canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Miratech marka ovulasyonlarda öyleSenin testin markasi neydi canim
Sağol cnm TeşekkürlerHayirli olsun canimm
Cnm ins ya sende çok istiyorsun ins cnm benimKızlar az önce namazda dua ederken göğüslerine bir sizi düştü sanki süt dolar sızlar ya aynen öyle ya
Cnm şu an hafif adet olcam gibi kasik arada agrim var o kadar oda akşam başladı 1 hafta sonra iyice belirtiler başlar ben yazarim hepsini ins bebis varsa :)True white canisi belirtilerin varmi bi sayarmisn
Çıkar benceKizlar bat 7 temmuzdur ben cuma veya cumartesi kan versem cikarmi acaba
Canım benim 7 temmuz bat listeye eklenmemisimde bir kere daha yazmistim bat imiHanımlar herkes bat tarihini yazsın insallah temmuz uğurlu gelir rabbim olderse olur ol desin insallah yaşlar kaç kaç yıllık evlisiniz nerde yasiyosunuz kaç çocuğunuz var hem sohbet hem bat beklemek olsun buyrun topigime...
BAT TARİHLERİ
@sivas5858 28 30 hazıran
@Holifera20 1temmuz
@teacheralla 1 temmuz
@busu35 4temmuz
@Anneyimbenanne35 4temmuz
@Holifera20 4temmuz
@karamel22 4temmuz
@Vanilyacicegi 5temmuz
@miraysu_ 5temmuz
@mylittlemiracle 6temmuz
@siirkiz 6 temmuz
@ftmclk 6temmuz
Sevsev12 7 temmuz
@kahvecibaby 7temmuz
@Videsupra 8 temmuz
@Neic 8 temmuz
@vals_dancer 9temmuz
@minikfm 10 temmuz
@umran80 12temmuz
@yvz13 13 temmuz
@Saglikliyasamgunlugumm 13temmuz
@pelinimben 13 temmuz
@Afiyetle 13temmuz
@4body1soul 14temmuz
@Tospikbebik 14temmuz
@Hivahivron 15temmuz
@gokceyener 16temmuz
@S_H_B 14 17 temmuz
@Biamu 18temmuz
@novasa 18temmuz
@Gonlugzel 17 20 temmuz
@caglali9669 20temmuz
@kardelen_08 21temmuz
@Dilekdilek06 26temmuz
@Hatticeee32 31 temmuz
Tamam tatlım unutmusum galiba kusura bakmaCanım benim 7 temmuz bat listeye eklenmemisimde bir kere daha yazmistim bat imi
Yok canım estağfurullahTamam tatlım unutmusum galiba kusura bakma
Kız bariz var bebiş kuzum ya o ağrılar bendede var ya kramp tarzindaCnm şu an hafif adet olcam gibi kasik arada agrim var o kadar oda akşam başladı 1 hafta sonra iyice belirtiler başlar ben yazarim hepsini ins bebis varsa :)
Amin canım inşallah sende beklemeden anne olursun kuzum ekliyorum hemenselam kızlar umarım herkes hiiiiççççç beklemeden anne olur .@Anneyimbenanne35 selam canım benım bat da temmuza ertelendi yeni batım 25 temmuz .
Ayyy bacimmm vallaha brndrdr var aynıları bende anlamadim canisi ekliyorum hemen:))Merhaba benimde bat 6 temmuz.sabahtan beri uyku hali var bende.kasigimda agriyo sicak basiyo.anlamadim
Inşallah canisi insallah yeneceğiz üzülme dua et sabretBenimde malesef temmuza kaldı..
iki aydır korunmuyorum.
Bazen kendimi avutuyorum, ilacın etkisi daha çıkmadı heralde diyorum.
Bazende ağlamaktan alıkoyamıyorum kendimi, biliyorum çok yeni ama.
Bekleyeceğiz dua edeceğiz![]()
İnş bebistir cnm inssssKız bariz var bebiş kuzum ya o ağrılar bendede var ya kramp tarzinda