• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm kizlar benimde 11 temmuza ertelendi ov.testi yaptim iki cizgi koyu cikti ve yumurta aki gibi seffaf akinti geldigi gundu calisma yaptik birdahada yapmadik kocamin rahatligi ve tembelligi yuzunden ben can atıyorum bebeğim olsun diye adam cok rahat olursa olur diyo takmiyo..ne olcak bilemedim boyle:KK42:

Aslinda srnde rahat olsan daha iyi olur cok fazla stres yapma . Stres yapinca da olmuyor

Slm kizlar benimde 11 temmuza ertelendi ov.testi yaptim iki cizgi koyu cikti ve yumurta aki gibi seffaf akinti geldigi gundu calisma yaptik birdahada yapmadik kocamin rahatligi ve tembelligi yuzunden ben can atıyorum bebeğim olsun diye adam cok rahat olursa olur diyo takmiyo..ne olcak bilemedim boyle:KK42:
Erkek ler oyle cnm benimkide öyle uzulme

Günaydın canım bat tarihimiz aynıymış seninle bende de akıntı yok kuru döneme girdik yani yumurtlamamız oldu inşAllah
Gunaydin tatlim . Ayy hade insallah güzel sonuclar aliriz. Kiz benim kuru dönem pek olmazdi olsa bile boyle uzun surmez normalde. Iki gundur karnimdan tuhaf tuhaf sesler geliyor sende de var mi farkli bisey

Gunaydin tatlim . Ayy hade insallah güzel sonuclar aliriz. Kiz benim kuru dönem pek olmazdi olsa bile boyle uzun surmez normalde. Iki gundur karnimdan tuhaf tuhaf sesler geliyor sende de var mi farkli bisey

bende pek görünen birşey yok canım yaa göğüslerim dolu gibi sadece buda beni korkutuyor biraz yine mi olmadı diye :( bekliyorum bakalım hayırlısı.. iştahım aöık sürekli birşey yemek istiyorum ama o sıkıntıdan da olabilir evde tüm gün sıkılıyorum çünkü

bende pek görünen birşey yok canım yaa göğüslerim dolu gibi sadece buda beni korkutuyor biraz yine mi olmadı diye :KK43: bekliyorum bakalım hayırlısı.. iştahım aöık sürekli birşey yemek istiyorum ama o sıkıntıdan da olabilir evde tüm gün sıkılıyorum çünkü
Aynen kiz bende sikintidan habire biseyler yemek istiyorum daha dogrusu midem istiyor. Bende dün aksam gelecek ayin hesabini yapıyordum esime. Esim de diyor bu ay olmadi mi die bende hicbir belirti falan yok dedim sankim bu ay da gitti gibi gibi yaa:olamaz:ya kasik agrim var ama bunu belirtiden saymiyorum cunku her ay olan belirtim bu

Kizlar bat 7 temmuzdur ben cuma veya cumartesi kan versem cikarmi acaba
Merhaba benim de bat 5 temmuz ona rağmen bat gününe kadar test yapmayı düşünmüyorm belirti olmadıkç.a bence birz daha dayan canım çünk ben bu forumda çok okudum öyle başta kanda çıkmayıp bat geçince çıkanlar.. hatta bat günü bile çıkmayıp 1 hafta geçınce çıkan olmuş geç döllenme ile, bekle derim ben canım sonra boşu boşuna üzülmemek içn garanti olsn tbi sen bilirsn

Aynen kiz bende sikintidan habire biseyler yemek istiyorum daha dogrusu midem istiyor. Bende dün aksam gelecek ayin hesabini yapıyordum esime. Esim de diyor bu ay olmadi mi die bende hicbir belirti falan yok dedim sankim bu ay da gitti gibi gibi yaa:olamaz:ya kasik agrim var ama bunu belirtiden saymiyorum cunku her ay olan belirtim bu
Bende de hiç belirti yok ondan geçti bu ay da diyorm eşime aynı durmdayım fazla pesimistiz öyle de yapmamak lazm:KK42:

Ayni dertten bende muzdaribim.iki tane var diye bi rahatlik bi bosvermislik bi gorsen ama bu ay ipleri sıkı tutturdum bakalim hayirlisi

Back