• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarin cikar ogleden sonra giderim bakarim artk . Doktora cok güldüm diyor sen sanki daha oncede gelmistin :halay::olamaz: Dedim hocam ben her ay burdayim sanki:KK14:

haydi hayırlısı ben bekleyecem diyorum ama yola çıkacağız haftaya cuma ve malum bat pazar günü..
az önce sağ kasığımda bir sızı oldu ayaklarımı yukarı kaldırdım yatiyorum

Selam kızlar ben bu ay ilk kez klomen kullandım bence klomen icerken yumurtladım ama klomen bitince doktor 18 mm bir yumurta var dedi bugün reglimin 13 günü gece kasik ağrısıyla uyandım ve 5 saate yakın geçmedi ilk kez böyle birşey yaşadım. Doktora yumurtladigimi hissettim dedim o da bi tane kist veya çatlamış yumurtan var dedi anlatiyim kadarıyla aynı anda çatlamadı yumurtam .Korkum klomen in yan etkisi mi oldu başına böyle birşey gelen oldu mi kasıklarda ağrı patliycakmis gibi doluluk şişkinlik var ciddi derecede

Sen önden gidiyorsun ama ben daha sabirsizim. Kiz yolda gelirken kasigim ne agriyordu ya . Dedim herhalde biz bu ay fazla fazla calistik galiba ondan:olamaz::KK31:
He ya öndeyim ama insallah boş boş önde değilimdir ya insallah dolu dolu oondeyimdir

Selam kızlar ben bu ay ilk kez klomen kullandım bence klomen icerken yumurtladım ama klomen bitince doktor 18 mm bir yumurta var dedi bugün reglimin 13 günü gece kasik ağrısıyla uyandım ve 5 saate yakın geçmedi ilk kez böyle birşey yaşadım. Doktora yumurtladigimi hissettim dedim o da bi tane kist veya çatlamış yumurtan var dedi anlatiyim kadarıyla aynı anda çatlamadı yumurtam .Korkum klomen in yan etkisi mi oldu başına böyle birşey gelen oldu mi kasıklarda ağrı patliycakmis gibi doluluk şişkinlik var ciddi derecede
Malesef canim klomen oyle pis bir huyu var insanin dengesini alt üst ediyor kasik agrisi yaptiriyor fazlasiyla

Simfi gene yaptim az once

Eklentiler

• 20180628_133801.jpg
    20180628_133801.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 39
Back