- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Benm 6 gün kaldiBat 7 temmuzdaha cokkk var
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benm 6 gün kaldiBat 7 temmuzdaha cokkk var
![]()
inşAllah tutar bu ayy yaa artık..verimli günleri değerlendirmeye çalıştık bakalım
Aynen tatlım çünkü benm yakın arkadaşımda böyle oldu şimdi onla konuştuk gösterdim anlattım dedi oda adetten önce hamile kalmış dedi kuzu.m
Yarin cikar ogleden sonra giderim bakarim artk . Doktora cok güldüm diyor sen sanki daha oncede gelmistinDedim hocam ben her ay burdayim sanki
![]()
Sen önden gidiyorsun ama ben daha sabirsizim. Kiz yolda gelirken kasigim ne agriyordu ya . Dedim herhalde biz bu ay fazla fazla calistik galiba ondanBenm 6 gün kaldi
Hadi bakalim insallah bebiskondur yaramazlik yapiyordurhaydi hayırlısı ben bekleyecem diyorum ama yola çıkacağız haftaya cuma ve malum bat pazar günü..
az önce sağ kasığımda bir sızı oldu ayaklarımı yukarı kaldırdım yatiyorum
Hadi bakalim insallah bebiskondur yaramazlik yapiyordur
inşAllah yaa.. bugün rüyama bile girdi karnımdan gebelik testi yapıyordum ve hamileydim..artık nasıl bir testse![]()
He ya öndeyim ama insallah boş boş önde değilimdir ya insallah dolu dolu oondeyimdirSen önden gidiyorsun ama ben daha sabirsizim. Kiz yolda gelirken kasigim ne agriyordu ya . Dedim herhalde biz bu ay fazla fazla calistik galiba ondan![]()
Aynen aynen kiz kos kiz bizde arkandan geliyorsa cancanTrue white bak kiz duyuyon mu hemen doktora kos sen insallah oyledir simdi 7-8 haftalik olacak bebisin ohh ne guzell
cok düşününce böyle ruyalara kadar geliyor
Malesef canim klomen oyle pis bir huyu var insanin dengesini alt üst ediyor kasik agrisi yaptiriyor fazlasiylaSelam kızlar ben bu ay ilk kez klomen kullandım bence klomen icerken yumurtladım ama klomen bitince doktor 18 mm bir yumurta var dedi bugün reglimin 13 günü gece kasik ağrısıyla uyandım ve 5 saate yakın geçmedi ilk kez böyle birşey yaşadım. Doktora yumurtladigimi hissettim dedim o da bi tane kist veya çatlamış yumurtan var dedi anlatiyim kadarıyla aynı anda çatlamadı yumurtam .Korkum klomen in yan etkisi mi oldu başına böyle birşey gelen oldu mi kasıklarda ağrı patliycakmis gibi doluluk şişkinlik var ciddi derecede
Inşallah insallah bebiskom cabalarimiz bosa gitmezHe ya öndeyim ama insallah boş boş önde değilimdir ya insallah dolu dolu oondeyimdir
Hastaneye gitmede ben başi cekiyrumAynen aynen kiz kos kiz bizde arkandan geliyorsa cancan
Ayy buda mi ayni olur kizsorma sorma aynen öyle..bide ben aşırı derece de wc ye gidiyorum ya çok su tüketmiyorum da
Sen halay başı bizde geriden tey tey teyyyy gelsin çift çizgiler dolsun gobislerrrrHastaneye gitmede ben başi cekiyrum![]()
Inşallah tatlım insallahhhhhhInşallah insallah bebiskom cabalarimiz bosa gitmez![]()
YaAaa 4 gün sürdü adetim 8 gün surerdi ondanmi i :)Aynen tatlım çünkü benm yakın arkadaşımda böyle oldu şimdi onla konuştuk gösterdim anlattım dedi oda adetten önce hamile kalmış dedi kuzu.m