- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.021
Hayırlı olsun tatlimmm benim bugün ignenin 5. Günü sence ne zaman test yapayımHayırlısı olsun güzel haberlerle gel inşallah canım :)
Bebiş iyi çok şükür bugün 8. Haftamız bitecek
Hayırlı olsun tatlimmm benim bugün ignenin 5. Günü sence ne zaman test yapayım
canım ben pek anlamıyorum ama kan seviyen iyi görünüyor iltihap dudurumunda yok kandaMerhaba kızlar
Dün tahlillerim yapıldı düşük ve yüksek çıkan değerler var anlayan varmı kızlar daha dr la görüşemedik
kahvecibaby Anneyimbenanne35 @manco92 A anneveoglusu uniq12 CESUR05 ve nick name hatırlayamadıgım herkes :))
bende yaptırmıstım bu testleri sağlık ocagında kan verirken ne kadar bulaşıcı hastalık falan varsa tekrar kan vermemem için aile hekimim yaptırmıstı zaten referans aralıgına bakman lazm yüksek düşükleri görüosn ama açılımları bilmıorm :)Merhaba kızlar
Dün tahlillerim yapıldı düşük ve yüksek çıkan değerler var anlayan varmı kızlar daha dr la görüşemedik
kahvecibaby Anneyimbenanne35 @manco92 A anneveoglusu uniq12 CESUR05 ve nick name hatırlayamadıgım herkes :))
Tamam kuzum 14 unde gidicem doktorum çağırdı beni. Gel bakalım gebelik varmi diye insallah olur ya şuan döllenme aşamasındadır demi kuzum 5. Gun bugünDaha cok erken kuzum kesin pozitif çıkar 12. Gün garanti bence
Ben anlamıyorum canım yaaMerhaba kızlar
Tamam kuzum 14 unde gidicem doktorum çağırdı beni. Gel bakalım gebelik varmi diye insallah olur ya şuan döllenme aşamasındadır demi kuzum 5. Gun bugün
canım ben pek anlamıyorum ama kan seviyen iyi görünüyor iltihap dudurumunda yok kanda
maşallah 8 haftalık olmuşsunuz sağlıkla kucağımıza alalım kuzuları
Ayyy hadi insallah ya rabbim bu güzel günde dualarımı geri cevirmesin ya sen ne yaptın kalp atsi duyuldu demiRahme yerleşmek üzeredir :)
Canım değerlerinde sıkıntı görünmüyor o h ve l yazanlarda çok az bir oynama var ama o da aman aman bişey değil rahat ol yani kuzumMerhaba kızlar
Canım benim bugün regl başladı anlıcağım rahim filminin faydası olmadı bende. Bu ay klomen kullanıcam bakalım belki bu ay her ay her ay aynı umutlar ama hep fos
Klomen de kullan bakalım belki tutar belki lerle yaşıorz suraya bak yaCanım benim bugün regl başladı anlıcağım rahim filminin faydası olmadı bende. Bu ay klomen kullanıcam bakalım belki bu ay her ay her ay aynı umutlar ama hep fos
O zaman direk diğer ay uğraşmadan tüp bebeğe başlayın sürekli boşa zaman kaybediyoruz bende 3ay denicem olmazsa tüp bebeğe başlıcam hatta eşim uğraşmayalım direk tüpe geçelim diyor ama ben normal yolla olsun istiyorumKlomen de kullan bakalım belki tutar belki lerle yaşıorz suraya bak yabenimde bugun 14. günüm yumurtam bi kaç güne yumurtlama olursa çatlayacak. Ama benim işin sonu tüp bebek
Merhaba kızlar
Canım benim bugün regl başladı anlıcağım rahim filminin faydası olmadı bende. Bu ay klomen kullanıcam bakalım belki bu ay her ay her ay aynı umutlar ama hep fos
Evet canım 8i görünüyordu takvimde tam zamanında oldu ama ateş ölçmeme göre 11inde olmam lazımdıNormal zamanında mı geldi peki canım reglin? Bende Eylül 20de çektirdim de bekliyorum bakalım regl olmayı
Evet canım 8i görünüyordu takvimde tam zamanında oldu ama ateş ölçmeme göre 11inde olmam lazımdı
İnşallah senden alırız güzel haberleri. Doktor Ekstra tedavi verdi mi sanaBakalım benimki ne zaman olacak? 25 26 gün döngüm bugün 25 ti birşey gelmedi daha ama svilcem geldi sğolsun bide ufak ufak kasık bel karın ağrısı var beklemedeyim hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?