Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahhh ahhh sorma aynen kuzum beklemedeyim bende bu ay doktora gittim femara başladık ilacı değiştirdik klomen kullanmistik değişti işte bugün kontrolüm vardı solsa 2 sagda 1 yumurtam olmuş soldakiler 15 16 sağdaki 14 mm cuma bidaha kontrolüm var bakalım inşalalh büyürler ozamana kadar da iğne verir bende doğum videoları çok izliyom hamile haberlerini videolarını istemsiz gözlerim doluyo

Hadi hayırlı olsun canım
Hayırlısıyla bütüyüp yumoşlar çatlasında tutunsun miniş annesine
yalnız bu sıralar iştahına çok dikkat et bol su tüketesin bu hormon ilaçları şişiriyor birazcık tatlım

Bu video meselesindede nefsimize zulmediyoruz resmen

Allahım bu süreci bize kolaylaştır
Hayırsızı dilemekten sana sığınırız
Hayırlı nesiller bahşeyle bizlere
bizleride evlatlarımıza hayırlı eyle Rabbim... aminn

Amin kuzum amin

Kızlar reglime 1 hafta kaladan beri ovulasyon yapiyorum silikti bugun bata 3 kala koyulasti c den biraz daha soluk ama cok net foto yuklemeyi beceremedim tekrar yumurtlama mi bu acaba.Yumurtlama zamani pike az kala gibi cikmis oysa cok silikti bugune kadar.Yorum yapar misiniz bana yvz13 canim ne dersin

Bu konu hakkında benim çok bilgim yok canım fakat adete yakın zamanda hormonlar dahada aktifleştiği için yüksek çıkmış olabilir belki

Fakat 3 gün kalada olabilir
benim bi arkadaşım tüp bebek yaptıracaktı adetin 3. Günü doktora gitmişti klomen başlayıp yumurtayı alabilmek için fakat arkadaş hem adet görüp hem yumurtluyormuş o süreçte bu sebeple o ay iptal olmuştu.. olabilirmi yani adete yakınkende...

Bilmiyorum sanırım yok sabah ilk idrarla yapicam bi
Haberdar et tatlım duamdasın
Ondan sonr bi daha yapmadın sanırım test
Yani o çizgiyi görmek benimde yüreğimi hop ettirdi...
İnşallah güzel bi çift çizgi görürsün yarın sabah.
Yarın kaçıncı günün olcak ?

Bak canım şöyle bi geçmişte yazışmalarımıza gittim çok duygulandım
Neler paylaşmışız...
bak benim testim negatif çıkınca teselli etmişsin 3 ay evvel sanki üç yıl geçmiş gibi hissediyorum...

İki ihtimal de olabilir canım
İnşalalh bebiştir

Bu test dunki varmi
Varmi cnmm silik hala görüyorum

Eklentiler

• 20180928_162548.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 37
Valla kuzum geçen sefer renksizdi bu sefer hafif pembeleşmişte sanki
Adete ne kadar kaldı tatlım

Arkadaşlar ayın 24 nde kan testi verdim 5.9 bugün yaptırdım 1.2 adetime 3 gün kaldı

Offf yükselcekmi diye beklerken değerlerin düştüğünü görmenin verdiği acı bende çok derin kardeşim
Kimyasala benziyor sanki lakin
Umarım değildir ve yükselir
Aynı labratuarda yaptırdın iki tahlilide değilmi
Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Var mı peki bu test de

Valla canım bende üç gündür test yapıyorum böyle bir şey hiç çıkmadı bende
Bu işlerle alakası olmayan biri görse şizofrenmisin kızım ne görüyosun der bana...
Fakat sayamayacağım kadar çok test yapmış
2 doğum 3 kimyasal bir boş gebelik geçirmiş biri olarak diyorumki ikinci çizginin olduğu alanda hafif bir pembeleşme var
benimkiler gibi çamaşırsuyu dökülmüşcesine berrak değil yani...
Sadece testin markasından dolayı bu farkın oluşmuş olmamasını diliyorum canım tek endişem bu yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…