- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.001
Aynı labaratusrda yaptırdım ama üzüntümün tarifi yok şuan sizce yükselirmi değerim artık 3 gün kaldı gebeliğeOfff yükselcekmi diye beklerken değerlerin düştüğünü görmenin verdiği acı bende çok derin kardeşim
Kimyasala benziyor sanki lakin
Umarım değildir ve yükselir
Aynı labratuarda yaptırdın iki tahlilide değilmi
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Allh razı olsun canım benim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınSeni öyle iyi anlıyorumki
8000 de olan değerimin bidahaki sonucu 2000 di keseyi gördüm bebeği görcem diye beklerken 2000 i görmenin acısını tarif edemem
Ama şimdi sana umut verirsemde hata ederim arkadaşım
Allahım gönlüne ferahlık versin
Umarım yanılırım
Allh razı olsun canım benim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
İki test de farklı marka cnmValla canım bende üç gündür test yapıyorum böyle bir şey hiç çıkmadı bende
Bu işlerle alakası olmayan biri görse şizofrenmisin kızım ne görüyosun der bana...
Fakat sayamayacağım kadar çok test yapmış
2 doğum 3 kimyasal bir boş gebelik geçirmiş biri olarak diyorumki ikinci çizginin olduğu alanda hafif bir pembeleşme var
benimkiler gibi çamaşırsuyu dökülmüşcesine berrak değil yani...
Sadece testin markasından dolayı bu farkın oluşmuş olmamasını diliyorum canım tek endişem bu yani...
valla canm 10 gün gecikmenin ardından adet oldum bugun 4. günüm :)
evet canm adetim 2 oldu biteli hemen bu gece başlandı :)Bayagı gecikmiş kuzum
Ama devam çalışmalara :)
Canım naparsınnn? Var mı bu ay herhangi bir tedavievet canm adetim 2 oldu biteli hemen bu gece başlandı :)
valla canm adetim biteli 2 gün oldu. Tüp bebek tadavisi için gerekli testleri yaptırmamaız lazım ama daha yapıp yapmamak arasında kararsızım beklesemmi dyrm bılemedmCanım naparsınnn? Var mı bu ay herhangi bir tedavi
Niye bekliyorsun ki? Bence daha fazla ertelemeden yapmakta fayda var bu ay eşinle aranı da iyi tut :)valla canm adetim biteli 2 gün oldu. Tüp bebek tadavisi için gerekli testleri yaptırmamaız lazım ama daha yapıp yapmamak arasında kararsızım beklesemmi dyrm bılemedm
sorma ben melek :) sen ne yapıosn ne var ne yokNiye bekliyorsun ki? Bence daha fazla ertelemeden yapmakta fayda var bu ay eşinle aranı da iyi tut :)
Nolsun canım birkaç günüm var regle bekliyorum ama bu ay geç yumurtladım o yüzden iki gün filan atıcak o hesaba göre 1 haftam var bakalım beklemedeyim. Aman aman melek ol boşver bol bol da çalışmalar yapın ohhh missorma ben melek :) sen ne yapıosn ne var ne yok
Çalışmak çalışmak çalışmak :)Nolsun canım birkaç günüm var regle bekliyorum ama bu ay geç yumurtladım o yüzden iki gün filan atıcak o hesaba göre 1 haftam var bakalım beklemedeyim. Aman aman melek ol boşver bol bol da çalışmalar yapın ohhh mis
Tatlım nasilsinz bebek nasıl ben iğne vuruldum buarada dün catlatma ignesi beklemedeyim şuanyvz13
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?