Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman direk diğer ay uğraşmadan tüp bebeğe başlayın sürekli boşa zaman kaybediyoruz bende 3ay denicem olmazsa tüp bebeğe başlıcam hatta eşim uğraşmayalım direk tüpe geçelim diyor ama ben normal yolla olsun istiyorum
zaten klomen deneyeceksin bu ay tutarsa tutar bi kere da denersin sonra öbür aşamaya gecersin bende aşılama yada tüp bebek karar verilecek ama aşılama da ihtimal düşükse hiç riske atmadan tüp bebek :) çifter çifter gelsin yavrular :)

bende aynı senin gibiyi m aşılama yada tüp bebek benmde

Eşimin sperm testinde ileri hızda sıkıntı çıkmıştı canım bende sadece kist vardı.. bende bu ay soğan kürü yaptım eşime de keçiboynuzu kürü yaptım.. direk tüp bebek demesi bizi şok etti açıkçası bir evladım var ve hiç tedavi olmadan oldu o.. sadece ileri hız problemi varken ve doğal yolları varken de tüp Bebek yaptırmak istemedik..
Bide hsg çektirdim ben ayın 20sinde tıkanıklık var gibi ama dedi böyle tatmin edici konuşmadı açıkçası bizde bir daha gitmedik.. şimdi regşimi bekliyorum normal zamanda dün yada bugün olması lazım ama bakalım gecikecek herhalde

Eşimin sperm testinde ileri hızda sıkıntı çıkmıştı canım bende sadece kist vardı.. bende bu ay soğan kürü yaptım eşime de keçiboynuzu kürü yaptım.. direk tüp bebek demesi bizi şok etti açıkçası bir evladım var ve hiç tedavi olmadan oldu o.. sadece ileri hız problemi varken ve doğal yolları varken de tüp Bebek yaptırmak istemedik..
Bide hsg çektirdim ben ayın 20sinde tıkanıklık var gibi ama dedi böyle tatmin edici konuşmadı açıkçası bizde bir daha gitmedik.. şimdi regşimi bekliyorum normal zamanda dün yada bugün olması lazım ama bakalım gecikecek herhalde
ala ala çok ilginç bencede doktoronu değiştir.

Selam hatunlar
Nasılsınız?
Geçmişi okuyamadım daha
Biz 9. Haftaya girdik nasipse bebişimiz büyüyor
Tehlikeli zamanları atlattık dedi dr çok şükür :)

Gözümüz aydın çok şükür canım:KK200: 4 haftaya kadar da cinsiyetini öğrenirsin inşAllah..
İyiyim tatlım çok şükür sabırsızlıkla bat beklemeye devam:halay: bu ay hsg çektirdim ben adetimin dün olması gerekirken hala olmadım 27.gündeyim şuan bilmiyorum gelecek mi gelmeyecek mi??:eek:

Gözümüz aydın çok şükür canım:KK200: 4 haftaya kadar da cinsiyetini öğrenirsin inşAllah..
İyiyim tatlım çok şükür sabırsızlıkla bat beklemeye devam:halay: bu ay hsg çektirdim ben adetimin dün olması gerekirken hala olmadım 27.gündeyim şuan bilmiyorum gelecek mi gelmeyecek mi??:eek:

Test yapmadan duruyosun yani adetin geçtiği halde :)

canm ben hsg çekindim bat günüm de değişiklik olmamıstı yine gününde olmustm :)

Kuzum nerelerdesin sen hiç sormuyon beni özledim valla bebiş çok şükür iyimiz sevindim canm benm ya bugün ignenin 10.günü canm kasik batmasi hala devam sarımsı krem kıvamlı akintim geliyor 3 gundur bas sgrisi arada devam ediyor goguslerim sizliyor zaten net ne zaman cikar acaba idrar testinde ignenin 10. Gunua bugün yvz13 yvz13

canm ben hsg çekindim bat günüm de değişiklik olmamıstı yine gününde olmustm :)

Kistim vardı benim onun için soğan kürü yaptım bu ay.. bide hsg içi iyice temizlendi herhalde diye bekliyorum :işsiz: ya bide bu y yumurtlama falan hiç bakmadım anlamadım.. onunda etkisi var tutmaz diye eşimde de ileri hız problemi vardı bu ay saldık aslında.. ona keçiboynız kürü yaptım.. nasip bekliyoruz

Kistim vardı benim onun için soğan kürü yaptım bu ay.. bide hsg içi iyice temizlendi herhalde diye bekliyorum :işsiz: ya bide bu y yumurtlama falan hiç bakmadım anlamadım.. onunda etkisi var tutmaz diye eşimde de ileri hız problemi vardı bu ay saldık aslında.. ona keçiboynız kürü yaptım.. nasip bekliyoruz
peki eşin için doktor bişey verdimi

Hap verdi vitamin gibi bir şeydi hem de kürü kullandık aslında tekrar yaptırsa iyi olur da değişiklik var mı görmek için.. demeye artık ben çekiniyorum
keçiboynuzunun cok yararı oluomus onu iyi biliom kadında içmeliymiş onada iyi geliomus eczaneden almıstım bende hunnap diye gecıo

keçiboynuzunun cok yararı oluomus onu iyi biliom kadında içmeliymiş onada iyi geliomus eczaneden almıstım bende hunnap diye gecıo
Hünnap başka bir meyve diye biliyorum.. ben aktardan keçiboynuzunu alıp o şekilde kaynattım harnup derler bizim orda

Hünnap başka bir meyve diye biliyorum.. ben aktardan keçiboynuzunu alıp o şekilde kaynattım harnup derler bizim orda
Canım bak ekte gönderdim bu sadece eczanelerde satılıo

Eklentiler

• Adsız.png
    Adsız.png
    94 KB · Görüntüleme: 31
Back