Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• A3E46220-056A-4F4B-BA00-DD8A8E9F06E7.jpeg
    A3E46220-056A-4F4B-BA00-DD8A8E9F06E7.jpeg
    78,1 KB · Görüntüleme: 42
Merhaba kızlar
Dün tahlillerim yapıldı düşük ve yüksek çıkan değerler var anlayan varmı kızlar daha dr la görüşemedik
kahvecibaby kahvecibaby Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35 @manco92 A anneveoglusu uniq12 uniq12 CESUR05 CESUR05 ve nick name hatırlayamadıgım herkes :))
bende yaptırmıstım bu testleri sağlık ocagında kan verirken ne kadar bulaşıcı hastalık falan varsa tekrar kan vermemem için aile hekimim yaptırmıstı zaten referans aralıgına bakman lazm yüksek düşükleri görüosn ama açılımları bilmıorm :)

Canım benim bugün regl başladı anlıcağım rahim filminin faydası olmadı bende. Bu ay klomen kullanıcam bakalım belki bu ay her ay her ay aynı umutlar ama hep fos :KK43:
Klomen de kullan bakalım belki tutar belki lerle yaşıorz suraya bak ya :( benimde bugun 14. günüm yumurtam bi kaç güne yumurtlama olursa çatlayacak. Ama benim işin sonu tüp bebek :(

Klomen de kullan bakalım belki tutar belki lerle yaşıorz suraya bak ya :KK43: benimde bugun 14. günüm yumurtam bi kaç güne yumurtlama olursa çatlayacak. Ama benim işin sonu tüp bebek :KK43:
O zaman direk diğer ay uğraşmadan tüp bebeğe başlayın sürekli boşa zaman kaybediyoruz bende 3ay denicem olmazsa tüp bebeğe başlıcam hatta eşim uğraşmayalım direk tüpe geçelim diyor ama ben normal yolla olsun istiyorum

Canım benim bugün regl başladı anlıcağım rahim filminin faydası olmadı bende. Bu ay klomen kullanıcam bakalım belki bu ay her ay her ay aynı umutlar ama hep fos :KK43:

Normal zamanında mı geldi peki canım reglin? Bende Eylül 20de çektirdim de bekliyorum bakalım regl olmayı

Evet canım 8i görünüyordu takvimde tam zamanında oldu ama ateş ölçmeme göre 11inde olmam lazımdı

Bakalım benimki ne zaman olacak? 25 26 gün döngüm bugün 25 ti birşey gelmedi daha ama svilcem geldi sğolsun bide ufak ufak kasık bel karın ağrısı var beklemedeyim hala

Back