- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
30 tane aldım ay sonuna kadar yapacam
Cebine doldur gel git yap ziyan etme idrari
dedim ya testsiz idrar boşa gidiyor ziyan oluyor diye düşünüyorum :)
Kiz valla saka maka idrarsizlikta kotudedim ya testsiz idrar boşa gidiyor ziyan oluyor diye düşünüyorum :)
Aman bacim iyi yapmissin idrar bosa gidecegine paran gitsin daha iyidedim ya testsiz idrar boşa gidiyor ziyan oluyor diye düşünüyorum :)
Teşekkürler şimdi tekrar yaptim aynı ciktio zaman hayırlı olsum canım artik Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hosbuldum canim folikasit kullaniyodum bu ay bıraktım geçen ay da enfeksiyon geçirdim buayda tam gecmis değl sanırım antibiyotik kullandım ovulasyon testide 2 ay once yaptm elimde 3 tane vardi onuda gecen ay bitirdim bidaha yapmadım bu ay hicbirini takip etmiyorum. Sende test pozitif gozukyodu yanlis hatirlamiyosam canim yokmu bebis
Hayırlı olsun canımTeşekkürler şimdi tekrar yaptim aynı cikti
Resim nasıl yukluyorsunuz hep resim büyük diyorTeşekkürler şimdi tekrar yaptim aynı cikti
Resim nasıl yukluyorsunuz hep resim büyük diyor
Teşekkürler şimdi tekrar yaptim aynı cikti
Teşekkürler şimdi tekrar yaptim aynı cikti
İnş cnm insssmaşallah baya erken döllenmiş demek ki canım yaa sıkı sıkı tutsun inşAllah annesini
Kirp cnm telde oluyo oyleResim nasıl yukluyorsunuz hep resim büyük diyor
Uğrarım tatlmmmolsun arada uğra şeker
Bedava veriyo ewtttt hamile olmak isteyene testyvz13 ile ikinize bu testleri yasadiginiz belediye bedava mi veriyo ay her wc de test yapiyonuz
Hamis olana kadar bizde oraya tasinak hangi memleketse ora
Hayirli olsun canimmTeşekkürler şimdi tekrar yaptim aynı cikti
Senin testin markasi neydi canimBedava veriyo ewtttt hamile olmak isteyene test
Sanki benim testim mis gibi sevondim valla bunu görünceTeşekkürler şimdi tekrar yaptim aynı cikti
Cnm benim Sağol rabbim cümlesiyle beraber versin herkese insSanki benim testim mis gibi sevondim valla bunu görünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?